2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها بیبی چک چه مارکی از همه بهتره؟🤔🤔🤔🤔🤔🤔

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
عزیزم مهم بتاته که مثبته.☘ دوباره تکرار کردی تا از روند رشدش خبردار بشی؟

یعنی بتا ۸۰ قابل اطمینانه؟رویان بهم گفتن چهارشنبه آزمایش بدم منم فعلا صبر کردم نرفتم ولی نگرانم توکل به خدا فقط از خودش میخوام خوشحالیم همیشگی باشه😍

وقتی که در منی و نفس می کشم تورا😍دیگر کجای جهان تو را جستجو کنم👨‍👩‍👧‍👦🤩
سلام دوستان کسی واسه انتقال کپسول فرتیل سی ام استفاده کرده؟؟؟؟؟؟ از چند وقت قبلش خوردید و روزی چند ...

سلام عزیز.بله من خوردم تقریبا از روز 5سیکل انتقالم اگه اشتباه نکنم روزی 3تا هر 8ساعت تا مثبت شدن تست بارداریم خوردم

سلام بچه ها بیبی چک چه مارکی از همه بهتره؟🤔🤔🤔🤔🤔🤔

من روژان مدادی زدم از روز ۸ قشنگ نشون داد

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
شوهر منم واریکوسل داره.از پارسال که فهمیدیم داره مصرف میکنه پنتوکسی.اما من نمیدونستم یجورایی کارش مث ...

دکتر من اصلا هیچ دارویی نمیده تا خودم نگم😔😓

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
یکی از دوستهام مشکل شمارو داشت دکتر براش دوماه آ اس آ نوشت باردار شد الان هفت ماهشه

مرسی عزیزم  ممنون از راهنماییت  میپرسم  از دکترم  اگر لازم  بود  مصرف کنم  😘

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
اونموقع که ضخامتم بالا نمیرفت دکترم نوشت روزی نصف قرص ظاهرا کارش بالا بردن میزان گردش خونه ارمغان ...

بلاست و نزدیک به بلاست عالیه اصلا فکرتو درگیر نکن خیلی از دوستامون با جنین یک روزه با لاپاسکوپی و جنین سه روزه و کامپکت میشه ۴ روزه باردار شدن ،تازه جنین شما در مرحله خیلی نزدیک به بلاست بوده انشالله الان مامان شدی

شوهر منم واریکوسل داره.از پارسال که فهمیدیم داره مصرف میکنه پنتوکسی.اما من نمیدونستم یجورایی کارش مث ...

شوهرم واریکوسل داره ،دکتر زنان پنتوکسی نوشته امروز خریدم فک مبکردم واسه تحرک  و تعداد ا س پ ر م هستش

بلاست و نزدیک به بلاست عالیه اصلا فکرتو درگیر نکن خیلی از دوستامون با جنین یک روزه با لاپاسکوپی و جن ...

یکیش بلاست و دوتاش ارلی بلاست بوده 

انشالله توکل بخدا ولی نمیدونم چرا تو اتاق عمل اعلام کرد سه تا بلاست انتقال دادیم

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم