2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684482 پست
انشاءلله خوش خبری خواهری به امید خدا  منم دیگه از رویان خسته شدم بعد از کلی اعصاب خورد کنی تصم ...

چرا عزیزم از رویان خسته شدی؟؟؟چطوریاس راصی نبودی؟دکترت اونجا کی بوده؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ماها چیکاره ایم اینجا😁😁  هستیم تا در حق خواهرای گلمون دعا کنیم.شک نکن دعات کردیم☘🍀🌱🍃😍

من چند شب شب قدر برای همه بچه ها از ته دلم دعا کردم .انشاالله هممون عاقبت بخیر بشیم 

روزی سه تا شیاف دارم ۲۰۰هست و استرادی ۲  به دکترم گفتم اصلا نگفت چیکارکتم فقط گفت ارام باش 😒ا ...

عزیزم شما  برای ساک سونو دادی واقعا یعنی واژینال خطرناک اگ  خوب نیست میش جای دیگ رو شکم انجام داد؟

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
میگما واقعا دختر عمویید🙈🙈🙈 هی میخوام بپرسم یادم میره😃

نمیدونم چرا نشد ریپلای کنم اجازه نمیداد

تشکرر عزیزمممم🌺🌸🌹😘برای منو لوبیا دعاکن تا صدای قلبشو نشنوم راحت نمیشم 🙏🏻🌺

دختررررر عمووویممم ازون رنگ خونیی هااا

هردوتامون سیده هستیم بخاطر همین دخترعمو صدا میزنیم گلم

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
دوستان ، الان كه مثبت شده ،، قورمه سبزي ميتونيم بخوريم ؟ به خاطر اينكه هم جعفري داره هم حبوبات ...

عزیزم بخور نوش جونت. من تو دوران انتقالم میخوردم.☘

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
آهان. من شنبه گفت مجدد آز بده فقط ببينم رشدش خوبه. قراره شنبه برم داروهامو برام مجدد بنويسه همون موق ...

برای من همونجا داروهامو نوشت و گفت باید سرساعت استفاده کنم ! من دقیقا یک هفته دیگه وقت سونو دارم ۵شنبه گلم 

ازمایشتم خوبه نگران نباش عزیزم

ننه به جان خودم سخته    اخه میگه ارام باش برم با کاراته نشونش بدم 😂 راستی عزیزم شیاف روز ...

خواهش میکنم فعلا حرکات ورزشیت رو کنار بذار ننه😂😂

من کلا از اول روزی دوتا سیکلوژست 400داشتم..ولی تو روزای ک لک بینی وی خرده خونریزی داشتم  امپول هفتگی هم برام تجویز شد

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
برای من همونجا داروهامو نوشت و گفت باید سرساعت استفاده کنم ! من دقیقا یک هفته دیگه وقت سونو دارم ۵شن ...

الهي عزيزم ممنونم ازت. ان شالله تو اين ٩ ماه هر روزت پر از شادي باشه عزيزم . 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
عزیزم شما  برای ساک سونو دادی واقعا یعنی واژینال خطرناک اگ  خوب نیست میش جای دیگ رو شکم ان ...

اره عزیزم از روی شکم هم میشه ولی واژینال دقیقتر هست !

بستگی به بدن هم داره 

دوستم همیشه سونوهاش از واژبنال بود دریغ از یه لک !

حالا من اگر برم دیگه اجازه نمیدم ارزش استرس واردکردن رو نداره!

انشالله همینطور میشه عزیزم. دیروز با همسرم رفتیم خرید سه بسته نوار بهداشتی خریدم دم صندوق که رسیدیم ...

الهی به امید همون روز که بیایید خبر مادرشدن دوباره رو بهمون بدید عزیزم !

نمیدونم چرا نشد ریپلای کنم اجازه نمیداد تشکرر عزیزمممم🌺🌸🌹😘برای منو لوبیا دعاکن تا صدای قلبشو ...

عزیزم صدای قلبشم‌میشنوی و میشه بهترین تصویر و صدای عمرت🍀☘🍃

آها.. دخمل عموهای مهربون😍

راستی اینم بگم که امروز منو جوجه رو حرص دادی تا بیای جواب آز بدی..😡 حسابت  میرسم بعد زایمانت. الان لوبیا داری کاریت ندارم😃😃

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
خواهش میکنم فعلا حرکات ورزشیت رو کنار بذار ننه😂😂 من کلا از اول روزی دوتا سیکلوژست 400داشتم..ولی ت ...

نهههههه توراا خداااا ولممم کن بذار برمممم هی شلوارمو نکش 😂😂

خداروشکر بخیر گذروندی عزیزم 

منم همین روزی سه تا هست فکرنکنم اضافه کنه 😣 حرف حرف خودشه 

امروز وقت دکتر خانوادگی دارم گفت برم اسید فولیک نرمال بگیرم نمیدونم به این دکترم هم بگم یانه 😬