2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684472 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۱۴ روز بعد انتقاله امروزبرای فردا آزمایش نوشته هرچقدر به شوهرم گفتم برم آزمایش نذاشت 😢

به نظر من برو از بده...شیطون شدما😁

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
عزيزم فقط آزمايش غربالگري دوم بود براي من كه تازه ٧٠ هزار تومان هم قيمت آزادش بود من بيمه تكميلي داش ...

پس چرا من ندارم این آزمایش غربال دوم رو؟ چه فاکتورایی چک میشه؟ همون کواد مارکره که خاکستری جون انجام داده؟ من برای غربال دوم سونو وnipt دادم.

خب من همه این آزمایشات رو با فاصله از شما انجام دادم.که صدرصد گرونتر شده و حالا آزاد بودنشم جدا.😑

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀

اونایی که رستمی بودند ، رستمی هم هیچینگ انجام میده هم موقع انتقال با سونو انتقالو انجام میده ، خیلی ها هم من دیدم که بار اول یا دومشون مثبت شدند ، خودتون هم رعایت کنید ، از خدا هم کمک بخواید ، انشاالله همه چی درست میشه .

11تا جنین شد که گذاشتم 5روزه بشه شده7تا 4تا پسر 3تا دختر  4تا پسر رو برام گذاشت  الان 3تا ...

آها❤ ای جونم ستا پرنسس داری پس.🍀

خب عزیزم تو آی یو آی که جنسیت معلوم نمیشه.. پس اگه دیگه جنسیت مهم نیست برات چرا همون دخملارو انتقال نمیدی؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
اونایی که رستمی بودند ، رستمی هم هیچینگ انجام میده هم موقع انتقال با سونو انتقالو انجام میده ، خیلی ...

یعنی اینجا بهتر از بیمارستان آبانه؟

خدای مهربونم شکرررررت .

من امروز به یاد چند نفر افتادم...

دوستمون که امروز آز داشت و نگران بود روزای قبل..

لاپرای سارا.....

tiiiiiiiiiitiiiiiiiii# کجایی چکار میکنی؟😉

رویا مشهدی

و

مامان سبحان

و آنا و وروجکای نازش با مهمونداری

😋

انشاله همشون خوب و خوش باشن و روزگار بر وفق مرادشون

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،