2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684481 پست
عزیزم سونوت واژینال بود؟؟؟  عزیزم در کل تا 8 هفته جا داره حتی اگه بارداریت طبیعی باشه دیرترم م ...

سلام  عزیزم شکمی بود من سقط مکرری ام انوکسا میزنم ببنظرت باید تشکیل میشد کاش دکترم سرمم میداد دیگه دیوونه میشم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیز دلم منم قبل سونوی قلب لکه بینی اوردم، که آسپرین برام قطع شد. بعد سونوی قلب تا یه هفته خوب بودم ...

اوکی ممنون عزیزم منم امروز میزنم پس 

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
سلام دوستان  من امروز صبح اولين بارم بود شياف  پروژسترون گذاشتم ، همه اش قبلا امپول زدم&n ...

عروسك جون شاف كلا اينجوريه فقط يه مقدار كوچيكش ماده ي موثره بقيش بيخوديه كه مياد بيرون،حتما بعداز زدن شياف نيم تا يك ساعت به حالت خوابيده باش،من از نوار بهداشتي استفاده ميكنم تا لباس زيرم كثيف نشه

زنگ بزن بپرس،یکیشون کافیه به نطرم فقط امپول کافیه ا اس ا رو قطع کن ،البته از دکترت بپرس

ممنون عزیزم اتفاقا خودمم به همین فکر کردم انگار دوتاش برام زیاده

بنظرتون. بهترین زمان تزریق کی هست ؟صبح ها یا عصرها؟

اصلا نگران نباش هبچی نمیشه هر کی علطت خون داشته اگر رو خونریزی بوده ا اس ا و حتب امپول و قطع کردن ال ...

ممنونم از راهنماییهات عزیزم ❤️

تاراجون‌میدونی کدوم‌ داروخونه ها بلژیکیش رو دارن‌؟

عزیزم زنگ بزن ۱۴۹۰ اطلاعات داروییه

بهت میگن کجاها دارن حتی نزدیکترین به محل زندگیتون هم میگن

الهامی زود تند سریع امضاتو عوض کن😤تیکر خوشگلتم بذار😎

نمیدونم چرا عوض نمیشه   حتی پیامهامو نشون نمیده دارن حتما روی سایت کار میکنن 😒

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
مرجان جون رمز ارامشت چیه؟

🙈🙈🙈 عزیزم خجالتم میدی..

منم روزهای پر استرس دارما اما سعی کردم کمو کمترش کنم☘ 

من از روزی که انتقال دادم.گفتم خدایا اگه لیاقت دارم بهم یه فرشته بده و خودت نگه دارش باش🐤🐣🐥

کی بهتر و قوی تر و مهربون تر از خدا🍃

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
مادر منم همین تامین اجتماعی اختیاری کرد ....پارسال هم رفت تکمیلی شد ....از همون تامین اجتماعی.... ا ...

تکمیلی از طریق سازمان و شرکت یا تکی؟

آره واقعا خدمات درمانی خوب نیست.

آقا همین تامین اجتماعی خودمون😃😃 دستشون درد نکنه😂😂

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
مرجان جون یعنی من اگه الان خودمو بیمه تکمیلی تامین اجتماعی کنم برا زایمان سزارین آزاد هیچ تاثیری ندا ...

عزیزم ما که بصورت تکی اقدام کردیم... باید نه ماه میگذشت از زمان قرارداد.

مثلا من اگه قبل انتقال، آبان یا آذر پارسال اقدام میکردم شاملم میشد..

اما تنبلی آقوی همسر🙈 افتاد بعد عید..که دیگه نه ماه نمیشه.

حالا بازم به بیمه تکمیلی که میخوای بری ربط داره.حتما قبلش باهاشون صحبت کن و بگو لیست قیمتشون رو بفرستن ببین شامل میشه یا نه.شرایطشون چیه.

البته به گمونم شرکتی بخوای تکمیلی بشی دیگه این شرایط رو نداره و راحت استفاده میکنی.

اوکی ممنون عزیزم منم امروز میزنم پس 

فقط اگه میبینی با قطعش لکه بینیت کمتر میشه بنظرم با دکترت هماهنگ کن و یمدت نزن تا کامل تموم شه لکه بینی.

منم آزهای ایمنی انعقادی دادم و مشکل انعقادی دارم.اما میگم یماهو نیم نزدم☘

عروسك جون شاف كلا اينجوريه فقط يه مقدار كوچيكش ماده ي موثره بقيش بيخوديه كه مياد بيرون،حتما بعداز زد ...

❤️❤️❤️

خب بعدش با ژل شستشو خودمون بشوريم تا چربيش برِ مشكلي نداره كه ؟؟؟

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 

سلام دوباره .میگم کی اینجا همسرش بیوپسی کرده؟ آخه من تو نت خوندم عمل تسه زیاد برش نمیدن والی الان بیضه شوهرم پنج تا بخیه خورده.تقریبا از بالا تا پایین.خیلی درد داشت دیروز.الانم باد کرده.نکنه دکتر بد عمل کرده؟ خیلی میترسم

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.