2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
ان شاءالله ممنون. واقعا بی بی چک ها خیلی ضدحال و رو مخن    

والا بخدا... فک کن بی بی چک من بعد پررنگ شدن هم یه خط کامل نبود.. سرش کمرنگو کچله😂

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانمای گل  دعا و راز و نیازهای همتون مقبول حق، انشالله همتون حاجت روا باشید من انشالله چه ...

عزیزم خیلی مراقب خودت باش.حتما هم یه مشورتی با دکترت کن.

با اب جوش و لیموی تازه درمان کن خودتو☘

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
خانما شما كه مثبت شدين ،  لك لانه گزيني رو هم داشتين ؟؟ اخه اينجا هر كي مثبت شده  داشته ا ...

نه عزیزم من لک لانه گزینی نداشتم... بعد دیدن ساک و قلب لک اوردم.☘

سلام.بچه ها من از دیروز بعدازظهر ساعت هشت لکه بینی داشتم.البته شدید نیست خدا رو شکر.لکه های قهوه ای ...

عزیزم شیاف یا هر ۱۲ ساعته یا ۸ ساعت..

نگران نباش اینجوری ک میگی خیلی کمه...☘

فکر بتای تپلیت باش💞💞

سلام مهرآفرين خوبي؟ نشاسته كه هورمون نيست بدن رو ب هم بريزه، امكان نداره به خاطر نشاسته باشه، منم مث ...

عزیزم دیفرلین اونم یک سومش فقط ماه بعد رو شامل میشه که تخمک گذاری نباشه.... من بار اول بعد دیفرلین پریودام منظم بود.

سلام بچه ها امروز روز دهم انتقالمه خودمو كه با دستمال تميز كردم يه لكه صورتي كمرنگ رو دستمال بود، ب ...

عزیزم ان شاءالله که خیره☘

شیافم فعلا همون ۸ ساعت بزار.. خدای نکرده زیاد شد تماس بگیر با دکترت💞

سلام خانوما خوب هستین ؟؟؟ 

نماز روزه هاتون قبول باشه انشاءلله 

تو این شبا دعا درحق همدیگه رو فراموش نکنیم ،به امید خدا امسال یه عالمه مامان داریم 

راستی کیا مامان شدن ؟؟؟ ثمین جون انتقال داد فرشته کوچولوهاشو ؟؟؟

خداجونم شکرت       

@مامان_سبحان7    

عزیزم دیشب دلو زدم به دریا😁 گفتم مامان شجاعی باشم و خودم آمپول بزنم😂😂😂

نیم ساعت قبلش که سلامو و صلوات بود😁 منتظر بودم همسرم بگه بیا خودم بزنم تا سریع امپولو بدمش،اما به روی خودشم نیوردو هی میگفت توکه ترسو نبودی😂😂😂

خلاصه... بالشت گذاشتم پشتم تکیه دادم... البته مثل وقتی رو صندلی هستی نه.. حالت لمیده...

اول هوای امپولو گرفتم،خیلی ها میگن نمیخاد اما ما از اول میگرفتیم...

بعد پوست شکمم رو خیلی نمیتونم نیشگون بگیرم و جمع کنم.سفت شده یکم.خوابیده باشم باز یکم  میشه .. اما الان کمتر. یکم اوردم بالا سوزنو اروم فرو کردم😁 انقد لطافت بخرج دادم.🙊بعد ک سوزن تا انتها رفت فشار دادم یکم که مطمعن باشم مواد بیرون نمیریزه، یواش تزریق کردمو و ارومتر دراوردم🤗🙂

نود درجه هم زدم. یعنی کاملا قائم.. سر سوزن سمت زمین در اصل.

آقا یه کف مرتب برام نمیزنین😂😂😂😂😂😂🙈🙈🙈😁💞☺

فقط یه سوال. رو صندلی بخوام بشینم بزنم اونم نود درجه... اونوقت مثل الان نمیشه نود درجه اش که درسته؟؟ یا فرقی نداره؟

احساس میکنم روی صندلی چون خودمون نود درجه نشستیم سر سوزن رو ب کمر باید باشه. در صورتی که الان روی زمین،سر سوزنم رو به زمینه.

سلام خانوما خوب هستین ؟؟؟  نماز روزه هاتون قبول باشه انشاءلله  تو این شبا دعا درحق همدیگ ...

سلام به روی ماهت☘

آره عزیزم متاسفانه منفی شد. 

مامان جدیدم داشتیم .. چندنفرم منتظر آزمایشن😘

سلام آنا جون  امروز سونو شدم(سیکله انتقالم) ۸ پریودی هستم دکتر گفت آندومتر هموژن و ۶ هست ولی س ...

عزیزم معنی دقیق هموژن رو نمیدونم ولی یادمه دوستانی که دیوارا نامنظمی داشتم همین مدروکسی براشون تجویز میشد.... 

انشالله با یه دوره حل میشه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به روی ماهت☘ آره عزیزم متاسفانه منفی شد.  مامان جدیدم داشتیم .. چندنفرم منتظر آزمایشن😘

فدای تو و نی نیت 

ای وای خیلی به فکر ثمین بودم انشاءلله به حق همین ماه طبیعی باردار بشه 

بقیه مامانای نازمونم انشاءلله نی نی هاشونو صحیح و سالم و به موقع بغل بگیرن همچنین شما دوست عزیزم 

خداجونم شکرت       

سلام دوستان.آنا جون من گاهی درد واژن و مقعد دارم.انگار فشار میاد.ممکنه بخاطر خلفی بودن یا پایین بودن جفت باشه؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سلام دوستان.آنا جون من گاهی درد واژن و مقعد دارم.انگار فشار میاد.ممکنه بخاطر خلفی بودن یا پایین بودن ...

منکه از اولش تیر کشیدن واژن رو داشتم.هنوزم دارم..دکترهم قبلا گفت این دردا طبیعی هست

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹