2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
قربونت عزیزدلم ببخشید اگه ناراحتتون کردم  تخمدونم یکهو واکنش شدید داد  ۳۰ تا تخمک داشتم ...

عزززیزم من که همش تو فکرتم و دعا میکنم ان شاالله زود خوب بشی و از بیمارستان راحت بشی، این یکی دو روز هم میگذره

انشالله خیلی ممنون عزیزم والا ما که هرچی برا خودمون دعا کردیم نشد.خسته شدیم😃😃 ولی خدا دعایی ک د ...

سلام گلم.خوبی؟ ببخشید در چه مرحله ای هستید؟همسرتون هنوز مکمل استفاده میکنه؟ اوضاع اسپرم بهتر شده؟دی اف ای تغییری کرده؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان عزیز و مامانای گل

من یه مشکلی برام پیش اومد امروز روز ۱۳ سیکلم بود رفتم واس سونو که روز انتقالم معلوم بشه استرادیول هم مصرف کرده بودم اما ضخامت رحم خیلی کم بود ۷.۶ بود کنسل شد باز خیلی ناراحتم اخه واس چی اینجوریه دلیلش ونگفتن بهم دوباره قرار شد سیکل بعدی برم کسی میدونه چرا مگه باید چند باشه ضخامت پس من چیکار کنم که اینجوری نشه باز؟😔😔😔

خدایا منو هم لایق مادر شدن بدان آمین🙇
اعصابم خیلی خرده ناراحتم که چرا سه روز سوزن زدم فقط دوتا فولی خدایا...روز 6 بودم دوتا فولی 9 و11 برا ...

عزیزم عالیه....بعدم خدا رو شکر کن  .....خیریتی در کار خدا هست......من برای ای یو ای ها همین تزریقا رو داشتم....پس نگران نشو

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
دوست عزيز ميتونم بپرسم ايا دكترتون رويان رو نسبت ب ابن سينا هم گفتن بهتره؟؟ من بين رويان و ابن سينا ...

اره عزیزم

گفتن رویان کلا. مقایسه نکردن ک مثلا بگن جای دیگه خوب نیست ولی گفتن پیشنهاد من رویانه و معرفی نامه هم دادن. منم اسم ابن‌سینا رو زیاد شنیدم ولی دیگه به دکتر اعتماد کردیم

سلام دوستان عزیز و مامانای گل من یه مشکلی برام پیش اومد امروز روز ۱۳ سیکلم بود رفتم واس سونو که روز ...

اندو که خیلی عالی بوده به نطر من چرا کنسل😓؟؟؟؟خب میپرسیدی

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
ان شاءالله نشانه خوبیه و نی نی داره میچسبه به دلت😍

خدا از دهنت بشنوه گلم التماس دعا دارم 😍🙏🏻

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
عزیزم تخمدان و رحم خیلی بهم نزدیکن و ممکن جنین جان(انشالله به حق همین روزهای عزیز)در حال لانه گزینی ...

ممنونم عزیزم حرفات دلگرمی برام هست خداکنه همینطور باشه ! فرداا منتظر خبر خوبت هستیم 🙏🏻🌹

وووووی نینیه حتما😍یکی یدونه ی محلست😊 

باورت میشه دو روزیه سرد شدم ولی براحتی از درگاه خدا کنار نمیرم ! دیشب همسرم میگفت انقدر پیش میریم تا اخرش بدست بیاریم دلداری میداد نگران نباش دست ما نیست 

بهش میگم برم ایران حداقل لاپرا هیسترو بشم دلیل منفیهامو بفهمم قبول نمیکنه میگه خودتو ناقص میکنه عجله نکن عقلم کار نمیده چه کاری خوبه یا بده ! همین ایتالیا وقتی چندبار متفی بشن عوض میکنن بیمارستان رو بیشترشون شخصی انجام میده که توان ما نیست 🥺

عزیزم تو این شبهای عزیز برام دعاکن !