2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045621 بازدید | 684476 پست
عزیزم خونسردیت رو حفظ کن برای فسقلی خوب نیست  استراحت کن داروهاتو بموقع استفاده کن رفع میشه ! ...

مشکلی برای جنین نداره از کجا بفهمم جنین  مشکلی پیش نیومده

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
عزیزم خونسردیت رو حفظ کن برای فسقلی خوب نیست  استراحت کن داروهاتو بموقع استفاده کن رفع میشه ! ...

هنوزم لک بینی داری چند روز 

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزيزم مبلرك باشه شما رستمي بودي؟ روز چندم آز دادي؟ منم الان ١٥ انتقالم هستم روز ٢١ بايد آز ب ...

اره عزیزم ، رستمی بودم منم بیست و یک روز بعد باید آزمایش میدادم نمونم خراب شد بیست و پنج انتقال آزمایش دادم

ممنونم عزیز دلم ، به دعای خیر شما دوستای خوبم 

مبارک عزیز دلم ایشالا سالم بغلش بگیری😍

😭😭😭😭😭😭😭😭😭بچه ها خدا بهم رحم كرد جوابم مثبت شد ،بتام ١١٧ هستش  به خدا من خيلي عذاب كشي ...

خدا رو شکر عزیزم خیلی مبارکه 😍😘😘😘😘

خدای مهربونم شکرررررت .

دوستای گلم شرمنده واقعا خیلی درگیرم اما بدونین همش به یادتونم... 

براتون بهترینارو میخوام از خدا.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
واقعا نصر برای خودش مافیا درست کرده باور کن من هرچی تو گاندی بیمار نصر دیدم تخمک اهدایی گرفتن!! اینم ...

چه ربطی داره من خودم بیمار نصر هستم اهدایی هم نگرفتم بی دلیل به کسی نمیگه اهدایی

کلی از دوستم بیمارشن و نتیجه هم گرفتن اهدایی هم نیستن

مشکل دارو از بزرگان نه یه دکتر

واااای عجب ماه خوبی شده این ماه خداروشکر امروز دو تا مامان دیگه داشتیم هووووووورااااااااا  تبریک تبریک تبریک وااای یه عالمهههه مبارکهههههه😍😁بخدا من که کلی انرژی می گیرم واس ادامه ی راه وقتی این جوابای مثبتو می شنوم اصن خوبه که بگم ذوق مرگ میشم به تعبیری😂😂

انشالله قسمت و روزیه همه ی مامانای منتظر الهیییی آمیییین🙇