2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046067 بازدید | 684498 پست
 گاندی بمن ۵شنبه بعد رو وقت داده برای انتقال جتین بلاست با این وجود گفتن سه شنبه ساعت ۹ هم اماد ...

بستگی به نظر جنین شناس داره.ولی حداقل ی روز بعد ذوب باید بیرون باشه که رشدش دوباره ارزیابی بشه...جنین شناس تعیین میکنه که با توجه ب وضعیت شما و سن و شرایط مختلف براتون سه روزه منتقل کنه یا پنج روزه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواهرای گلم تو این شب های عزیز قدر، اگر لایق باشم دعا گوی همتون هستم☘🍀👐

شما هم من و دخترم رو فراموش نکنید😚💞

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
الان برا منم اینجوری اولش درد نداشتم ولی سه روزی بدتر شدم زیر شکمم و کمرم درد میکنه برا من گونال روز ...

تو سونو اخری چندتا تخمک داشتی ؟

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
چقدر زیاد بوده دوز گونالتون من روزانه 150 میزدم که بعد سونوی اول دیدن احتمال هایپری هست کمش کردن به ...

تو سونو اخری دوروز قبل از پانکچر تعداد ۱۵ تا گفت یهویی زیاد شد😭

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
ان شاالله زودی خوب میشی و زود مرخص میشی،ان شاالله زود زود هم مامان میشی و سختی این روزها،ازیادت میره ...

فدای مهربونیت یه دنیا تشکر 

فعلا دارم حس میکنم این شکم لعنتی داره دوباره بزرگ میشه😭😭

مطمئنم مثبتی عزیزم

هر چی خدا صلاح بدونه... انشالله که همینطوره 

مامان شدن شما رو جشن بگیریم خانم😘

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
یه میخوام بگم بهتون شماهم وقتی پریودتون نزدیک میشه منو ببخشبد این سوالو میکنم موقع ن ز د ی ک ی درد ر ...

عزیزم درباره ن ز د ی ک ی من هیچ وقت درد نداشتم مگر ۴، ۵ سال پیش که مدام کیست میزدم...

اما لک رو منم دارم ۲ روز قبل پ ر ی و د اما بعضی وقتا خودش مثل بچه آدم میاد یه وقتا که بیشتر اوقات اینطوری هست اذیت میکنه و همراه درد شدید میاد که تا ژلوفن و کیسه ابگرم میزارم روان میشه و دیگه درد خبری نیست.

اما بگم ها،به دکتر گفتم آیا آندومتریوز باعث این میشه گفت تو اندومتریوزت خیلی کمِ حتی تو سونو دیده نمیشه اما این مشکل قابل حلِ با دارو اما الان اونو بیخیال شو چون هورمون هات رو بهم میریزه بزار با اولویت بندی بریم جلو الان فعلا تو باید به ما تخمک سالم و خوشگل بدی بعد یکی یکی اونا رو درست میکنیم...

حالا باز از نظر اندومتریوز برسی شو و بپرس ببین چی میگن بهت به منم بگو اطلاعاتم زیاد شه

مامان میشی همه چی درست میشه... 

ممنونم عزیزم حرفات دلگرمی برام هست خداکنه همینطور باشه ! فرداا منتظر خبر خوبت هستیم 🙏🏻🌹

عزیزمی ...😍😘

توکل به خدا انشالله مثبت شدن همه مامان های آینده چشم انتظار🙏🙏🙏🙏