2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست

سلام بچه ها دعوا نکنیدا من امشب رفتم مهمونی افطاری و تازه بزگشتم 😁روز ۵ انتقالم هستش

خیلی تو خونه هستم همش عصبیم حوصله ندارم.دعا کنید انشاللله چسبیدن ۳تاشون شدید ول نکنن مامانشونو😀🌷🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
کیانا جون مطمئنی پرولاکتین باید 1 تا 3 پری باشه،آخه دکتر هبچ وقت زمان برای آزمایش پرولاکتین تعیین ن ...

ولی بنظرمن ذخیره تخمدان ر باید روز۳پری داد و پرولاکتین ر هر روز میتونی بدی مگراینکه دکترا بگه که روز۳پری بدی

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها دعوا نکنیدا من امشب رفتم مهمونی افطاری و تازه بزگشتم 😁روز ۵ انتقالم هستش خیلی تو خونه ...

خیلی کار خوبی کردی.بیخیال.هرچی آرامش داشته باشی و بهش فکر نکنی میشه.با مهمونی آدم ذهنش درگیر چیزای دیگه میشه خیلیم خوبه.من روزی یکساعت رانندگی میکردم پیاده روی طولانی...

آره تقریبا بذار ببینیم

من یه مامان خسته نیستم بااین که دوبارسقط داشتم واستراحت مطلقیم وتمام وقت درد دارمو دراز کشیدم.من خدارو دارم که همه کاراش حکمت داره با موفقیت بیشتر دونه کوچولومو میسپرم به خودش.شما هم همین کاروکنین😍
واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شما فقط خودت مشکل داری؟از نظر من واقعاااا مشکلات خانم ها با دارو و یه عمل یا تغذیه و ورزش راحتتر حل میشه آقایون زمانبره

وقتی که در منی و نفس می کشم تورا😍دیگر کجای جهان تو را جستجو کنم👨‍👩‍👧‍👦🤩

خوبه دوستم.تعدادش که خوبه.تصویرت تاره امیدوارم درست دیده باشم.تعداد نرمالش کمه.که اونم با ویتامین ای و بادام و مکملا خیلی بهتر میشه.تازه اگه درست دیده باشم 2روز قبلش نزدیکی داشتین که بهترین زمانش برای آزمایش درست بین 3تا 5روز باید باشه.که با این اوصاف آزمایشش بد نیست

خوبه دوستم.تعدادش که خوبه.تصویرت تاره امیدوارم درست دیده باشم.تعداد نرمالش کمه.که اونم با ویتامین ای ...

خیلیی خیلی ممنون گلم نگران بودیم چون نوبت دکترم ۲۹تااون موقعه دق میکردم دکتربرای منم از نوشته منم دادم اونم بفرستم بی زحمت میتونینن بهم بگین

من یه مامان خسته نیستم بااین که دوبارسقط داشتم واستراحت مطلقیم وتمام وقت درد دارمو دراز کشیدم.من خدارو دارم که همه کاراش حکمت داره با موفقیت بیشتر دونه کوچولومو میسپرم به خودش.شما هم همین کاروکنین😍
یکی از دوستهام مشکل شمارو داشت دکتر براش دوماه آ اس آ نوشت باردار شد الان هفت ماهشه

دوستم آ اس آ قرصِ؟یعنی وقتی آی وی اف کرد  دوستت بعد انتقال دکترت این دارو رو بهش داد؟ 

خیلی کار خوبی کردی.بیخیال.هرچی آرامش داشته باشی و بهش فکر نکنی میشه.با مهمونی آدم ذهنش درگیر چیزای د ...

بیرون پیاده روی رفتی؟ میشه منم برم بیرون حال و هواش بهتره تا توی خونه راه برم

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
آره عشقم بفرست

البته صفحاتش زیاده 

آره عشقم بفرست

البته صفحاتش زیاده 

آره قرص آ اس آ همون آسپرینه.بله میدن برای بارداری.معمولا توی سن بالاتر از 30سال و کسانیکه سابقه سقط و انعقاد خون دارن تجویز میشه.منم دارم از بعد انتقالم میخورم.دکترم میگه تا 12هفته بخوری مانع سقط میشه...