2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
عزیزم تعدادش بالا بود تقریبا روزی ۳ تا امپول میزدم چندروز اول فقط گونال ۲۲۵ واحد روزانه میزدم بعد شد ...

چقدر زیاد بوده دوز گونالتون من روزانه 150 میزدم که بعد سونوی اول دیدن احتمال هایپری هست کمش کردن به 100 واحد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه میخوام بگم بهتون شماهم وقتی پریودتون نزدیک میشه منو ببخشبد این سوالو میکنم موقع ن ز د ی ک ی درد ر ...

به نظرم چیز نگران کننده ای نیست .طبیعیه

نزدیکی قبل پریودی هورمون ها رو کم و زیاد میکنه ونتیجه اش هم میشه لکه بینیو سوزش و درد رحم

این مشکلو من هم دارم‌. اکثرا تا سه روز قبل پری لکه بینی دارم

ولی خودم متوجه شدم به خاطر نزدیکیه چون وقتی تقریبا تا یک هفته قبلش نزدیکی نباشه از روز اول خونریزی کامل دارم 

من اینجوری فکر میکنم😀😀

چه مكملايي به اذن الله اينقدر دي اف اي رو تغيير داده؟

به اذن الله  خخخخخخ

ولی اصلا خیالم راحت نیست همینجور مونده باشه

ویتامین ای سلنیوم و زینک تا دوماه استفاده کرد

ب ی ض ه ها رو هم درطول روز خیییلییی زیاد خنک میکرد.تقریبا روزی ۱۰ الی ۱۲ بار میرفت دستشویی با آب سرد شستشو میداد

سلام.من هم قراره برای بار اول با طرازی ویزیت بشم ساعت ۷شب بهم وقت داده یعنی امکان داره تا ۱اونجا باش ...

سلام عزیزم،ببین روزایی که خیلیییی شلوغ باشه تا ۱ ممکنه طول بکشه ولی معمولا دو ساعت بعد اون ساعتی که میگه نوبتتون میشه،ولی دقیقا همون ۷ اونجا باش که اسمتو بنویسه بعد از منشی بپرس که حدودا چقدر طول میکشه نوبتت بشه برید یه ساعت بیرون شام بخورید برگردین ما اینکارو میکنی،

در مورد طرح و چجوری رفتنشم از شوهرم باید بپرسم بگم بهتون  

باورت میشه دو روزیه سرد شدم ولی براحتی از درگاه خدا کنار نمیرم ! دیشب همسرم میگفت انقدر پیش میریم تا ...

حتما عزیزم نگران نباش به منفی شدنشم فکر نکن فعلا به این فکر کن که تو دلت داره وول میخوره،ان شاءالله اینبار خوشحال کننده میدی بهمون،حتمااا عزیزم شما هم برای ما دعا کنید   

یه میخوام بگم بهتون شماهم وقتی پریودتون نزدیک میشه منو ببخشبد این سوالو میکنم موقع ن ز د ی ک ی درد ر ...

😡😡😡😡😲😲😲😠😠😠😠😠😠😠😠😠

الهامممممممممممممممممممممم😡😡😡😡😡

اصلا از ای حرفا نزن.....تو الان مامانی دیگه از پرئودی خبری نی😍

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

بچه های گلم

😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

تو ابن شبهای قدر برای منم ،حتماحتماحتما دعا کنین😍😍😍😍😍😍

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
سلام .مرسی عزیزم.آخرین بار ک آز داد دی اف آی از ۸۰ رسید به ۳۸ الان هم داره مکمل استفاده میکنه چندروز ...

ان شاالله که دی اف ای خیلی کم میشه و خدا برات معجزه میکنه.لطفا هروقت همسرتون ازمایش داد مارو از نتیجه بی خبر نزار .راستی چه مکمل هایی وچندماه استفاده کرد که از ۸۰ به ۳۸ رسید؟ الان چه داروهایی استفاده میکنه؟

هنوز درد دارم ولی قابل تحمل هست دکتر گفت وضعیتم تثبیت بشه فردا صبح مرخصم دعا کنید حالم بدتر نشه و را ...

ان شاالله زودی خوب میشی و زود مرخص میشی،ان شاالله زود زود هم مامان میشی و سختی این روزها،ازیادت میره.الهی آمین

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

گاندی بمن ۵شنبه بعد رو وقت داده برای انتقال جتین بلاست با این وجود گفتن سه شنبه ساعت ۹ هم اماده باش تو مرکز که اگه جنینها بلاستها نشدن انتقال بدیم! چطوری میشه همچین جیزی؟ 

صمن اینکه دوشنبه هم تعطیله و خودشون گفتن امکان انتقال در ۰هارشنبه نیست چون دوشنبه نیستیم که از ذوب دربیاریم.

یعنی همون سه شنبه صبح که از ذوب درمیارن بلافاصله مشخص میشه بلاست میشه یا نه؟!

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
فردا آزمایش دارم😊 امروز ۱۳ روزه میگذره خدا به خیر کنه انشالله🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

ازخدابرات مامان شدن ر میخوایم

سلام بچه ها من تازه به جمعتون پیوستم 

من همسرم مشکل اسپرم داره کلینیک امید تهران تحت درمان هستن دکتر این ماه گفتن که میتونیم میکرو کنیم ولی گفتم بمونیم 3ماه دیگه شاید همسرم قوی تر بشه ولی الان پشیمون شدم آخه برنامه هام طوریه که میخوام تقریبا 3 ماه دیگه انتقال داده باشم. بنظرتون چقدر طول میکشه از اولین ویزیت میکرو تا انتقال؟ منظورم اینه که کی برم کلینیک برای کارای میکرو؟ قرصا و آمپولا

خدایا همه امیدم تویی... نا امیدم نکن...
😡😡😡😡😲😲😲😠😠😠😠😠😠😠😠😠 الهامممممممممممممممممممممم😡😡😡😡😡 اصلا از ای حرفا نزن.....ت ...

اِاااااااا مثل اینکه سوتی دادم😧

نمیدونستم الهام جان انتقال داده

مثلا اومدم کمک کنم🤐🤐

آقاااا ببخشید

ولی من عقیده دارم این فکروخیالا تاثیری توی این روند نداره اون وروجکا کار خودشونو میکنن