2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

روش نوشته عزیزم  مال من واژیناله

مرسی عزیزم 

آها پس یعنی هر شیاف نحوه ی استفادش فرق می کنه حیف که من موقع ی آی یو آیم هیچ اطلاعاتی نداشتم وقتی لک دیدم دکترم گفت شیافتو بکن ۳ تا آمپولم بزن اگه بیشتر شد که من هیچکدومو انجام ندادم فک کردم حالا چون لک دیدم یعنی همه چی تموم شده الان اینجا که می خونم می بینم حتی با میکروهم بچها گاهی لک می بینن و یه چیزه طبیعیه چقد افسوس می خورم که حتی یادمِ آز هم به اصرار همسرم چندروز بعدِ وقتی که دکتر برام تاریخ زده بود رفتم...نمیگم حالا اگه رعایت می کردم حتما مثبت می شدم ولی خب حداقل الان انقد افسوس نمی خوردم که شاید یه درصد اشتباه خودم بوده این منفی شدن😢

حالا انشالله برای میکروم دیگه حواسمو جمع می کنم با کمک بچهای اینجا میرم جلو ماشالله همه اینجا یه پا خانوم دکترن واقعا خدا خیرتون بده 😍😄

سلام ،،،بچها سوال جواب ازمایشات قبل انتقالم رو گرفتم گفتن فقط ویتانین دی۳ پایینه ویه کم اوره داری،،، ...

عزیزم پس.قرص ویتامین دی رو شروع کن ب خوردن حتما..چون ویتامین دی تاثیر داره تو لانه گزینی

پرولاکتین هم نسبت ب رنج ازمایشگاه بسنج ببین چطوره؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
ممنون خاله ارمغان انشالله شما انتقال بعدی مامان بشی

مبارک عزیز دلم ایشالا هرچی زودتر خبر مامان شدنت رو بهمون بدی😍

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
مرسی عزیزم  آها پس یعنی هر شیاف نحوه ی استفادش فرق می کنه حیف که من موقع ی آی یو آیم هیچ اطلاع ...

انشاالله نتیجه بگیری عزیزم 

دکترا زورشون میاد راهنمایی کنن 

سوالم بپرسی زیاد،  عصبانی میشن 

خدا راشکر که اینجا هست . دوستان واقعا کمک میکنن💖💖💖

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 

سلام دوستان

من هفته شش بارداری هستم 

قبل از بارداری آزمایش ایمنی انعقادی دادم دکتر زرنانی گفت آنوکسا و آسپرین باید. مصرف کنم 

دکتر نصر. هم بهم داده چون یه سقط هم قبلا داشتم

حالا دو روز که مصرف میکنم میوفتم به خونریزی زیاد 

قطع میکنم خونریزی بند میاد

دکترم که خیلی هم بخاطر آزمایشم تاکید داشت استفاده کنم

حالا چیکار کنم؟بزنم خونریزی دارم نزنم هم خطرناکه

خیلی نگرانم 

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
عزیزم پس.قرص ویتامین دی رو شروع کن ب خوردن حتما..چون ویتامین دی تاثیر داره تو لانه گزینی پرولاکتین ...

مرسی گلم از جوابت ،،،ویتامین چند هزار باید بخورم؟؟

0.35.-5.2:Female اینو زده واسه پرولاکتینم

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

دوستان یه سوال دارم 

من اگه بخوام دوماه دیگه پانکچر کنم

مکمل چی بگیرم خوبه؟

طبق دستور دکتر یک ماه قبلش باید متفورمین شروع کنم

اسید فولیک هم ک دارم میخورم

ویتامین دی هم ماهی یه بار میخورم

مکمل دیگه ایی برام تجویز نکرد

الان میخوام خودم بگیرم 

شماها چی مصرف کردید؟؟؟؟؟؟

دوستان یه سوال دارم  من اگه بخوام دوماه دیگه پانکچر کنم مکمل چی بگیرم خوبه؟ طبق دستور دکتر ی ...

من کلسیم دی میخوردم هر روز 

یدوفولیک بهتر از اسید فولیکه 

ویتامین دی هم ماهی  یه دونه چون نرمال بود مال من 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم