2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
انشاءالله خدا خودش ب وقتش میرسونه عزیزم نگران نباش فقط برا بعد بارداری هم جیبتو پرکن😁 شوهرم ک.میگ ...

برام دعاکن....واقعا هزینه هاش زیاده

۳۰۰هزارتومن پول سرم هرماه،💉💉💉💉💉💉۶۰۰هزارتومان پول آنوکسان هرماه....😚⏪⏪یعنی هرماه یک میلیون تومن پول این داروهاست .⏮⏮⏮⏮هزینه مکملها و داروهای دیگه مثل آمپول 💉💉💉💉پروژسترون و.....استرادیول و اکوئین و......پیشکش🔆🔆🔆🔅🔅🔅🔅

بعد آزمایش ها و سونوهایی که باید انجام داد.....غربالگری و...... واقعا آدم سکته میزنه

هنوز تو هزینه انتقال موندیم😂😂😂😂😂😂چهارمیلیون و سیصد پول انتقال،یک میلیون وپانصد پول پی آرپی....ً

هزینه تزریق سرم......

هزینه خرید سرم و آمپول آنوکسان هم یک میلیون میشه....

یه هفت هشت میلیون تومنی نیازه که تازه بریم برای انتقال😂😂😂😂😂😂😂😂

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشاالله نينيت سلامت بياد بغلت عزيزم❤️❤️❤️  مُردم از ترس و استرس  چقدر روزاي سختيه 😬😬& ...

کی ازمایش داری گلم ؟

بفکر علایم نباش کلا ادمو گیج میکنه و استرس وارد میکنه مثلا مثل من بیخیال باش 😆

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
انشاالله نينيت سلامت بياد بغلت عزيزم❤️❤️❤️  مُردم از ترس و استرس  چقدر روزاي سختيه 😬😬& ...

خوبه دیگه اخراشی عزیزم..انتظارت داره تموم میشه بسلامتی

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
برام دعاکن....واقعا هزینه هاش زیاده ۳۰۰هزارتومن پول سرم هرماه،💉💉💉💉💉💉۶۰۰هزارتومان پول آنوکسان ...

انشاءالله ک خدا ب بهترین نحو براتون میرسونه عزیزم🙏🙏

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

سلام.بچه ها من از دیروز بعدازظهر ساعت هشت لکه بینی داشتم.البته شدید نیست خدا رو شکر.لکه های قهوه ای هستن.امروز که با دستمال چک میکنم انگار قطع میشه و بعد یه ساعت یه لک میوفته.نگرانم. شیاف پروژسترون  روزی دوتا دارم هر دوازده ساعت...به نظرتون من صبح ساعت هشت شیاف گذاشتم الان کمی لک دیدم به نظرتون الان شیاف استفاده کنم یا بزارم همون دوازده ساعت یکی؟؟امروز روز ۱۳انتقالمه

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
الهي، سارا جون، خب هنوز اثر داروها هست لابد ضخامت بالا بوده درد داري، من زياد وارد نيستم رو مسكن، فق ...

مرسی محیا جون

دوتا ژلوفن خوردم باهم. دو تا شیاف دیکلوفناک .اروم شد.دکتر گفته بود ژلوفن ممنوع.ولی دیگه طاقت نیاوردم...یه روز تاخیر داشتم محیاجانم

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
سلام.بچه ها من از دیروز بعدازظهر ساعت هشت لکه بینی داشتم.البته شدید نیست خدا رو شکر.لکه های قهوه ای ...

عزیزم سرخود اضافه نکن.همون دوازده ساعت باشه

نی نی ها دارن جاشونو سفت میکنن از اونه 😍😍 منتظر خبرای خوبم ازت ..یه بتای خوشگل ان شاء الله...

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚