2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046464 بازدید | 684513 پست
کلا از ۶ تا تخمک ۲ تا جنین شد   خیلی ناراحتم اونم فکر کنم گفت گرید سی....خدا خودش کمک کنه خیل ...

عزیزم نگران نباش اگه بخواد بشه با یدونه جنین گرید E هم میشه C که دیگه بهترم هست.من سری آخر از ۵ تا تخمکم یدونش جنین شد اونم گرید E 

بعد از انتقال آزمایش بتام مثبت شد اما متاسفانه جنین توی لوله بود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم نگران نباش اگه بخواد بشه با یدونه جنین گرید E هم میشه C که دیگه بهترم هست.من سری آخر از ۵ تا ت ...

اخی 😢عزیزم انشاللله ک خیلی زود  مامان میشی ...مممنون ک امید دادی عزیزم خدا دلتو شاد کنه 

خدا جونم شکرررت  
توکل به خداااا ...انشالللله ک به حق این شبای عزیز هیچ کس ناامید نشه و خدا  دامن همه منتظرا رو س ...

عزیزم ان شاالله با همین دوتا مامان میشی، به شرطی که فکرای خوب کنی و از همین الان خودتو مامانشون بدونی😉

شیراز دکتر رستمی

چقدر دیره آزمایشتون.جنین چند روزه انتقال دادین؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
واقعا دارو منشی مینویسه؟ ، چه بد،کلی ویزیت دکتر متخصص از آدم. میگیرن اما همه کارا منشی انجام میده، ا ...

اره عزیزم منشی که به نظرم بزرگترین اشتباه دکتره.دکتری با این سواد و اعتبار منشی اینجور البته از اول کنار دکتر بوده...🙄

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
چقدر دیره آزمایشتون.جنین چند روزه انتقال دادین؟

احتمالا دوستمون چون تاروز12تزریق اچ سی جی داشته...براهمین ازمایشش دیرتر ازبقیه هست

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹