2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684472 پست
دوستان من روز پنج انتقالم الان دو روزه چشمم سمت راست در میگیره میزنه با گیجگاهم الانم دیدم تو چشم ر ...

بله احتمال داره حساسیت دارویی شده باشید

خوده من با اینکه اینسری بار پنجم انتقالم بود تقریبا پنج روز بعد. از انتقال بدنم شروع به کهیرزدن کرد بصورت وحشتناکی تمام صورت و بدنم رو گرفت

رفتم پیش دکترم داروهامو قطع کرد و جایگزین داد بهبود پیدا کردم

حتما به دکترتون مراجعه کنید

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه هاییکه مثبت شدین میگین چند روز بعد انتقال رفتین حموم و چجوری رفتین؟؟🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

سلام من دو روز بعد رفتم با آب ولرم

نشستم روی صندلی همسرم کمکم کرد لیف زد و خودم هم سرم رو شستم 

حدود دو سه دقیقه بیشتر. نشد

بله احتمال داره حساسیت دارویی شده باشید خوده من با اینکه اینسری بار پنجم انتقالم بود تقریبا پنج روز ...

الان رفتم اورژانس بیمارستان.... گفت ابن داروهای هورمونی میگرن رو تشدید میکنه سعی کن گرسنه نمونی بیحابی نکشی و زیاد حودتو خسته نکنی...

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
الان رفتم اورژانس بیمارستان.... گفت ابن داروهای هورمونی میگرن رو تشدید میکنه سعی کن گرسنه نمونی بیحا ...

به مطب دکترت هم یا مراجعه کن یا تلفنی درمیون بزار

شاید احتیاج باشه داروهات جایگزین بشن

اها رایگان نیست هزینه ivf که من اونجا انجام دادم گفتن ۶/۵ تا ۷ ملیون

تو رویان رو میگی ۶، ۷ دیگه؟ درسته؟

چون اون ۴ تا بیمارستان دولتی زیر ۴ میشه

خدایا فرزندم رو سالم و صالح و زیبا قرار بده
اگه چاق نیستی بگو با انگشت اشاره وشصت پوستت و بگیره جوریکه وسط دو انگشتت بیاد بالا و عمودی انوکسارو ...

شکم دارم فکر نکنم نیاز باشه بین انگشت بگیره

ولی بازوم چربی نداره ک فکر کنم ب شکم بزنم بهتره

س انگشت نفهمیدم منظورت س بند انگشت فاصله از نافه؟

شکم دارم فکر نکنم نیاز باشه بین انگشت بگیره ولی بازوم چربی نداره ک فکر کنم ب شکم بزنم بهتره س انگش ...

چهار پنج سانت فاصله از ناف 

تقریبا چهارانگشت بسته دستت رو. کنار ناف به طرف بیرون بزاری همون اندازه میشه

مرسی مامان سبحان عزیزم  بسلامتی زایمان کردی قدم نو رسیده مبارک باشه عزیزممم

خواهش ميكنم عزيزم ، ساناز جون شما همون ساناز هستي كه قبلا رويان ميرفتي ؟ عزيزم من هنوز زايمان نكردم ان شا الله حدود ٤٥ روز ديگه مونده .

سلام عزيزم ، كجايي خانم چند روزه نيستي ؟

سلام مهربونم

همینجاهام فداتشم...چندروزه وقت نکردم بیام صفحات نخونده زیاد شده...خودت خوبی؟فندقات خوبن؟😍

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام مهربونم همینجاهام فداتشم...چندروزه وقت نکردم بیام صفحات نخونده زیاد شده...خودت خوبی؟فندقات خوب ...

خدا رو شكر عزيزم ما هم خوبيم ، آخه من خودم بيشتر شبها ميام چون وقتي دخترم ميخوابه با همسرم تا سحر بيداريم نماز ميخونيم بعد ميخوابيم شما هم ديدم بيشتر شبها هستي يه چند شب نبودي دلتنگت شدم خانمي . هنوز سونوي آنومالي نرفتي ؟

خاكستري جون حالت خوبه عزيزم ؟ حال ني ني ات خوبه ؟ ٣ روز هست هيچ خبري ازت نيست ، بيا يك خبري از خودت ...

الهی بگردم.منو صدا زدین.ذوق مرگ شدم😍😂

قربون مهربونیاتون..گفتم یکم راحتتون بذارم انقد سوال نپرسم😂چندبار وسوسه شدم بیام سوال بپرسم خودمو کنترل کردم🙈

@نفسی835    

مرسی عزیزدل😘

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
الهی بگردم.منو صدا زدین.ذوق مرگ شدم😍😂 قربون مهربونیاتون..گفتم یکم راحتتون بذارم انقد سوال نپرسم😂 ...

اين حرفها چيه عزيزم ، اينجا ديگه شده خونه دوممون ، من كه نه ت ل گ ر ا م دارم و نه هيچ نرم افزار ارتباطي ديگه اي ، وقتي ميام سر گوشي يا دارم قسطهاي بانك رو پرداخت ميكنم يا ميام اينجا .

خدا رو شكر عزيزم ما هم خوبيم ، آخه من خودم بيشتر شبها ميام چون وقتي دخترم ميخوابه با همسرم تا سحر بي ...

اره گلم منم معتاد اینجا شدم تقریبا هیچ پیامی رو از دست نمیدادم😘 عادت کردم به همتون

ولی چند روز دیدم حجم پیاما زیاده نرسیدم درست حسابی بخونم...نه خانمی هنوز انومالی نرفتم....یکشنبه‌نوبت دارم گلم‌.دعا کن همه چی خوب باشه

دوستم یادته گفتم ازمایش غربالگری اولش ریسک ۱:۱۴۰۰ داشته؟دیروز رفته انومالی گفت همه چی عالی بوده،😍 انقد خوشحال و امیدوارم