2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045610 بازدید | 684476 پست
دوستان اینجا کسی‌سرم ivig زده کدوم دکتر نسخه میکنه ؟؟ عارفی ؟؟

براي من دكتر عارفي نسخه كرد ولي نميدونم براي چي؟ سه دفعه قبلي كه انتقال منفي داشتم بهم نداده بودن.

براي دوستم هم دكتر طاهري نسخه كرده بود.

از هلال احمر گرفتم فقط داروخانه دولتي دارن

دونه يك ميليون با بيمه ميشه صدتومن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

❤️❤️❤️ خب بعدش با ژل شستشو خودمون بشوريم تا چربيش برِ مشكلي نداره كه ؟؟؟

عزیزم من آخر شبا میزاشتم.اندازه دو بند انگشت میفرستادم تو. صبم که بیدار میشدم مومش بیرون میریخت.

عزیزم چربیش خیلی زیاد نیست که. با همون آب گرم تمیز میشه.

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
ممنون عزیزم اتفاقا خودمم به همین فکر کردم انگار دوتاش برام زیاده بنظرتون. بهترین زمان تزریق کی هست ...

عزیزم اخر شب بزن قبل خواب. که بی تحرکی موقع خوابت رو جبران کنه☘

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
سلام.همسر من هم تسه انجام داد.روی بخیه ها چسب ضد اب زده بودن و فکر کنم دقیق یادم نیست تا ۳ روز دکتر ...

وای عزیزم.خدا روشکر.منو از نگرانی درآوردی.نه برا همسر من فقط گاز ردن با چسب هم چسبوندنش.دیروز تا سه ساعت بعد از عمل درد زیادی داشت.یبار هم که خواست بره دسشویی وقتی بلند شد از بخیه هاش خون میومد زیاد.خیلی ترسیدم دیروز.دکترش هم که بعد از عمل ول کرد رفت سفر تا هشت روز دیگه هم نمیاد.همسر منم نمیتونه درست راه بره.یکی از آشناها رو دیروز تو بیمارستان موقع ترخیص دیدیم همینو بهش گفتیم.

برا اسپرم هم نمیدونم اولش جنین شناس و دکتر خودش گفتن دوساعت بعد معلوم میشه .بعدش که رفتم مرکز بهمون گفتن برید شنبه بیاید.هر چی گفتم بابا جنین شناس خودش گفته دوساعت بعد مشخص میشه قبول نکردن گفتن برین شنبه بیاین.انگار یه چیزی ازم طلبکار بودن.خیلی ناراحتم همش میگم ای کاش من مشکل داشتم

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
عزیزم من آخر شبا میزاشتم.اندازه دو بند انگشت میفرستادم تو. صبم که بیدار میشدم مومش بیرون میریخت. عز ...

❤️❤️❤️

مرجان جون ، الان پام رفت پشت سيم برق نزديك بود بيوفتم ، تخمدان چپم درد ميكنه 

خيلي گريه كردم 

يعني چيزيم شده 

خيلي نگرانم 😭

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
براي من دكتر عارفي نسخه كرد ولي نميدونم براي چي؟ سه دفعه قبلي كه انتقال منفي داشتم بهم نداده بودن. ...

واسه ایمنی بدنه بچه روپس نزنه پس برم عارفی سری بعد دکترخوبیه؟ من میخواستم ابن سینا برمم پیشش میترسم اونجا بفرستن پیش توکلی اونم که مخالف سرمه اصلا نمیده

بچه ها کسی بوده سیکله انتقالش کنسل شده باشه و با قطع کردن داروهاش زودتر پریود بشه،؟؟؟؟؟من الان ۱۳ پریودیم هستم میخوام پریودشم لکه بینی دارم، ۸ پریودی داروهامو قطع کردم داروهامم استرادیول و سینافکت و آنوکسا بود

باید ۱۵ پریودی هم پروژسترون شروع کنم ،بعد پریود بعدی هم ال دی شروع کنم 

به نظر شما این پریودیم ال دی بخورم یا پروژسترون؟؟؟؟؟😕😕😕😕😕😕

سلام ،،،بچها سوال جواب ازمایشات قبل انتقالم رو گرفتم گفتن فقط ویتانین دی۳ پایینه ویه کم اوره داری،،، ...

سلام رنج نرمال واسه آز پرولاکتینتون رو چند زده؟ فکر کنم تا 26 و 27 نرمالش باشه که برای شما بالاست، بعضی دکترا نمیدونم چرا دارو نمیدن ولی دکتر من هفته ای یه دونه گابرکولین داد، پرولاکتین روی تخمک گذاری و لانه گزینی تاثیر داره، حتی پریودی رو هم گاهی عقب میندازه

خانمای عزیز یه سوال دارم:

من مشکل سقط مکرر دارم و الان چند ماهه اقدامم که باردار نشدم دکتر عارفی بهم محرک داد ده تا لتروزول از روز سوم پری روزی دوتا و 6 تا آمپول hmg از روز پنجم پری...من روز 11 سیکل با ایشون سونو شدم مجدد 4 تا hmg داد و گفت دوتایی با هم بزنم... روز چهارشنبه میشد 15 سیکل که رفتم سونو شدم گفت تخمک آزاد شده اقدام کن از فردا روزی سه تا دوفاستون بخور...متاسفانه من یادم رفت پنجشنبه دوفاستون بخورم، الانم که یادم افتاده روزه هستم و تا افطار باید صبر کنم....بنظر شما دوفاستونو برای چی داده حالا من دو روز دیرتر میخورم مشکلی برای اقدامم پیش میاد؟؟؟

یه مورد دیگه من 11  13  15  16 سیکل نزدیکی داشتم احتمالا روز 14 تخمک آزاد شده میخام بدونم بنظرتون احتمال بارداریم هست؟؟

رب هب لی من الصالحین                                                          پروردگارا! مرا فرزندی که از صالحان باشد عطا کن
سلام بچه ها امروز روز چهارده انتقالمه و فردا موعد پريوده چون لكه بيني داشتم از ديروز هپارين رو قطع ك ...

عزیزم چرا نمیری آزمایش پس ؟نگران نباش ان شاالله که پریود نیست .

خدای مهربونم شکرررررت .
عزیزم داروخونه قرصشو داره.فک کنم میتونی ژل رویال رو از عسل فروشیم بگیری

من قبلا از عسل فروشی می گرفتم ولی خیلی کم بود گرونم بود بنظرم قرصش بهتر باشه

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
پس معلومه مشکلت فقط انعقاد نبوده....  منم دفعه دوم هپارین داشتم و جواب نگرفتم اما دفعه بعد با ...

سلام انا جون.ببخشید .نه انعقاد هم ازمایش بود نداشتم .همه چیزای که شما گفته بودین برای منفی شدن میشه رو نشون دکتر دادم گفت همه رو انجام دادی.درد پریودی که چرا تو دوران درمان هم همش بیشتر میشد طبعمم سرد بود که کلا گرمی جات میخوردم.برا دردام هم دکتر گفت اشکال ندارا طبیعی ه .کلا گفت یا از جنینات ه که الان کم هستن نمیتونم بزارم بلاست بشن یک وقت رشد نکردن

ریسک نمیکنم

کلا ادم ریسک کنی نیست دکترم

بعد هم گفت 

تو ازمایشت فقط انگار غدد تروئیدت مشکل داره

من پترسال ازمایش دادم نداشتم .

به نظر شما 

باعث منفی شدن میشه

دکتر گفت اگر از اول منفی بودی جیزی ولی همین

بالا و پایین رفتن بتا علت داشته😔

ماه دیگه باز بیا انتقال 

الان خیلی حالم دگرگون و عصبی هستم

ذهنم اشفته است چیکار کنم به نظر شما ؟