2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
سلام دوستان. ما دوباره دیروز رفتیم برا آزمایش اسپرم دوباره تعداد اومده پایین.از ده میلیون باز رسیده ...

عزیزم نگران نباش شک نکن اسپرم خوب پیدا میکنن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسی عزیز دلم از تاپیک خوب و مفیدی که زدی..😘 من شوهرم امروز برگشت ایران بهش آدرس دکتر طرازی رو دادم ...

فدات عزیزم.... 

انشالله شمام از بار اولیا باشی.... 

فقط یادت باشه حتما تاکید کنی همین به باره و هر بررسی ای لازمه بکنه.... 

حتی جات باشم چند تا دروغ مصلحتی میگم.... 

که مثلا یه سری مشکلات ایمنی و انعقادی تو خانواده دارین که همون بار اول همه رو بررسی کنه و شانست خیلی خیلی بیشتر بشه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اناجون من.چند روزه سرگیجه دارم..نمیدونم چرا..دیروز بهتر بودم ولی امروز تا چشمام باز کردم دیدم باز سرم گیج میره..

بنظرتون طبیعیه یا چیز مهمیه؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
مونیکا برو قم انجام بده،بهمن خصوصی یه وهزینه هاش سرسام آور.....من خودم بهمن پانکچر شدم.انقدرهزینه ها ...

سهیلا جان شما پیش عارفی میری؟ من 4 تا انتقال منفی داشتم هر سری هم کلی روش های ایمنی انعقادی رو بررسی کردم دکترم طذازی بود الان خیلی گیییییج شدم نمیدونم چکار کنم؟ پیش نصر برم؟ یا برم عارفی تو ابن سینا؟؟

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت
اناجون من.چند روزه سرگیجه دارم..نمیدونم چرا..دیروز بهتر بودم ولی امروز تا چشمام باز کردم دیدم باز سر ...

منم گاهی اینطوری میشم انگار تو سرم خالی میشه و چشام سیاهی میره مال افت فشاره.من فشارم رو 8.5 و 9 هست این چند وقته

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
اوووووه چه خبره 8میلیون،من یک ماه پیش دکتر طرازی تو ابن سینا برام انجام داد علاوه بر عمل پولیپ برام ...

مو مو جان دیروز رفتم ابن سینا پیش طرازی قرار شد وقت عمل بهم بده

عزیزم شما چه روی از سیکلت رفتی برای عمل؟ اگه اشکال نداره سایز پولیپتو هم میگی؟

طرازی بمن گفت نیازی نیست برداری سایزم 4در7 بود. ولی من اصرار کردم برش داره شاید دلیل منفی شدنام باشه

مو مو جان دیروز رفتم ابن سینا پیش طرازی قرار شد وقت عمل بهم بده عزیزم شما چه روی از سیکلت رفتی برای ...

سلام عزیزم من روز 15قاعدگی رفتم براعمل ،راستش سایزش رابهم نگفتن وقتی به هوش اومدم نمونه ها تویه لیوان کنارم بود ولی بزرگ بودن.هزینه عملتا پرسیدی؟اگه میشه بگو برات درشون بیاره چون پولیپامن نسبت به دوسال پیش بزرگترشده بودن امکان داره براشماهم بزرگ بشن اگه درشون بیاره اینجوری خیالتم راحتتره

😍😍خدایا شکرت
سلام عزیزم من روز 15قاعدگی رفتم براعمل ،راستش سایزش رابهم نگفتن وقتی به هوش اومدم نمونه ها تویه لیوا ...

گفتن حدود 1.5 میشه

اره خیلی به طرازی اصرار کردم که میخوام عملم کنی ، من یه دونه پولیپ دارم 

شما قراره ivf  کنی؟ ابن سینا خوبه؟

گفتن حدود 1.5 میشه اره خیلی به طرازی اصرار کردم که میخوام عملم کنی ، من یه دونه پولیپ دارم  ش ...

من دوبار تو ابن سینا انتقال داشتم منفی شد الان بارسوممه شش روزه که انتقال دادم تاخداچی بخاد.من قبلا که منفی شدم گفتن به خاطر پولیپا بوده دیگه این سری پولیپ ندارم یه هفته دیگه میرم ازمایش مشخص میشه.راستش من زیاد ازعملکرد ابن سینا راصی نیستم اصلا به حرف مریض گوش نمیدن هرکار که خودشون می خان انجام میدن من جا شما باشم رویانا انتخاب میکنم به نطر میاد +شدناش ازبقیه جاها بیشتره

😍😍خدایا شکرت
سلام دوستان. ما دوباره دیروز رفتیم برا آزمایش اسپرم دوباره تعداد اومده پایین.از ده میلیون باز رسیده ...

عزیزم ۲ میلیون که واسه میکرو خوبه آزمایش شوهر منم همین حدودها بود مورفو هم ۲ بود ولی نگفتن اهدایی،واسم ۳ تا جنین تشکیل  شد زود تسلیم نشید و روحیتون نبازید انشاالله نتیجه میگیرید

منم گاهی اینطوری میشم انگار تو سرم خالی میشه و چشام سیاهی میره مال افت فشاره.من فشارم رو 8.5 و 9 هست ...

این چندروزه ک سرکیجه دارم.فشارمو چک نکردم...باید برم چک کنم پس..کلا تو سرم وچشمام ی حالتی میشه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
مامانای گل سرسوز    

امان از این گوشی های لمسی

سرسوزن آمپول آنوکسان شما هم کنده واسه من به زور باید بزنمش شکم😒😒😒😒😒 مارکه البرز داروهم هست،چه مارکی شما ها استفاده میکنید اذیت نمیشید؟؟؟؟؟