2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
مرسی عزیزم پس منم بنا رو میذارم رو جذب شدنش😘 ببخشید میگین تو آزمایشگاه قرص خوردین، یعنی آزمایشی که ...

عزیزم لوو رو برا آزمایشی که ناشتا هم باید باشی میتونی بخوری....

من حتی برا عمل با بیهوشیم دکتر میگفت با یه قلوپ آب بخور....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام بچه ها کمک من دیشب تا ساعت ۵ صبح درد کشیدم هم لک دیدم و پا درد و دل درد داشتم ولی الان کمتر شده ...

انشالله لک لانه گزینیه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان و انا جان ...من امروز پانچر داشتم و شنبه انتقال دارم به نظرتون این سه روز رو چی بخورم و چکار کنم ک انشاللله جنین بچسبه به دلم   تو رو خدا دعا کنید برام 

خدا جونم شکرررت  
حالا دکترم می خواد منو ببره اتاق عمل با توجه به عکس رنگی گفت لولت هیدرو 8رفی از هیسترو نزد نمی دونم ...

ذخیره تخمدانت کم نیست؟

بگو بهش اون که داره بیهوش میکنه یه هیسترو هم بکنه خوب.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
آهان مرسی عزیزم، وای عزیزم آدم تو آزمایشگاه حالش بد نشه هنر کرده، من که دفه پیش رفته بودم همش نگام ...

برا آز قند دوستان یه بطری آب ببرین و با محلول ریز ریز آبم بخورین کمک میکنه بالا نیارین....

سلام به همگی دوستای خوبم  ببخشید که یه مدت نبودم ونیومدم خبر از خودم بدم  من هفته 29با ا ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم ولی خدا رو شکر که حال دخترت خوبه، از اول دکتر بهتون گفته بود که احتمال زایمان زودرس دارین یا یهویی شد؟ علائم نداشتی هفته های قبلش؟ سرکلاژ بودید؟ منم از زایمان زودرس میترسم، هفته 24 ام 

منم کلاعصر رو ب شب تهوع میگیرم عزیزم من ازمایش قند10هفتگی دادم.عذاب اور بود😣فک کنم ماه های بالاتر ...

عزیزم خوب همه رو یه جا حل نکنین من هی روش آب اضافه میکردم شیرینیش کمتر باشه تحملش راحتتره....

یعنی با آب بیشتر بخورینش....

تو آزمایشگاه که به من گفتن این مدلی بخوری تحملش راحتتره....

عزیزم بچه هایی که اطلاع دارن به زودی میان جواب میدن یکم صبر داشته باش گلم.

خداکنه بچها زودتر بیان ازمایشو ببینن من که واقعا استرس دارم سه روز فهمیدم شوهرم مشکل داره کارم گریه زاریه.ای کاش من مشکل داشتم 😢😢😢

آره دوستم واقعا دنیا رو سرم خراب شد لکه ها رو دیدم...دیروز بتا دادم خداروشکر مثبت شد

تبریک میگم عزیرم....

گوارای وجودت....

بتام روز 14بعد از انتقال 1290بود😍😚

خدایا شکرتتتتتتت....

سلام به همگی ممنونم از راهنمایی همه، اول که دکتر گفته بود ivf تو شوک بودم واقعا و از هولم فقط یاد ن ...

نمیدونم چرا تلفنی جواب نمیدن و نمیگن طرح شامل حال تون میشه ادمهای عجیب غریبی هستن.

اما من خودم دولتی رفتم و یه بار سال پیش انجام دادم یه بار الان 

خیلی از بچه ها هم این طرح رو انجام دادن حتی تو شهرستان ها

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
بچه ها دکترای زنان بعد از معاینه اگه ببینند یه خانم عفونت داره معمولا چه آنتی بیوتیکی تجویز می کنند؟ ...

عزیزم مگه الکیه؟؟؟

عزیزم داروت بر اساس نوع عفونته....

چه ربطی به سرماخوردگی داره؟

دقیقا چقدر عوارض دارن .بدنم خیلی بد به داروها واکنش نشون میده .اینن از اینبار خدا به خیر کنه .تا چتد ...

فکر کن بعد دکترا میگن آزهای تکمیلیو بعد سه چهار بار سقط و منفی مینویسن....

آخه انصافه؟؟؟

کسی بعد انتقال درد پریودی داشته 😕 من درد پریودی دارم که میاد و میره  یعنی میخوام پریودم بشم؟ ...

انشالله بارداری....