2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
آره رژیمو ک حتما رعایت میکنم .چندروز میرم پیشوازش😃 من یه بار با دکتر نقاب ویزیت شدم.دیگه اگه خدا ب ...

عزیزم انشالله ک سالم و پیروز و سه تایی بیرون میاین

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من افطار مهمون دارم.از شانس قشنگم همین امروز هم پریود شدم.خیلی خیلی دلم درد میکنه.دولا موندم.تاحالا سابقه نداشته.پریود دوم بعد انتقال منفیه.شیاف مسکنم گذاشتم اثر نداشته..یه مسکن قوی بهم بگید بخورم اروم شه دلم.همه کارام مونده😭

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
بچه ها من افطار مهمون دارم.از شانس قشنگم همین امروز هم پریود شدم.خیلی خیلی دلم درد میکنه.دولا موندم. ...

الهي، سارا جون، خب هنوز اثر داروها هست لابد ضخامت بالا بوده درد داري، من زياد وارد نيستم رو مسكن، فقط شنيدم هيوسين ميخورن كه نميدونم چيه، از بقيه در موردش بپرس، سر خود نخورياااااا، نميدونم چيه فقط شنيدم، خيلي ناراحت شدم واقعا با مهمون داري درد پريود كلافه كنندس، سارا اين پريود دوّمو تاخير داشتي؟؟

...
بچه ها من افطار مهمون دارم.از شانس قشنگم همین امروز هم پریود شدم.خیلی خیلی دلم درد میکنه.دولا موندم. ...

آخ عزیزم ژلوفن امتحان کردی؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

خانما شما كه مثبت شدين ،  لك لانه گزيني رو هم داشتين ؟؟

اخه اينجا هر كي مثبت شده  داشته انگار 

من كه هنوز نديدم 😕😕

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
سهیلا جون انتقالت کی هست 

هنوز تومسیرانتقال نیفتادم.هنوز منتظرم خدا جیبهامون ر پر پول کنه،وبرکت بده به پولمون.

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
خانما شما كه مثبت شدين ،  لك لانه گزيني رو هم داشتين ؟؟ اخه اينجا هر كي مثبت شده  داشته ا ...

عزیزم دنبال لک نباش.من هیچ لک.لانه گزینی نداشتم ومثبت شدم..انشاءالله مامانی

البته بعد مثبت شدن لک ها یکی پس از دیگری از خجالتم دراومدن😂😂😂

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
هنوز تومسیرانتقال نیفتادم.هنوز منتظرم خدا جیبهامون ر پر پول کنه،وبرکت بده به پولمون.

انشاءالله خدا خودش ب وقتش میرسونه عزیزم نگران نباش

فقط برا بعد بارداری هم جیبتو پرکن😁

شوهرم ک.میگه ای وی اف ک خرج نداشت..حاملگی خرج داره😂😂گفتم فعلا شما جیبو شل کن ک اول راهی😜😜😂😂😂😂

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم دنبال لک نباش.من هیچ لک.لانه گزینی نداشتم ومثبت شدم..انشاءالله مامانی البته بعد مثبت شدن لک ه ...

انشاالله نينيت سلامت بياد بغلت عزيزم❤️❤️❤️ 

مُردم از ترس و استرس 

چقدر روزاي سختيه 😬😬 

خدا خودش ارامش بده 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
انشالله خدا برکت بده به جیبتون سهیلا واسه پانکچر و انتقال فرش بهمن چقدر میگیرن

برپانکچر وانتقال فرش،من زنگ زدم بیمارستان گفتن ۵تا۶تومن همراهتون باشه.

من برپانکچر۴تومن.......برای فریز۷۰۰تومن،.........برای جنین شناسی۳۰۰هزارتومن  گرفتن.بعدهم که رفتیم کارت جنین ربگیریم۶۰۰ هزارتومن هم گرفتن

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.