2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
تا حالانشنیدم چ هست؟

خونتو میگیرن یه سری کارا روش انجام میدن و مجدد به رحمت تزریق میکنن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام صبح زیباتون بخیر و شادی انشاللله از صبح یه ریز خبرای خوب بشنوین💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝 امپول ...

عزیزم کیسه یخ بذار روش.... 

بعصا اینطوری میشه.... 

برات فکر کنم 45 مناسب باشه.... 

صفحه ۶ رو یه نگاهی بنداز..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانما سلام انا جون .من خیییلی حالم خرابه .تازه ازمایشاتو انجام داده بودم برم سیکل ای وی اف ک فه ...

عزیزم بعضا این کنسل شدنا خیری توشه.... 

ببین وظیفه ما اینه تلاشمون بکنیم اما یه سری موانع توشون حکومت‌هایی هست.... 

عزیزم مهم پایان شیرین قصیته دیر و زودش آنقدر مهم نیست.... 

یه کم صبوری کن که شرط اول برا مادر شدن صبوریه.... 

سلام آنا جون نه نداشتم  ولي خيلي شديده  عجيبه كه معدم سنگينه و در ميكنه نميتونم چيزي بخو ...

انشالله که چیزی نیست و گذراست اما خواهشا کارهای عجیب غریب نکنین.... 

بعضا بدنها به کارای عجیب غریب رفلکس خوبی نشون نمیدن.... 

انشالله برا شمام گذراست.... 

بهش بگم پس هر دوتارو برام انجام بده اگه میشه

چرا نشه اتفاقا خوبه یه بار بیهوش میشی و خیالتم راحته همه چی بررسی شده.... 

سلام آنا جون طول سرویکس بین 39 تا 40 خوبه برا سه ماهگی؟بعدش من ک بهم گفتن جفت یکم پایینه باید استراح ...

عزیزم کارای خونه رو آروم بکن زیاد رو پا نباش.... 

کار سنگین نکن.... 

من به خاطر جفت پایین فقط استراحتم نسبی بود.... 

سلام عزیزم هردوتاش سه روزه بود اون روزی که من انتقال دادم بعدا جنین شناس امد گفت میخواییم اخرین جنین ...

نمیدونم چی بگم عزیزم ،حق داری ناراحت بشی اما افسوس نخور ،انشالله یکی یدونه تو دلت مهمون ۹ ماه میشه

خانوما رفتم تو یه تایپیکی نوشته بودن آی وی اف 70 تا آمپول داره این درسته تازه از عوارضشم نوشتن خدا ک ...

عزیزم اصلا تعداد آمپولا قابل مقایسه نیست برا یکی کمه برا یکی بیشتر.... 

عزیزم دیگه تو این راه میایی به عوارضش فکر نکن.... 

اما میتونی تعداد دفعات رو کمتر کنی و همه بررسی‌ها رو انجام بدی بعد انتقال بدی که جنینات هدر نرن.... 

آنا جون یادآوری کنم جنین ها سه روزه بودن...الان میشه روز نهم انتقال که بی بی چک منفی شد.نگرانم.

عزیزم خوب ممکنه بتات از اون پایینا باشه و به این زودی برای بتای بالام به ندرت نشون میده چه برسه پایین باشه.... 

ببین مثلا روز ١۵ بتای من ۶٠٠ بود ١٣ می‌شده ٣٠٠ و ١١ می‌شده ١۵٠ و ٩ میشد ٧۵....

خوب میبینی منی که بتام ۶٠٠ بوده احتمال + شدن بی بیم روز نه کم بوده تازه جنین من کامپکت بوده.... 

حالا چه انتظاری داری اگه بتات مثل لاله جون ۵١ میشد که روز ١٣ هم بی بیمینوست منفی باشه.... 

چه برسه ٩....

خب پس خیالم راحت شد. دیشب دونه اولشو خوردم... ماشالا چه گنده ام هستن😁😁😁 آنا جون من لوو رو که صبح ...

عزیزم کلسیم رو ٨ شب به بعد نخور... 

چون تا دو ساعت بعدش بهتره نخوابی.... 

با شکم خالیم نخور حتی الامکان.... 

بقیه برنامت به نظرم خوبه.... 

آره آب زياد ميخورم . من هم بيمارستان آبان انتقال دادم. نه منيزيم ندارم. 

عزیزم به دکتر بگو شاید برات منیزیم تجویز کنه.... 

البته برا من فکر کنم بعد سونوی قلب تجویز کرد.... 

دقیق یادم نیست.... 

ققط یه چیزی از دیروز زیاد احساس تشنگی میکنم انگار حلقم و لبام خشکه همش.درد زیر دل هم دارم.ولی این بی ...

عزیزم آب زیاد بخور.... 

با بی بی هم فکر نکن.... 

تارا جان منم چند روزه معده درد دارم دیروز خیلی شدید بود کلا میسوخت دیشبم فقط سالاد خوردم ! مال این د ...

الان رفتم سونو و از دكترم پرسيدم گفت اين دراوها اسهال نميده! برو متخصص داخلي شايد مسموميت غذاييه و قبل انتقالتم بايد رفع بشه حتما

بالاخره ضخامت روز 17 سيكل رسيده به 7.3 و دكترم براي 5شنبه هفته بعد روز 24 سيكل دستور انتقال نوشت

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
عزیزم خیلی متاسفم برا سقطت....  عزیزم چرا نگه نمیذاری برا خودت؟  انشالله دوباره باردار م ...

نمیخوام برم سراغ بچه دیگه استخاره گرفتم بد دراومد من خیلی کارامو با جواب استخاره میگیرم و به نفعم میشه الان فقط رفتم سراغ خرنوب و چله زیارت عاشورا واسه بچه دار شدن ان شاالله جواب بگیرم  بازم هرچی خواست خداست این همه داروی شیمیایی بزنم که چی بشه یه بچه خدا بهم بده بعد هزار عوارض دیگه داشته باشه بیچاره کنه منو مگه چقد عمر میکنم همه دنیا که فقط بچه نیست بخوام غصشو بخورم سه ماهه سقط کردم هنوز که هنوزه کیستام از بین نرفته همش از عوارض داروهایی که بهم دادن وگرنه من هیچچچچ مشکلی نداشتم ولی الان کیست زدم بخاطر داروی آی وی اف دیگه حالم بهم میخوره از پیگیری دکتری ان شاالله که دکترم فقط خداست و میدونم جواب میگیرم.