2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045775 بازدید | 684483 پست
من چند شب شب قدر برای همه بچه ها از ته دلم دعا کردم .انشاالله هممون عاقبت بخیر بشیم 

ممنون خواهر مهربون🍀

ان شاءالله👐

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
الهي عزيزم ممنونم ازت. ان شالله تو اين ٩ ماه هر روزت پر از شادي باشه عزيزم . 

ان شالله عزیزمممم همگی باهم بخیر خوشی بگذرونیم دفعخ بعد از پوستای شکممون حرف بزنیم😂

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم عزيزن فقط نگران عدد بتام هستم😔

عزیزم عدد به این خوبی چرا نگران....

ببین از الان بخوای جوجه رو اذیت کنی کلاهمون میره توهم😁😂

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
عزیزم صدای قلبشم‌میشنوی و میشه بهترین تصویر و صدای عمرت🍀☘🍃 آها.. دخمل عموهای مهربون😍 راستی اینم ...

التماس دعای فراوان داریم گلم ❤️🌹😍

باشه باشه بعدا دوتامون کاراته میریم 😂😂 این بارارو بذاریم زمین 😂😂

خاله فدای اون دخملی بشه 😍😘

انشالله همینطور میشه عزیزم. دیروز با همسرم رفتیم خرید سه بسته نوار بهداشتی خریدم دم صندوق که رسیدیم ...

انشاله انشاله

از ظهر که پست رو گذاشتم نشد بیام تصحیحش کنم..سارا جونم هست جلو منه اون😊

سارا1369# دوست دارم

تو و سارا جون و من....

ساراجون 🙃🙁همیشه در یادمی......

انشاله سه تامون باهم ننه بشیم همین ماه.....

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
انشاله انشاله از ظهر که پست رو گذاشتم نشد بیام تصحیحش کنم..سارا جونم هست جلو منه اون😊  تو و ...

الهیییی امین خواهرگلممم 🙏🏻🌹😍😍😍😍

عزيزم غربالگري دوم براي من هم حدود ٧٠ هزار تومان بود كه بيمه تكميليمون هم قرارداد داشت ديگه كلا پول ...

من که سونوی ان تی ۳۵۰ دادم.. آزمایشش رو هم همراه چکاپای دیگه حدود ۴۰۰.

سونوی انومالی ۴۷۰.. آزمایششم که همون niptبود دو میلیون.

اکوی قلبم ۵۰۰.

تیروئید تنها میدم‌۱۰۰‌میشه حالا از شما چه آزی بوده ۷۰ شده؟

البته اینم‌بگم همرو آزاد رفتما.. سونوها ک کلا آزاد بود.nipt و اکوهم‌آزاد.

فقط آز غربال اول بیمه میخورد.و تیروئید.

دوستان ی سوال من شنبه دکتر میخواد سونوی واژینال انجام بده این اولین سونوی من  ب نظرت سونو واژین ...

عزیزم آره.. سونوی اول و دوم من واژینال بود.

اره عزیزم از روی شکم هم میشه ولی واژینال دقیقتر هست ! بستگی به بدن هم داره  دوستم همیشه سونوه ...

اره ب خدا منم همش واس شنبه نگران

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
عزیزم آره.. سونوی اول و دوم من واژینال بود.

ممنون گلم تو سونوت لک ندیدی 

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
الهام جون الان بیخیال محاسبه شو فقط حالشو ببر🤗😍

بیا در گوشد بگم   اینجا بچه ها ماهیتابه میترسوم 

برای لوبیا دعاکن این لک بینیم قطع بشه یه اب خوش از گلوم پایین بره 🙏🏻🌹کسی که نشنید 😆

اره ب خدا منم همش واس شنبه نگران

گلم نگران نباش ان شالله برای شما خیره !🙏🏻 

این نگرانی رو حق میدم گاهی ما بیخود حرص میخوریم ولی خوب نمیشه فکرنکرد!

نهههههه توراا خداااا ولممم کن بذار برمممم هی شلوارمو نکش 😂😂 خداروشکر بخیر گذروندی عزیزم  من ...

خدا نکشتت دختر😂😂😂😂

فولیک رو ک همه میخورن. باید بخوری ننه جون..ب این دکتر هم بگی فوقش ی کلمه برات مینویسه بخور😂

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹