2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045613 بازدید | 684476 پست
عزیزم من جواب سوالاتو نمیدونم ولی چند تا سوال ازتون دارم🙈 ببخشید همسرتون کجا عمل شد؟با کدوم دکتر؟ن ...

سلام.گچساران عمل شد.همون دکتر خودش ملک احمدی.نتیجه رو هم گفتن شنبه بیاین بهتون میگیم.

بخدا نمیدونم کلی از این دکتر تعریف میکنن.اصلا وقتی میگیم ملک احمدی همه میگن خیلی دکتر خوبیه از همه جا هم میان پیشش.تو روند درمان خیلی ازش راضی بودیم.فقط نمیدونم احساس میکن شوهرمو بد عمل کرده.از اون طرف هم ول کرده رفته تا هشت روز دیگه هم نمیاد.هیچ توصیه ای برا مصرف قرص و دارو هم نزاشته برامون.خود پرستارا برامون یسری قرص نوشتن تو دفترچه

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام.همسر من هم تسه انجام داد.روی بخیه ها چسب ضد اب زده بودن و فکر کنم دقیق یادم نیست تا ۳ روز دکتر ...

ورم تا چقدر عادیه؟ بیضه شوهرم سه برابر شده.خیلی میترسم

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
دوستان شیاف شما هم همینه ؟؟؟  واژینال میزارید یا رکتال  اخه روش نوشته رکتال هم میشه

اره عزیزم همین و دکترم گفت بهترین شیاف و نوشتم برات و واژینال باید بزاری عزیزم💛💛💛منم واژینال میزارم

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سلام بچه ها اگه یادتون باشه منم انتقال داشتم.از روز دوازدهم لک بینی داشتم .روز چهاردهم آزمایشم شد۲.. ...

عزیزم اونا واسه ریزش اندومتره

منم بتام ۲ بود البته روز ۱۶.. ببخشید اینو میگم به ضخامت ۳ انگشت جگر دیدم

راستی میشه بگی ضخامتت تو اخرین سونو قبل انتقال  چند بود؟ 

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
سلام بچه ها، من میخوام آی وی اف کنم ولی تو بیمارستان خصوصی نمی تونم چون هزینه ش زیاده، تصمیم گرفتم ب ...

من حدود ۴ و نیم هزینه پانکچر و انتقالم تو دولتی شد. در حقیقت اگه زیر ۴۰ سال باشی و بچه  دار نشدی تا حالا هزینه بیمارستان ناچیزه 

من نزدیک ۴ تومنش فقط داروخونه دادم. بابت عمل خیلی کم میشه پولش.

دارو هم بسته به هر فرد فرق میکنه .من برا پانکچر ۲ و ۵۰۰ شد.داروهام  اما یه نفر اونجا بود که ۱ تومنم نشده بود داروش

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
اگر لکه بینی داری باید رکتال بزازی،برای باردارها که لکه دارن رکتال ،برای عیر باردارها وازینال

باردارم ولی لکه ندارم 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
عزیزم اونا واسه ریزش اندومتره منم بتام ۲ بود البته روز ۱۶.. ببخشید اینو میگم به ضخامت ۳ انگشت جگر د ...

گلم آندومترم سه خطی بود.گفتن خیلی خوبه

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
عزیزم عذاب وجدان نگیر..... اخه جنین دو هفته ای چیزی نیست که موقع دفع ببینیش.....اینا که دیدی ریزش ا ...

فدات شم خدا رو شکر خیالم راحت کردی.ان شاالله دامن همه چشم انتظارا سبز بشه خدا هم یه نظر کوچیک به ما بکنه.

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
میگم یه سوال.بیضه شوهرم سه برابر شده .احساس میکنم ورمش خیلی زیاده.برا شما هم همینطور بود؟  خیل ...

نه خیلی کم ورم داشت اگه تونستید یه دکتر اورولوژی پیدا کنید برید پیشش یا حداقل برید اورژانس انگار اینجوری که میگی یکم غیر عادیه.انتی بیوتیک میخوره همسرت؟

😍😍خدایا شکرت
گلم آندومترم سه خطی بود.گفتن خیلی خوبه

واسه من ۱۱ و نیم بود نمیدونم حدس میزنم چون ضخیم بود هم درد زیاد پریودی داشتم هم اون لخته ها بود بازم مطمعن نیستم

ورم تا چقدر عادیه؟ بیضه شوهرم سه برابر شده.خیلی میترسم

ببین عزیزم حتما برید اورژانس این که میگی اصلا عادی نیست همسر من سه بار عمل شد ولی هیچوقت اینجوری نبود زودتر برید پیش یه پزشک تا خدایی نکرده دیرنشده

😍😍خدایا شکرت
واسه من ۱۱ و نیم بود نمیدونم حدس میزنم چون ضخیم بود هم درد زیاد پریودی داشتم هم اون لخته ها بود بازم ...

والا ما هم نفهمیدیم دلیلش رو..خدا کمک کنه یه دونه جنین باقیمانده بچسبه به دلم وشما هم به زودی مامان بشی