2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045601 بازدید | 684475 پست
🙈🙈🙈 عزیزم خجالتم میدی.. منم روزهای پر استرس دارما اما سعی کردم کمو کمترش کنم☘  من از روزی ...

من این حرفتو دیدم خیلی اروم شذم واقعا منم دلم یه جوجه مسخواد دعام کنید من خودم باردار میشم ولی سقط میشه کاش مشکل منم ناباروری بود بنظرم سقط بدترین چیز واسه یه زنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم دقيقا همينجوري ميشم وقتي صبح بلند ميشم.  دكتر من روز انتقال گفت اندازه يه لوله خودكار بفرس ...

شما هر چند ساعت ميزنيد ؟؟؟

به من گفته صبح و شب 

ولي تو برگه راهنما  نوشته هر دوازده ساعت 

من هر دوازده ساعت گفتم بزنم دقيق تر شايد باشه 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
تاراجون‌میدونی کدوم‌ داروخونه ها بلژیکیش رو دارن‌؟

عزیزم هرچی گشتم پیدا نکردم مرکز گفت فعلا ایرانیشو راه انداخت.

اگه جایی پیدا کردی بمنم خبر بده ففط یکجا المانی یک میلی گرم داره مارک بایر تو گیشا. اونم مرکز گفت بگیر بیار دکتدت ببینه اگه مناسب بود مصرف کن فعلا که نمیتونم برم انتقال دادم دیروز و خونه نشینم 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
من این حرفتو دیدم خیلی اروم شذم واقعا منم دلم یه جوجه مسخواد دعام کنید من خودم باردار میشم ولی سقط م ...

عزیزم ان شاءالله خیلی زود میای و بهمون خبر یه معجزه رو میدی🍀☘

یه مهمون نه ماه ی کوچولو که می شه چشم چراغ خونت😍🐤

اگر قابل باشم دعا گوی همتون هستم☘🍃

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
عزیزم ان شاءالله خیلی زود میای و بهمون خبر یه معجزه رو میدی🍀☘ یه مهمون نه ماه ی کوچولو که می شه چش ...

مرسی عزیزم باردارم با مصرف انوکسا هنوزقطیب جنینی دیده نشده دعاکن دیده بشه شش هفتمه سن ساکم همینه ولی نبود کارم شده گریه قراره هفته بعد واژینال کنم 

ممنون عزیزم اتفاقا خودمم به همین فکر کردم انگار دوتاش برام زیاده بنظرتون. بهترین زمان تزریق کی هست ...

عزیزم ا س ا واسه یه فاکتورای خونه و انوکسا واسه یه فاکتورا بنظرم لک بینی داذی شیاف و دوفاستون ۸ ساعت کن اگه خونریزی امپول زیاد کن بعد اینکه لک بینی قطع شد ا س ا رو بخور ولی امپول به هیچ وجه قطع نکن این روش رزاقی بود دوست من یه ماه خونریزی کرد بازم رزاقی انوکسا قطع نکرد فقط پروژسترون میبرد بالا

شما هر چند ساعت ميزنيد ؟؟؟  به من گفته صبح و شب  ولي تو برگه راهنما  نوشت ...

من شبي يكي دكتر گفته استفاده كنم . ولي سر ساعت استفاده كن حتما 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦

سلام بچه ها امروز روز چهارده انتقالمه و فردا موعد پريوده چون لكه بيني داشتم از ديروز هپارين رو قطع كردم ولي صبح كه رفتم دستشويي(معذرت ميخوام) دستمال كاغذي پر از خون شد و پد هم گذاشتم پر از خون شد اما فعلا قطع شده، به نظرم دارم پريود ميشم 😥

برام دعا كنيد اين دفعه هم بتونم تحمل كنم 😭

خدايا شكرت🙏🏻

بچه ها بعد اتتقال چقدر باید بی تحرک باشیم. روز دومه من کلافه شدم دیگه در این حد که پامیشم میام رو کاناپه میخابم تی وی میبینم یا تو خونه راه میرم اشکال نداره؟؟

سلام دوباره .میگم کی اینجا همسرش بیوپسی کرده؟ آخه من تو نت خوندم عمل تسه زیاد برش نمیدن والی الان بی ...

سلام.همسر من هم تسه انجام داد.روی بخیه ها چسب ضد اب زده بودن و فکر کنم دقیق یادم نیست تا ۳ روز دکتر گفت دست نزنین.اون ب ی ض ه ای که بخیه داشت تا چند روز ورم داشت. همسر من نمی تونست خوب راه بره همه میگفتن چی شده میگفت کمرم درد میکنه 🙈🙈نگران نباش.راستی اسپرم خوبی داشت؟

عزیزم هرچی گشتم پیدا نکردم مرکز گفت فعلا ایرانیشو راه انداخت. اگه جایی پیدا کردی بمنم خبر بده ففط ی ...

عزیزم داروخانه ای که میدون بنی هاشم هست رفتی؟ اونجا معمولا هرچی نایاب میشه داره.

عزیزم داروخانه ای که میدون بنی هاشم هست رفتی؟ اونجا معمولا هرچی نایاب میشه داره.

اسم داروخانش چیه عزیز؟ اکثرا تلفنی میگن بله خارجی داریم بعد مشخص میشه ترکه