2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046196 بازدید | 684502 پست
والا من تو سیکل پانکچرم داشتم اما احتمال داره چون احتمال انتقال فرش داشتم برا همین تجویز کردن نمیدون ...

نه من الان انتقال ندارم 

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
چطوری گندمک جان؟نبودی چندوقت غیبت غیر موجه برات زدیم😂😂

آزی راستییییییی

چند روز پیش خواب دیدم دو قلو مامان شدی  با گذاشتن کیت و همه رو ضیافت دادی😂😂😂😂منم بودم😎

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جون  واقعا !!! اینجا یه کاغذ آماده تایپ شده میدن دست مریض برای همه یکیه فقط دوزش فرق میکنه ...

دیگه گذشته بازم نمیشه قطعی نظر داد.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نوع مهار....  اگه مهار با سینافکت و امثالهم شروع بشه اگونیست....  حالا یا سیکل قبل با ال ...

من ای وی اف اول داروی مهار نداشتم فقط ال دی و ستروتاید از روز ۷و نتیجه خوب بود اما ماه قبل دکترم تغییر دادم وسینافکت دادو  کلی ضرر جانی و ۲ میلیون ضرر مادی بهم زد ،از روزی که سینافکت و داروهام قطع شد کم کم اوضاع تخمدانها درست شد و لکه بینی  تموم شد 

مرسی عزیزم جواب سوالامونو با حوصله میدی

عزیزم ضخامتت آنقدر کم نبوده....  مامان سبحان فکر کنم ۶/۵ بوده ضخامت و انتقال دادن و شکر خدا ما ...

انا جان بالای ۱۲ بسه بده برای انتقال؟

چرا بعضی ها روز ۱۰ ضخامتشون ۱۱ و ۵ روز بعدش انتقالشون و میگن بعدش استرادیولو زیاد میکنن

دیگه زیادی میره بالا که؟؟؟؟⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
مژدگونی بده چون سمپا مثبته😉دلم روشنه

شیطون زرنگی کردی چون میخواستی کسی رو دستت بلند نشه.... 

جا رزرو کردی.... 

چشم عزيزم من دربست در خدمتم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
هرجا رو میگیرم یه جا دیگه سوراخ میشه😂😂😂 

واقعا بیخبریم از خیریت الهی..  .انشاله از یکی از این سوراخا😆دالی بازی نینی ها رو خواهی دید😅

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
شیطون زرنگی کردی چون میخواستی کسی رو دستت بلند نشه....  جا رزرو کردی....  چشم عزيزم من د ...

اگر شیطون نبودم که الان همسر و بچه نداشتم😁همین شیطنتم راز موفقیتمه😉این اخریا تیرم به سنگ خورده انشاله با نتیجه مثبت سمپا دوباره امید در من زنده بشه برای ادامه شیطنت😂

عزیزم ممنون که به یادمی خیلی محبت داری❤❤❤❤ متاسفانه به مشکل خوردم بعد عمل هیسترو متوجه شدن پرولاکتین ...

عزیزم انشالله به زودی مشکلت حل میشه و طبیعی هم باردار میشی.... 

عزیزم اولین مساله سلامت خودته.... 

ببین هر چیزی حکمتی داره شاید اون روزا که افت بتا داشتی ناراحت بودی اما الان راحت میتونی با دارو پرولاکتینتو پایین بیاری و درمان بکنی اما اگه بارداری ادامه داشت ممکن بود بهت لطمه وارد بشه.... 

اره عزیزم از امروز نگرفتم خدا ببخشه خودش ۴شنبه انتقالم همش اب بخورم این روزها و پیاده روی کنم انشالل ...

عزیزم بعد زایمان و شیردهی انشالله میگیری....