2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045602 بازدید | 684475 پست
هنوز خودم باورم نمیشه

😍😍😍😍😍😍😍

واااای آزی جون چقد ذوق کردم عجب بی بی خوووووشرنگی...مبارکت عزیزم...مطمئن بودم بزودی خودت باردارمیشی

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها برای ساک جنین کی سونو رفتید ؟؟؟

عزیزم.منکه برای ساک جدا نرفتم. 27روز بعد انتقال رفتم ک.قلب هم دیدم 

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
هنوز خودم باورم نمیشه

مباركه آزى جون🎉🎊با اراده و اطمينانى كه هميشه دارى مطمين بودم زودى جوابتو مى گيرى انشالله بهترينها در انتظارت باشه و باردارى عاليى در پيش داشته باشى🙏🏼🌸🌸و اين حس خوبت نصيب تك تك منتظرها🙏🏼💕

٢٧ روز بعد انتقال شما چند هفتتون بود ؟ 

سونو واژينال انجام داديد؟ 

دكتر به من گفته شنبه بيا كه سك رو ببينم كه ميشه ٢٥ انتقالم .

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
هنوز خودم باورم نمیشه

وااای ازی قلبمممممممم.باورم نمییییشه.خدایا شکرتتتت

وای‌دیدی حرف انا جون درست دراومد

دیگه‌اون نوار بهداشتیا رو باید بذاری برای زایمانت

وای‌خدااااا😍😍😍تبریک میگم مامان خانمییی

وای خیلی خوشحالم بخدا

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزيزم من همينطوري پرسيدم ، اتفاقا كار خوبي كردي سونوي زيادي نرفتي ، ان شا الله همون آنومالي همه چيز ...

فداتشم عزیزم...راستش بعضی روزا یبوست اذیتم میکنه...از انجیر و روغن زیتون و کاهو اینا متنفر شدم بعد حاملگی...نمیدونم چیکار کنم.همش میترسم یبوست برام ضرر داشته باشه چون جفتمم دکتر گفت پایینه

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

نمیدونم دکترم چطوری محاسبه کرده از اخرین پریود یا از روز انتقال ،،، اگه از روز انتقال جنین باشه تا ۵شنبه میشم ۲۴روزه پس زوده !

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸