2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
😙😙😙😙😙سلام عزیزم شکر خوبم.......فعلا میگذره روزگارم 😥

خداروشکر

یه مدت بیخیال باش و فقط داروهای تقویتی بخورید.عزیزم شما طبیعی باردار میشی ..قبلا هم شدی دیگه.بازم میشی.فقط بی استرس اقدام کن.ان شاء الله به زودی خبر شیرین بارداریتو میای تو تاپیک میگی برامون 😍😍😍😍

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
سلامم قربونت برممم بد نیستم استراحت    چی بگم دیروز یکم بع همسرم کمک کردم برای اشپزی الان ...

عزیززم ...این سری خوب استراحت کن فقط.واسه آشپزی هم پانشو دیگه من میگم.بالاخره یه چی میپزه بابای بچه دیگه 😁.بزار یاد بگیره خودش.تا میتونی ناز کن براش 😉تکرر ادرارم ان شاء الله به خاطر نی نی ه.بازیش گرفته خاله سارا قربونش بره 😍😍

منم میخام برم هیسترو و لاپارا بشم.دکتر گفت بعد لاپاراسکوپی نصف بیمارام طبیعی باردار شدن.توکل به خدا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام.  دوستان شما از بالا بودن مقدار آنتی تی پی او در زمان بارداری اطلاعی دارید؟ من یک ساله ا ...

عزیزم برو پیش مر یم تو کلی تو ابن سینا.... 

یا زر نانی تو گاندی.... 

انشالله مشکلت حل میشه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سمانه جان  من هر چی میخورم روم به دیوار ده تا ۱۵دقیقه بعدش تخلیه میکنم با ضعف و لرز انقدر اوض ...

اوووه خيلي بده كه عزيزم آب بدنت از بين ميره.  ببين سيب كمپوت كن بخور  خييليي عاليه. 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
اگر خوبه خودتون چرا ازش استفاده نمیکنید؟ به نظر من اگر قرار باشه رحم اجاره ای استفاده بشه آدم قید ب ...

ثمین جور دوستمون منظوری نداره خواسته کمکی بکنه.... 

عزیزم میدونم خیلی دلت شکسته اما اینجوری نگو در مورد رحم اجاره ای چون واقعا بعضیا مجبورن یا خودشون رحم ندارن یا رحمشون قابلیت نگهداشتن جنین شونو نداره.... 

اینو نگو دلشون میشکنه.... 

وگرنه کیه که دوست نداشته باشه دردونش تو دل خودش رشد نکنه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
شماره خانوم رو داری عزیزم؟🌷🌷🌷🌷🌷🌷

اره عزیزم.شماره ش اینه.کارتم چاپ کرده 😁

زنداداشم که تا هرکی میگه بچه دار نمیشم برمیداره میبره پیشش.باردارم میشن تازه  😁 ولی من خودم نرفتم پیشش.چون زنداداشمو میشناخت.گفتم بهش میگه.دوس نداشتم کسی تو فامیل بفهمه مشکلمو.خاستی یه بار برو اگه تونستی

زندایی مم دوتا بچه هاشو با داروهای همین خانومه باردار شده

بیمارستانم غذا باختیار خودشون میدن  دارو هامم گرفتن ازم  ولی دکتر گعت دوغ خوبه  قف ...

خواهر گلم دعا میکنم هر چه زودتر حالت خوب بشه☘🍀

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
سلام بچه ها من اوضاعم بهم ریخته شدیدا لطفا اگر کسی مثل من بوده بگه الان ۲۴ساعتِ که بیرون روی زیاد پ ...

عزیزم تمام این علائمی که گفتی رو منم داشتم😊

پس ان شاءالله که خیره😍

مامان شدن دردسر داره خانوم... جوجه حسابی داره شیطونی میکنه😗😚😙🤗💞

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
فدات بشم مهربونم از ته قلبم دعا میکنم قسمت تو بشه گلم 

مامان جون🍀

مبارکت باشه اون فسقلی💞

ثمین جور دوستمون منظوری نداره خواسته کمکی بکنه....  عزیزم میدونم خیلی دلت شکسته اما اینجوری نگ ...

آره واقعا بعضی وقتها دیگه تنها چاره س...همکار همسرمنم با رحم اجاره ای دو قلو دارشد یکی دوماه پیش.قبلش خانومش خیلی خیلی تلاش کرد و نشد.بارها ای یو ای...سه بار پانکچر شده بود و بارها انتقال..نشد که نشد .دیگه تو کلینیک امید خودشون واسشون رحم اجاره رو پیدا کردن و خانومه تو همه مراحل باهاش بود.جالبه که کوچه پشتیشون زندگی میکرد خانومه ولی اصلا مرد یه بارم ندیدش ..

بچه ها یکی شبیه مادره س یکی پدره.خیلی بانمکن 😀 اسمشونم آسمان و باران 😍 

پارسال اینطور بوده..صارم امسال گرون شده یاسی.همین چندروز پیش یکی میگفت نه و نیم دادم.میگفت مشکلی ندا ...

واسه عمل من کمک جراح، لاهوتی بوده😁 خدا کنه از 10 تومن بیشتر نشه😑، اخه تو هیستروسکوپی هم همینطوری داری انجام میدی، چیزی نداری که، من مطمئنم رحم و لوله هات پاکه پاکه، من پولیپ داشتم، تازه لولمم گرفتگی داشت

واسه عمل من کمک جراح، لاهوتی بوده😁 خدا کنه از 10 تومن بیشتر نشه😑 ، اخه تو هیستروسکوپی هم ه ...

دستت دردنکنه عزیزم

اره لاهوتی هم میگفت همیشه عملهامونو باهم انجام میدادیم با پورمطرود😁

تو سونوها هیچی که نشون نداده تاحالا.خداکنه همینطور که میگی باشه 

عزیزم تمام این علائمی که گفتی رو منم داشتم😊 پس ان شاءالله که خیره😍 مامان شدن دردسر داره خانوم... ...

خیلی ممنون از دلگرمیت ، امیدوارم که مثل شما علایم بارداری باشه با دل و جون میپذیرم

خدا  نگهدارِ  نی نی نازنین ت باشه عزیزم

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
اوووه خيلي بده كه عزيزم آب بدنت از بين ميره.  ببين سيب كمپوت كن بخور  خييليي عاليه.&n ...

باشه مرسی عزیزم.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
سلام خانم های ای وی افی که این دارو هارو استفاده میکنید من اینارو گرفتم ولی بچم سقط شده میخوام بفروش ...

عزیزم متاسفم🍀 ان شاءالله خیلی زود یه نازدونه دیگه جاشو بگیره.. عزیزم من آمپولارو میخوام. تهرانی؟؟ بی زحمت بهم پیام بده...