2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
خدارو شکر عزیزم....  انشالله سه ماه دیگه که بتات تپل مپل شد جبران میشه....

ایشالللله😍😍😍

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چشم حتما.گفتش دوباره طول سرویکسو مبخوام ببینم چنده.آخه دکترمو عوض کردم

دکترمنم گفته 16هفتگی باید برا دهانه رحم چک.بشی

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
 دکترمنم گفته 16هفتگی باید برا دهانه رحم چک.بشی

خیره انشالله

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
دوستان کسی اینجا با دکتر پادمهر لاپرا کرده؟

عزیزم فک.کنم. زی زی جون چندوقت پیش باهاش لاپرا کرد راضی بود.اسم کاربریش اینه ازش بپرس

@zizi27    

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
به سلامتی ، کل این مدت رو استراحت کردید ؟یعنی هیچ کاری انجام نمیدادید ؟

تا ۴ ماه که میشه گفت استراحت مطلق بودم چون هماتوم داشتم.... بعد از رفع هماتوم و قطع لکه بینی استراحتم نسبی بود یعنی باز هم به زندگی عادی برنگشتم تا همین الان. تفریح و مهمونی که میشه گفت نداشتم جز یکی دوبار دورهمی فامیلی در حد یکی دو ساعت و زود دوباره برگشتم خونه

از روز اول انتقال تا الان رختخواب من پهنه⁦☺️⁩ . به محض اینکه خسته میشم یا دو سه ساعت مدام در حال گشت و گذار تو خونه باشم بعدش دراز میکشم

تو این مدت بیرون رفتن من محدود بوده به مطب دکتر و سونوگرافی

شاید این همه مراقبت ضروری نباشه اما خب من ترجیح دادم ریسک نکنم که بخیر بگذره آخه هم مامانمو اذیت میکنم هم شوهرم که راه دور تنها مونده. هر دردسری برای خودم درست میکردم اونا رو به زحمت مینداختم

ای جاااان😍 تاریخ زایمان منو ۲۴ تیر گفتن ولی به نظرم زودتر از این موعد دردم بگیره شما آخرین سونو ر ...

براي من طبيعي ٧ مرداد هست ولي خوب سزارين ٢ هفته زودتر ميشه ، آخرين سونو رو هنوز بهم نگفته دكترم كي برم ، ان شا الله همه ني ني ها به موقع و به سلامت به دنيا بيان .

خانما یه سوال دارم.

همسرمن یکبار بیوپسی شد وضعیف بودن اسپرماش فریز نکردن گفتن مجددا باید همزمان با کارهای خانمت بیوپسی شی واسپرمت نبایدفریز باشه وباید رفرش باشه تاکیفیت حفظ بشه.حالا ازجایی که بودیم اومدیم رویان .اونجا بازمیگن یکبار باید بیوپسی شی به نظرتون باتوجه به نتیجه قبلی قبول میکنن کارای ivfرو همزمان انجام بدیم ؟اخه الان بمن گفتن اول باید شوهرت وضعیتش مشخص شه بعد داروهای سیکل تورو شروع کنیم

عزیزم معمولا اول پروژسترون رو بیشتر میکنن اگه شرایط بدتر شد هپارین قطع میکنن....  من وقتی به خ ...

متاسفانه ديروز آزمايش دادم منفي شد😔

گفتن بازم تكرار كنم ولي ديگه اميدي ندارم

خدايا شكرت🙏🏻
بله عزیزم درست شیر میخوره منتها دور نوک سینه م قرمز شده و خارش داره رفتم دکتر گفت شقاق هست و هاله سی ...

دخترها کلا محکمتر از پسرها س ی ن ه رو مک میزنن منم سر شیر دادن به دخترم نوک س ی نه هام داغون بود خون میومد که حتی به دکتر گفتم برای بچه ضرر نداشته باشه خون میاد  از شدت درد چنان پاهام میلرزید که بچه همینطور رو پاهام تکون تکون میخورد و اشک هام میومد پایین بعد به توصیه دکترم بعد شیر دادن با وازلین چرب میکردم وقتی میخواستم شیر بدم با اب گرم تمیز میشستم یه مدت بگذره خوب میشه. 

انشالله این شازده کوچولو هم مثل خواهرش براتون پر از خیر و برکته آخ گفتی خونه..... دل تو دلم نیست شو ...

ان شا الله كه به زودي يك خونه خوب ميخريد و ٣ نفري ميريد داخلش و هميشه زندگيتون پر از آرامش ميشه .

سلام انا جون من با میکرو باردارشدم. .الان ماه هفتمم  .تا الان خوب وزن اصافه کردم ولی این ماه ...

عزيزم بيخود خودت رو نگران نكن فقط سعي كن چيزهاي مقوي بخوري و كاري به اضافه شدن وزن خودت نداشته باش . من توي بارداري قبليم از اول بارداري تا ٦ ماه شايد نهايتا ٢ الي ٣ كيلو وزن اضافه كرده بودم كه ديگه ٣ ماه آخر نه تنها وزن اضافه نكردم بلكه همون وزني هم كه اضافه كرده بودم شايد حتي كمي بيشتر كم كردم ، دكترم خيلي نگرانم ميكرد ولي واقعا دست خودم نبود خدا رو شكر دخترم هم با وزن ٣ كيلو صحيح و سالم به دنيا اومد الان هم داره كليد لامپ رو روشن و خاموش ميكنه روي مبل كنار من . 😍😍😍😍

اين سري هم از اول بارداري تا ٦ ماه ٦ كيلو اضافه كرده بودم ولي باز توي ٣ ماه آخر نه تنها وزن اضافه نكردم بلكه دارم كم هم ميكنم باز هم دكترم داره نگرانم ميكنه ولي من فهميدم كه سيستم بدنم اين مدلي هست پس اصلا خودم رو نگران نميكنم ، شما هم نگران نباش فقط چيزهاي مقوي بخور بچه تغذيه خودش رو داره .

تا ۴ ماه که میشه گفت استراحت مطلق بودم چون هماتوم داشتم.... بعد از رفع هماتوم و قطع لکه بینی استراحت ...

خوب ایشالا این چند وقت دیگه هم به خیر و خوشی و سلامتی بگذره و نی نیت هم صحیح و سالم به دنیا بیاد