2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
سلام دوستای خوبم.مامان جدید داشتیم توی این دو سه روز؟

عزیزم.خوووبی...کم.پیداشدی ؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
یعنی بتا ۸۰ قابل اطمینانه؟رویان بهم گفتن چهارشنبه آزمایش بدم منم فعلا صبر کردم نرفتم ولی نگرانم توکل ...

عزیزم بتا ۵۰ هم داریم بچشون به سلامتی به دنیا اومده

۸۰ عالیه💕💕💕💕

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من روژان مدادی زدم از روز ۸ قشنگ نشون داد

امپول هش سی جی نداشتی بعد انتقال؟ اگه داشتی کی زدی؟

چون میگن اثرش تا یک هفته هست

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سلام دوستان امیدوارم همه گی خوب باشین انا جون من ب لطف و معجزه خدا بعد س بار ای وی اف منفی مادر شدم ...

خیلی مبارکه انشالله ب سلامتی و دلخوشی خدا حافظ خودت و فندقت باشه، میتونم سوال کنم شرایط همسرتون چ جوری بود؟؟

...
من امشب امپول انوکساپارین زدم بازو خیلییی درد داشت چرا؟دور نافم درد داره؟

با دست یکم گرفتین بالا پوستتونو؟

من میزنم شکم درد نداره🌷

سلام چه غذاها و میوه های رو بعد انتقال نخوریم بهتره من که دیروز انتقال داشتم همه چی دارم میخورم یه ج ...

عزیزم مبارکت باشه انشالللله به سلامتی ودل خوش بغلش کنی🌷🌷🌷منم ۶روزه انتقال دادم

خیلی مبارکه انشالله ب سلامتی و دلخوشی خدا حافظ خودت و فندقت باشه، میتونم سوال کنم شرایط همسرتون چ جو ...

مرسی عزیزم من خودم ذخیرم کم بود 

لوله هامم یکی پیچ واپیچ اون یکی یکم گرفته 

همسرم شکست دی ان ایش مشکل داشت تعداد کم شکلش هم همه خوب نبود چون 9ماهی فاصله گرفتم بعد ای وی اف منفی ی سری چیزا یادم رفته الزایمر گرفتم 

نه رو بازو زد نگرفت با انگشت مردم خیلی درد داشت میسوخت 

اگه چاق نیستی بگو با انگشت اشاره وشصت پوستت و بگیره جوریکه وسط دو انگشتت بیاد بالا و عمودی انوکسارو بزنن

من اینجوری میزنم به شکمم درد نداره

باید ۳ انگشت دور نافو نزنی بقیش و میتونی برنی عزیزم🌷🌷🌷🌷🌷یا همون بازوتم بگیره بالا

بچه هاییکه مثبت شدین میگین چند روز بعد انتقال رفتین حموم و چجوری رفتین؟؟🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

سلام عزیزم.نه من منفی شدم.......نمیدونم چیکار کنم واقعا خستم

سما جان عزیزم

۱. برای انتقال بعدیت عجله نکن

اگه جنین داری فریز👇

۲. ازمایش ایمنی و انعقادی بده پیش متخصص 

۳. با عکس رنگی شرایط لوله هات ببین اکی

هیسترو یا لاپراسکوپی ببین مشکلی نداشته باشی داخل رحم و لوله و.....

انشاللله با بررسی کامل و پیدا شدن مشکل همه مثبت شدن بعدش انشاللله با توکل به خدا🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

برات ارزوی بهترینها رو دارم به حق این روزها😘😘😘😘