2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
دوستان نمیدونم چرا ریپلای نمیشه هرکاری میکنم 🤐 فردا یا پس فردا باید برم ازمایش 💖

به سلامتی عزیزم

ان شاء الله که با یه بتای تپل خوشحالمون کنی ❤❤👼👶

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من افطار مهمون دارم.از شانس قشنگم همین امروز هم پریود شدم.خیلی خیلی دلم درد میکنه.دولا موندم. ...

سلام

خاله پری دست از سر ما بر نمیداره ووووی😫

منتظر مامان شدنت بودما😉عیبی نداره ایشاله اخرین مهمونی پری خانم باشه😡دوسی

مسکن قوی سلکسیب🤗استاد مسکنم چون مفنامیک و ژلوفن برا من اثر نداره دیگه ...

هیوسین که محیا جون گفت ما برا دلپیچه و دلدرد همراه دلپیچه مصرف میکنیم☺

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
برام دعاکن....واقعا هزینه هاش زیاده ۳۰۰هزارتومن پول سرم هرماه،💉💉💉💉💉💉۶۰۰هزارتومان پول آنوکسان ...

ان شاء الله که تا انتقال، نی نی های خوشگل طبیعی بیان تو دلت و غافلگیرت کنن😍😍😍

خدایی هزینه ها خیلی زیاده..منم هرچی کارکرده بودم و پس انداز کرده بودم دارم خرج میکنم تو این راه 😥 خدایا خودت رحم کن به همه مون...💔💔

سلام خاله پری دست از سر ما بر نمیداره ووووی😫 منتظر مامان شدنت بودما😉عیبی نداره ایشاله اخرین مهمو ...

قربونت برم مریم جون.. من از این شانسها ندارم.تخمدانام انقدر درد داره.تابلوعه که کیست زده 😣 برم یه سر خرید.این قرص رو هم بخرم.منم قبلا داشتما این قرصو.یادم نبود اسمش..مرسی گلم

فکرکنم موعد پریودمون باهم بود راستی..پریود که نشدی؟؟

من این ماه می بایست برم واسه انتقال دوم، ولی تصمیم گرفتم شانسمو یه بار دیگه ا متحان کنم( آخه من فوری ...

سلام مهرآفرين خوبي؟ نشاسته كه هورمون نيست بدن رو ب هم بريزه، امكان نداره به خاطر نشاسته باشه، منم مثل تو اقدام درست و درموني نداشتم شش ماه اقدام داشتم كه نشد و دكترا يه محض ديدن آز همسرم فرستادنم ميكرو، در حالي كه اون شش ماه من پرولاكتين بالايي داشتم و كسي چك نكرده بود، يعني در مجموع ميخوام بگم منم اقدام درست و درموني نداشتم و پشيمونم كه با عجله پرت شدم سمت ميكرو، حالا دركت ميكنم و منم ميخوام اقدام طبيعي داشته باشم ولي بيين يه چيزي، ما كه ديفريلين زديم ممكنه تا يكي دو ماهي تخمك گذاري اتفاق نيوفته يا ضخامت رحم كامل نباشه و از اينجور حرفا چون بالاخره ديفريلين تا يه مدت مانع عملكرد تخمدان ميشه برا همين اگه ميخوي اقدام طبيعي بري چك كن شايد لترزول يا كلومفين لازم باشه، شما شرايط همسرتون چه طوره؟

...
الهام جان کی باید ازمایش بده؟

فکر کنم چهارشنبه.....

من پرئود شدم تموم شد رفت😥  یعنی 9 اردیبهشت و 29 اردیبهشت پریود شدم 16 اردیبهشت پانکچر بیفایده😉....یکماه پرکار😂

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

سارا خودتو خسته نکن روز اول پرئودی......

بعدم تو انقدر شانس داری که بیخبری ازش...  یکیش همون دختر گلمونه که کنارته...بودنش بزرگترین شانسته😙😙😙انشاله که بزودی بقیه تخمک شانسیای😍 گل پسری هم وارد زندگیت میشن

گلم میدونی فردا دکتر طرازی هست یا نه؟

آره چرا نباشه.اتفاقا من سوال دارم میخوام بزنگم.☘

راستی برای سوال تو پی وی ببخشید دیر شد.الان جوابت رو دادم💞

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀

سلام بچه ها

امروز روز دهم انتقالمه خودمو كه با دستمال تميز كردم يه لكه صورتي كمرنگ رو دستمال بود، به نظرتون چيه؟

هر ٨ ساعت شيافت ميذاشتم، الان شيافت رو چيكار كنم

خدايا شكرت🙏🏻
من این ماه می بایست برم واسه انتقال دوم، ولی تصمیم گرفتم شانسمو یه بار دیگه ا متحان کنم( آخه من فوری ...

عزیزم فک نمیکنم نشاسته باعث تاخیر پریود شه.حداقل من چیزی نشنیدم.

ان شاءالله که این تاخیر برای یه وروجک ناز باشه💞

در مورد بی بی هم کلا من اعتمادی ندارم بهش😁 من با بتای چهارهزارخورده ای بی بی ام اول هاله بود😂ان شاءالله که خیره😗

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀