2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684472 پست
الهی آمین نه عزیزم هیچ سونویی نرفتم...خودمم خیلی بی قرارم اما همش میترسم سونوی زیادی بد باشه واسه ن ...

عزيزم من همينطوري پرسيدم ، اتفاقا كار خوبي كردي سونوي زيادي نرفتي ، ان شا الله همون آنومالي همه چيز خوبه .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله عزیزم دو بار رویان ای وی اف کردم ی بار پیش طرازی رویان ای یو ای هم کردم خوب بسلامتی زایمان کنی ...

عزيزم خيلي خوشحال شدم برات ، يادمه توي اون يكي تاپيك آي وي افي ها هم بودي و خونتون هم نزديك رويان بود ، واقعا از ته دلم خوشحال شدم كه معجزه خدا شامل حالت شده ، ان شا الله همه چيز برات خوب پيش ميره خانمي .

سما جان عزیزم ۱. برای انتقال بعدیت عجله نکن اگه جنین داری فریز👇 ۲. ازمایش ایمنی و انعقادی بده پی ...

ممنونم عزیزم.جنین فریز یکی دارم گریدb.گفتم انتقالش بدین همین دفعه ندادن....عکس رنگی پارسال گرفتم مشکلی نبود.هیسترو ولاپاراسکوپی نکردم هنوز.توکل بخدا ممنون از راهنماییات دوست عزیزم

سلام عزیزم.نی نی هم خوبه... آره آزمایش 😲😲😲 من گاهی اوقات میشینم گاهی همونطور دراز کش یواش میچرخ ...

دقیقا سوال منم هست ولی اونطوری که فهمیدم میگن از هفته 28 مهمه که چک بشه، برای منم خیلی حرکاتش کمه کلا🤔بعضی وقتا چند دقیقه حرکاتی مثل خزیدن داره، گاهی مثل لگد