2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
عزیزم اصلا تعداد آمپولا قابل مقایسه نیست برا یکی کمه برا یکی بیشتر....  عزیزم دیگه تو این راه ...

مثلا چه جور بررسی حالا که بین تخمک کشیو وانتقالم یه فاصله افتاده احساس می کنم بهتره برام

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم خوب شاید کلی گفته و در مورد طرح چیزی نگفته....  زنگ بزن در مورد شرایط طرح ٨۵ درصدی بپرس. ...

ممنونم عزیزم از راهنماییت، منم ب همین فکر بودم

ولی منو همسرم بررسی کردیم این دوروز، فرصتمونم کم بود، ب نتیجه رسیبدیم ک بریم رویان، بحث هزینه فقط هست ک خدا بزرگه ولی درعوض هیچ ریسکی نکردیم و خیالمون راحتتره و چون مسیری هست ک خود دکترمون گفته دیگه با ایشون طرف هستیم 😉😉

میدونی من سه ماه کلومیفن خوردم هورمونام بهم ریخت لکه بینی بودم همش با این ک قبلش منظم بودم... حالا فکر کردیم دارو قراره مصرف کنم دیگه جای ک بهتره بریم. ممکنه اگه ضرری باشه براحتی نشه جبران کرد

ممنونم واقعا از توضیحاتت شما و بقیه تو این تاپیک کمکمون کرد

دیگه دعا کنید نتیجه بگیریم

😍😘😘😘😘😘

ممنونم عزیزم از راهنماییت، منم ب همین فکر بودم ولی منو همسرم بررسی کردیم این دوروز، فرصتمونم کم بود ...

دوست عزيز ميتونم بپرسم ايا دكترتون رويان رو نسبت ب ابن سينا هم گفتن بهتره؟؟ من بين رويان و ابن سينا موندم

...
با سلام. ایشالا خدا به همه کمک کنه منم هفده اردیبهشت انتقال داشتم ، دکتر گفته سه هفته بعد از بده ، ...

سلام خانمی انشالا مثبتی. میکرو کردی؟

برای تمام رنج های که میبری صبرکن.صبراوج احترام به حکمت خداست.

سلام خانما امروز بیست و دومین روز انتقالمه بتای روز چهارده 600 بود دو روز بعدش شد 800 دوروز بعدش شد 1100 که با بتای 1100 نتونستن ساک ببینن و گفتن رحمت خیلی بزرگه امروز صبح متوجه شدم رحمم خیلی سفت و بزرگ شده طوریکه تا زیر نافم اومده کسی میدونه علتش چیه

ای جانم، به سلامتی چه خوب که با همیم، شما هم سه دفعه قبل بتاتون صفر میشد؟

اره عزیزم اینبار راه میرم پیاده روی سبک شروع کردم و اب زیاد میخورم و لوبیا سبز برا اندومترم بره بالا 

توکل به خدو انشالله خدا برای هممون معجزه کنه و مامان شیم🎒💚💚💚💚💚💚💚

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
مشکلی نیست میشه اون موقع.پی آر پی ی کار تحقیقاتیه صددرصدی نیستش که اینقدر نگرانش هستین.انشالله نتیجه ...

ممنون خانومی  انشاالله همه نتیجه بگیرن و نی نی هاشونو سالم در آغوش بگیرن

الهام جان آسپرین رو شب با غذا بخور معده درد نمیگیری.

سر ظهر میخورم گلم نمیدونم این معده درد چرا ول کن نیست انگار جایی برای غذا نیست نمیتونم بخورم 😣

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

سلام خدمت همه دوستان عزیز

طاعات و عبادت قبول باشه

امیدوارم حال جسمی و رحی همگی عالی باشه🙏🙏🙏🙏

اومدم بگم تو این شب های عزیزی ک پیش رو داریم برای همدیگه دعا کنیم.ان شالله ک همه به آرزو و خواسته هاشون برسن

بنده ی حقیر رو هم از دعاهاتون بی نصیب نکنید

بچه ها دیشب خیلی تخمدان چپم درد میکرد بعد هردوتاش شروع کردن به درد خیلی بدبود نکنه کیستی چیزی باشه ؟ دیروز موقع نشستم درد داشتم 😣امروز صبحم از درد پریودی بیدار شدم 🥺😞

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸