2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست

سلام انا جون خوبی عزیزم؟؟ببخشید متخصص خون حتما باید در مورد نازایی کار کرده باشه؟؟که برم باهاش مشورت کنم؟؟

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
پریود بشم باید برم برا انتقال.دو تا فریز دارم کلا.ذخیره ام کمه

منم منتظرم پریود شم برم سونو. میشه بعد عید فطر..  شاید انتقال بده شاید بگه بازم صبر کن. 

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها ببخشید میشه سوال من حتما جواب بدید داروی hmg و گونال اف حتما باید دوتاش تویخچال باشه یاف ...

عزیزم داروهاتو با یخ ببر و بیار.... 

من یادم نیست چطور بودن فکر کنم هر دو یخچالی بودن به دمای روش نگاه کن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسی عزیزم اره صدو شصت میلیون تو صارم بهش گفتن خوب نیست اوضات .طفلک خیلی غصه میخوره .منم بهش نگفتم ...

عزیزم به رنج آزمایشگاه ربط داره خوب.... 

کجا انجام داده؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نه عزیزم به ورزش ت نیست ، اگه آناتومی بدن رو بدونی متوجه حرفش میشی که چیز تازه ایی بود برام تا حالا ...

بوووووووووشششششش....

عزیزم الان ال جی هم میزنه عدم موجودی بوشمون کجا بود؟؟؟؟؟؟

خخخخخخخخخ.... 

عزیزم ، من چهار بارِ پانکچر کردم میدونم چی به چیه  خواستم ببینم اونجا هم طرح دولتی اعمال میشه ...

ببین خود بیمارستان از من پولی نگرفت.حدود سیصد تومن شد.بقیه اش پول امپولهام شد که تعداد زیاد داده بودن.اونا دارو رو تقبل نمیکنن که.مینویسن تو ویزیت یا تو دفترچه دیگه خودت میدونی و داروخانه.

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
منم منتظرم پریود شم برم سونو. میشه بعد عید فطر..  شاید انتقال بده شاید بگه بازم صبر کن.

ان شالله خیره.منم همون موقع

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
عزیززم ...این سری خوب استراحت کن فقط.واسه آشپزی هم پانشو دیگه من میگم.بالاخره یه چی میپزه بابای بچه ...

تشکرر عزیزدلم کلا روز دراز افتادمم😂دلم براش میسوزه دیر وقت میاد خسته بهم چندباری گفت نیازی نیست کاری کنی ولی چاییشو درست میکنم 

از روز ۸ میخوام خودمو کم کم تکون بدم حال روحیم با اشپزی عوض میشه ،،نمیدونم چرا بعدظهرها درد پریودی دارم ترس وجودمو میگیره خدا خودش بهم صبرهر سختی رو بده !

تصمیم خوبی گرفتی برای انتقال نرفتی ان شالله با همین لاپرا طبیعی باردار میشی 🙏🏻کی قراره بری گلم 

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
آنا جون چطوری دکتر چی شد خانم؟

عزیزم هنوز جوابارو دکتر نبردم، یه آزم باید بدم..... 

اما در کل به نظرم موردی نبود.... 

هنون شب اعزامم کردن اهواز هنوز اونجا بستری ام  بعد کلی امپول دارو مسکن هنوز درد دارم  صب ...

خدارو شکر رفتی.... 

وقتی پستت رو دیدم نگرانت شدم.... 

عزیزم در کل خوبیم....  یه کم مشغلم زیاد شده....  بچه هام روز به روز کارشون و زمانی که نی ...

خداروشکر ک خوبین😚

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
باز هم خدا رو شکر که جنین هایی هست و به زودی مامان میشی این ناراحتی ها از یادت میره

اره بازم شکر 

ولی با شکمی ک روز ب روز داره بزرگتر میشه چ کنم 

هرچی ابش میکشن دوباره بعد دوروز متورم میشه 

دکتر میگه دوباره فردا مایع میکشن😭😭😭

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
خدارو شکر رفتی....  وقتی پستت رو دیدم نگرانت شدم....

ممنونم عزیزدلم 

هرچند اینجا هم جز شکنجه چیزی عایدم نشده 

اب شکمم دوروز پیش کشیدن دوباره امروز شکمم متورم شده 

دکتر گفته فردا دوباره میکشن دارم از ترس میلرزم

خیلی درد داره 

کی این دردا تمام میشه اخه

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋