2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046551 بازدید | 684526 پست
سلام به همگی ببخشید که خوش خبر نیستم براتون انشالله سری بعد خاله تون میکنم  خدا صلاح میدونه ...

چقد خوشحال بودم میایی حتما خبر خوش میدی خیلی دلم خون شد 😢ای خدا تورو بحق این ماه عزیز دامن دوست عزیزم رو سبز کن 🙏🏻 

دوستم میدونم سختی زیاد کشیدی قوی باش مادرشدنت نزدیکه 🌹

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همگی ببخشید که خوش خبر نیستم براتون انشالله سری بعد خاله تون میکنم  خدا صلاح میدونه ...

خدا ان شاالله برات جبران میکنه.

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

عزیزم..ناراحت شدم برات..ولی خوشحالم ک روحیه قوی داری و من عاشق این اراده و پشتکارتم ..مطمئنم بزودی مادر میشی چون خودتم ایمان داری و میدونی هرچیزی ب وقت خودش اتفاق میفته...ب امید اونروز ک خیلی هم دور نیست انشاءالله🙏🙏

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام دوستان من امروز دو تا جنین انتقال دادم ...دکترم گفت امروز یه دونه hcg بزن برا چیه ؟؟

عزیزم هاش سی جی شانس + شدن رو بالا ميبره.... 

منم روز ٢ و ۵ انتقال داشتم.... 

بزن و نگران نباش و بگو شانسمو بالا ميبره.... 

با انرژی + بزن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم هاش سی جی شانس + شدن رو بالا ميبره....  منم روز ٢ و ۵ انتقال داشتم....  بزن و نگرا ...

کلا از ۶ تا تخمک ۲ تا جنین شد   خیلی ناراحتم اونم فکر کنم گفت گرید سی....خدا خودش کمک کنه خیلی دعام کنید دوستان 

خدا جونم شکرررت  
سلام دوستان من امروز دو تا جنین انتقال دادم ...دکترم گفت امروز یه دونه hcg بزن برا چیه ؟؟

سلام دوست عزیز .به این دلیل هست که hcg نقش تغذیه جنین رو که از جسم زرد ترشح میشه رو ایفا میکنه ، برا منم سه ، شش ، نه و 12 روز بعدش نیم سی سی تزریق کردم 

کلا از ۶ تا تخمک ۲ تا جنین شد   خیلی ناراحتم اونم فکر کنم گفت گرید سی....خدا خودش کمک کنه خیل ...

عزیزم مامان با گرید سی داشتیم خدا بخواد گرید مرید رو بیخیال.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
چه عالی......همینه نفس جون میگم دکترای معروفمون سپردن کارشون رو به منشی بیسواد خودشون... خدا خیرشون ...

مریم.جون منم همیشه مثل خودت تصور خیلی بدی از بیمارستان زینبیه داشتم چون کلا بد شنیده بودم (ک البته ب شنیده ها نمیشه اکتفا کرد تا ادم خودش بدی نبینه)

.ولی خب بخش ای وی اف ک راه اندازی شده کلا ربطی ب عملکرد بیمارستان نداره و ی بخش مجزا هست ک تو اون بیمارستان مکانش هس فقط...و خوبیش اینه با خود دکتر طرفی و دوز داروها رو خودش تعیین میکنه کلا .و وقتی رفتی توی سبکل یک روز درمیون سونو میکنه و کنترلت میکنه..

خلاصه ب لطف خدا به ما ک ی نی نی تحویل دادن😃دستشونم درد نکنه.

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
گولت رو نمیخورم🙈🙈🙈 بی بی چک نشون نمیده فقط استرس و نا امیدی میاره خودم برات موهات رو رنگ میکنم ...

موهام ر،رنگ مشکی بذار،چون تو این یک سال،موهام خیلی سفید شده.کلا تعجبی رفته روخط سفید شدن به سرعت نور...😂😥😂😥

نمیدونم نتیجه غصه خوردن هامونه😭😭

یه وقتهایی میگم ،بچه ای که به دنیا بیاد و از وقتی چشمش ر بازمیکنه موهای مادرش ر د سفید ببینه....خیلی غم انگیزه...بچه ای که جوونی مادرپدرش ر ندیده...

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
عزیزم مامان با گرید سی داشتیم خدا بخواد گرید مرید رو بیخیال.... 

توکل به خداااا ...انشالللله ک به حق این شبای عزیز هیچ کس ناامید نشه و خدا  دامن همه منتظرا رو سبز کنه 

خدا جونم شکرررت