2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045642 بازدید | 684477 پست
هفته 21 رفتم دکتر خودش تو مطب سونو کرد البته با حساب سونوهای غربالگریم باید میشد 20 هفته و 6 روز که ...

عزیزم این اختلافا ک طبیعیه.خب خدا رو شکر وزن اضافه کردی پس مشکلی نیس انشالله

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
بله عزيزم همينها هستن ، چرا ديگه من كه ميگم آزادش ٧٠ هزار تومان بود آزمايشگاهي كه من انجام دادم كه ب ...

آخه دیده بودم بچه ها بالای ۳۰۰ دادن فکر کردم واسه من اشتباهی شده، پس درسته مرسی عزیزم😘

الحمدالله❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نوش جونت بخور.....  اتفاقا من سر پسرم خیلی میخوردم بهم خیلی مزه میداد....  فقط یه کیل ...

سلام آنا جون، مرسی عزیزم خداروشکر 😂

منم جدیدا خیلی خوشم اومده دیروز اول سوال کردم بعدم تند تند خیارمو خوردم که اگه کسی گفت خوب نیست دیگه خورده باشمش برم تو فاز پشیمونی🙈

الحمدالله❤

بچه ها شما ک باردارین همش ب چپ و راست میخوابین؟آدم خسته میشه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
رویا جونم همه ی حرفات درسته...این قر و اطوارا حالا حالاها ادامه داره،پس باید یاد بگیرم استرس بیخود ب ...

دکترم میگه باید طبیعی زایمان کنم

دعا کن به سلامتی به آخر برسه. دیروز بهم آمپول بتا داد برای ریه هاش.... تا تقی به توقی میخوره رحم من سفت میشه ومنقبض و دردناک

گفت محض احتیاط آمپولا رو بزن که اگه زایمان زودرس داشتی تو دستگاه نره

ممنون مهربونم دیشب بین دعاهام اسمهای تک تکتون برام مرور میشد من بنده رو سیاهم اگر خدا صذامو بشنوه بر ...

الهاااااااام.....مثبت شدی؟؟؟؟؟

خدا رو شکر.... خدا رو شکر.... خدا رو شکر

مبارکت باشه😍😘😘😘

میگن باید اینطور خوابید ماهم سعی مون رو میکنیم 😊 من اولا به کمر میخوابیدم چند لحظه استراحت کنم خوابم میبرد یک ساعت بعد بیدار میشدم!

الحمدالله❤
مطمئنم كه شما هم به زودي حاجت روا ميشي شك ندارم . بالاخره با هم همشهري هستيم هميشه توي دعاهام هستي س ...

خداخیرتون بده همشهری عزیزم واقعا ممنون تونم.

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
عزیزم مطمئن باش در یاد هممون هستی.... انشاله حاجت روا بشی گلم

خیلی ممنونم مریم جان،ان شاالله شماهم بزودی زود بازم مامان شی

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
عزیزم چرا دعات نکنیم؟؟؟؟  علیک سلام حالت خوبه خانوم سلام؟؟؟؟  عزیزم انشالله به زودی خبر ...

خیلیییییئییییییی ممنون😍😘😍😘😍😘

من.بشتر اره..ولی گاهی هم خسته میشم یکم ب پست میخابم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام آنا جون، مرسی عزیزم خداروشکر 😂 منم جدیدا خیلی خوشم اومده دیروز اول سوال کردم بعدم تند تند خیا ...

خیلی باحالی😂😂😂

منم اتفاقا وقتی حالم بده خیار و نمک میخورم خیلی میچسبه😋😋

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
من.بشتر اره..ولی گاهی هم خسته میشم یکم ب پست میخابم

آره منم گاهی در حد یه دیقه یا کمتر ب پشت میخوابم ولی باز میترسم نکنه بد باشه

آره منم گاهی در حد یه دیقه یا کمتر ب پشت میخوابم ولی باز میترسم نکنه بد باشه

الان فک.نکنم بد باشه براماه های بالاتر نباید بخابیم...من.تازه گاهی تو خواب ب شکمم میخابم😐