2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045700 بازدید | 684478 پست

سلام بچه ها

امروز ١٣ روزه كه انتقال دادم الان ٤ روزه لكه بيني دارم بهم گفتن بجاي شياف از آمپول استفاده كن اگه لكه بيني قطع نشد آمپول هپارين رو قطع كن

كسي با اين شرايط بوده كه قبل از آزمايش بتا آمپول هپارين رو قطع كرده باشه؟

خدايا شكرت🙏🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه هاااا این لک بینی دارم و خیلی نگرانم 😢 میتونه بخاطر سونوی واژینال باشه ؟؟ من به غیر این لک بینی ...

نگران نباش الهام جون ، شايد بايد شيافت رو بيشتر كني ، همه ما ماههاي اول لكه بيني رو داشتيم من كه خونريزي هم داشتم . 

@اوووووووف   عزیزم رفتید اهواز؟ تعداد جنیناتو بهت گفتن، ان شاالله خوش خبر باشی

سلام عزیزم 

اره گفتن ۱۳ تا 

الحمدالله راضی ام 

ولی دلم میترکه تا ۳ ماه دیگه☹☹حس میکنم از بچم دور افتادم😭😭😭

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋

خانمایی که با طرازی انتقال داشتین بعد انتقال معمولا چیا رو میده؟من یکشنبه انتقالم روز شنبه بعداز ظهر به مطب زنگ بزنم قبول میکنه برام بنویسه یا بعد انتقال مینویسه حتما؟ بعد انتقال باید برگردم شهرمون نمیخوام اذیت شم جایی رو هم ندارم بمونم چه داروخانه هایی راحت پیدا میشه شیاف و داروهاش؟ 

من که سه شنبه تخمک کشی داشتم و یکشه انتقال جنینام کی مشخص میشه چند تاس؟ چند تا رو انتقال میدن؟

سلام عزیزم  اره گفتن ۱۳ تا  الحمدالله راضی ام  ولی دلم میترکه تا ۳ ماه دیگه☹☹حس می ...

خدارو شکر عزیزم، خیلی هم عالی، دیگه قدم گذاشتن تو این راه یعنی صبوری،میگذره ان شاالله

بچه ها شما ک باردارین همش ب چپ و راست میخوابین؟آدم خسته میشه

من تا ماه سه سعی میکردم به پشت بخوابم یه بالشت هم زیر پام میذاشتم.... کم کم که احساس کردم جنین بزرگتره شده به پهلو میخوابیدم بازم راست و چپش فرقی نداشت. وقتی هم اذیت میشدم کمی به پشت میخوابیدم

اما الان هم دکتر بهم گفت سعی کن به چپ بخوابی هم خودم دیگه نمیتونم به پشت و به پهلوی راست بخوابم

شبا استخون لگنم به شدت میسوزه اما نمیتونم به پهلوی دیگه بچرخم رحمم درد میگیره. بلند میشم یه کم میشینم یا راه میرم دوباره به چپ میخوابم

در اصل میشه گفت اصلا شبا نمیخوابم.... اداشو در میارم😁

بچه ها بياين يكم بهم روحيه  بدين،دلهوره گرفتم تا ديروز يكم علايم داشتم ولي از امروز فقط سينه ام درد ميكنه ديگه علايمم رفته ،چطوري تاشنبه صبر كنم

بچه ها برام دعا كنيد اين جنين هايي كه برام انتقال دادن اخرين جنين هام بودن ،تورخدا برام دعا كنيد،واقعا طاقت ندارم ديگه

بچه ها بياين يكم بهم روحيه  بدين،دلهوره گرفتم تا ديروز يكم علايم داشتم ولي از امروز فقط سينه ام ...

ان شاالله همه چيز هوب پيش ميره

چند روزه انتقال دادي؟

منم ١٣ روزه انتقال دادم، شنبه ١٨ خرداد بايد آز بدم

خدايا شكرت🙏🏻
اول اصلا لک نداشتم بعد سونو خونه اومدم متوجه شدم لک میاد با خودم گفتم برطرف میشه ولی امروزم ادامه دا ...

سلام عزيزم . سونو واژينال انجام دادي ساك بارداري ديده شد؟

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦