2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684472 پست
 مرسی گلم از جوابت ،،،ویتامین چند هزار باید بخورم؟؟ 0.35.-5.2:Female اینو زده واسه پرولاکتینم

عزیزم.با دکتر مشورت کن ببین چی میگه بخوری..اگه خیلی پایین.باشه باید 50000بخوری

من.زیاد سر از پرولاکتین درنمیارم..بذاردوستان شاید بهتر بتونن راهنمایبت کنن

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم.با دکتر مشورت کن ببین چی میگه بخوری..اگه خیلی پایین.باشه باید 50000بخوری من.زیاد سر از پرولاک ...

ممنون عزیزم

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
عزیزم.با دکتر مشورت کن ببین چی میگه بخوری..اگه خیلی پایین.باشه باید 50000بخوری من.زیاد سر از پرولاک ...

عزیزم من انتقال دادم تو انتقال نباید بخورم ویتانین د۳؟

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سلام دوستان من هفته شش بارداری هستم  قبل از بارداری آزمایش ایمنی انعقادی دادم دکتر زرنانی گفت ...

عزیزم نگران نباش معمولا موقع خونریزی قطع میکنن انوکسان و اسپرین رو...درعوض باید اب زیاد بخوری...من خودم از هفته 7انوکسان کلا قطع کردن برام بخاطر لک.بینی البته مشکل انعقادی نداشتم..ولی یادمه اناجون و مرجان  هم ک مشکل انعقادی داشتن وقت خونریزی گفتن مدتی قطع کردن 

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم من انتقال دادم تو انتقال نباید بخورم ویتانین د۳؟

عزیزم معمولا بعد انتقال میگن نخورین مگر اینکه ذکترت تحویز کنه

مامانای گل ؛ ی سوال دارم اگه اطلاعی دارین ممنون میشم🌹🌹🌹 من اصلا شیر نمیتونم بخورم..اوایل میخوردم ...

من نه قبل بارداری نه بعدش اصلا نمیتونم شیر بخورم

هم تخم شربتی هم انجیر خشک کلسیم زیادی داره

من از اول هر دوشو خوردم. به خاطر یبوستی که داشتم و دارم ناشتا میخورم

پای مرغ هم خیلی کلسیم داره. مامانم عصاره شو برام میگرفت تو سوپ و خورش استفاده میکردم

تخم شربتی میگن دهانه رحم رو نرم میکنه اما سرچ کردم دیدم مصرف زیادش تو هر روز مثلا روزی ۱۲۰ گرم باعثش میشه نه اون حدی که ما میخوریم... من روزی یه قاشق یا دو قاشق مربا خوری میخورم

دوستان اتفاقا بنظر من سونو واژینال ضرری نداره فشاری به آدم وارد نمیشه..منکه دو بار سونو واژینال شدم. ...

من هفته ۶ که خونریزیم شروع شد سونو شکمی کردم... چون قلبش ضعیف بود هفته ۸ دوباره باید سونو میکردم. دکترم نسخه سونو رو نوشت.... رفتم پیش یک سونوگرافی معروف تو مشهد و گفتم میخوام واژینال باشه اما دکتر سونوگرافی قبول نکرد. میگفت من تو بارداری ریسک سونو وازینال رو قبول نمیکنم. 

البته خیلی ها واژینال انجام میدن اما به هر حال ریسک داره. برای دقتش اگه مجبور باشی بهتره انجام بدی

سلام دوستان من هفته شش بارداری هستم  قبل از بارداری آزمایش ایمنی انعقادی دادم دکتر زرنانی گفت ...

حتما از دکترت بپرس. شاید موقت یکیو برات حذف کنه. زور هر دوتاش با هم شاید زیاده. مثلا آنوکسا رو قطع کنه فقط آسپرین یا برعکس.... ولی هر کار میکنی حتما دستورشو از دکترت بگیر