2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
سلام عزیزم🍀 اتفاقا سوال منم هست. منم دو هفته پیش رفتم پرونده باز کردم بهداشت،گفت باید بزنی. گفتم ...

عزیزم کزار رو نمیدونم اما یادمه من سرخچه رو بهداشت اون زمانا برام چکاپ نوشته بود فهمیدم وامسن لازمم خودشون واسم زدن....

کزازمچون بیشتر از ده سال بود نزده بوزم برام زدن.....

اما اینا مال سال ۹۱ هست که تازه میخواستم به بارداری فکر کنم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من دو پری رفتم سونو فقط سونو کرد و آمپولا نوشت دیگه میله نذاشتن دهانه رحمم اندازه بگیرن الانم پریم قطع شده میگن چرا دهانت اندازه نگرفتن؟ چ دلیل داشته دکترم فکر نبوده واصلا تاحالا نشنیده بودم تازه فهمیدم

...... 
سلام دوستان، روز چند پریود معمولا انتقال جنین میدن؟ 

بستگی به شرایط داره....

برا من روز ۱۷ و ۱۷ و ۱۹ بوده انتقالام....

بعضی دوستان تا ۲۵ هم یادمه طول کشیده انتقالشون....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزیزم از من شدید نبوده اما هر سری تقریبا برام پیش اومده. مال داروهاست. من برعکس همه که نگرانن ...

مرسي عزيزم

خفيفشو چند روزه دارم ولي ديشب ديگه هم سردرد شديد گرفتم هم اين قضيه خيلي شديد شد. ضمن اينكه اصلا يجوري انگار بيهوش افتادم

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
الان که روز ۱۱ بعد انتقالم ۲روزه اینطور شدم با لرز شدید... پروژسترون و آنوکسا دارم.

عزيزم انشالله كه ايندفعه مثبت ميشي و ما دوباره خاله ميشيم تو اين تاپيك 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
مرسی عزیزم اره صدو شصت میلیون تو صارم بهش گفتن خوب نیست اوضات .طفلک خیلی غصه میخوره .منم بهش نگفتم ...

سارا آزمایش همسرت از آزمایش همسر من که خیلی بهتر بود، کجا مشکل داره بنده خدا😂 حالا پورمطرود هر دفعه بهمون میگفت شوهرت خیلی آزمایشش خوبه، شوهر منم باد میکرد😑😁تازه آز دی اف آی خودش خیلی فاکتور مهمیه که گفتی برای همسرت زیر 15 بود الحمدلله، حالا شاید یه کوچولو ضعیف باشن ولی با یه دوره تقویت خوب میشن

نمیدونین چه ماهی معمولا باید زد؟وای کاش‌گوش نمیدادم به حرفشون

عزیزم بالاخره اونا میدونن کی باید واکسنو زد الکی به خودت استرس نده....

لااقل واکسن دیگه کارشونه.....

سلام دوست جونیا😍😘😘 بعد ده روز تاخیر پریود شدم ، ۵ روز قبل موعد پریود تا همین الان تخمدان چپم خیلی ...

عزیزم فکر کنم طبیعیه اما بهتره بررسی بشی خیالت راحت بشه....

دوستان این ازمایش شوهرمه امروز گرفتم تا فردا باید صبرکنم تا دکترش ببینه شماها اگر از این ازمایشا داد ...

عزیزم بچه هایی که اطلاع دارن به زودی میان جواب میدن یکم صبر داشته باش گلم.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
الان که روز ۱۱ بعد انتقالم ۲روزه اینطور شدم با لرز شدید... پروژسترون و آنوکسا دارم.

من چند روز مونده بود به موعدم یه شب با حالت لرز شدید و خیلی ببخشید اسهال از خواب بیدار شدم، انگار یکمم تب داشتم، بعد فکر کردم غذا اذیتم کرده، بعدا فهمیدم باردارم، ان شاالله اینا علامت چسبیدن نی نی باشه😍

ممنون عزیزم، باید حتما صبح باشه ترریقش یا فرقی نداره؟

عزیزم سینافکت معمولا ۸ تا ۱۰ صبح تزریق میشه و تحریک تخمدانام معمولا ۴ تا ۶ عصر....

اما بسته به شرایط ممکنه دکتر جابجا کنه....

مثلا من تحریک تخمدانو ۸ شب میزدم مهار کننده رو ۱ص ظهر نیزدم به جای ۸ تا ۱۰ صبح....

سلام بچه ها من بعد از سه تا انتقال منفی، رفتم دکتر ایمنی تا آزمایشاتمو اگه کامل نیست برام بنویسه و ...

عزیزم تجربه شو نداشتم و از دوستانم ندیدم کسی در موردش چیزی بگه....

اما خدا به دکترت خیر بده لااقل اینو چک کرده....

سلام بچه ها ببخشید من صبح زود قرص تیروئیدومو خوردمو بعد از حدود ۴۰ دقیقه معذرت میخوام بالا آوردم نمی ...

عزیزم معمولا تا نیم ساعت جذب میشه نهایت یه ساعته....

نگین جون سوال منم هس نمدونم چقد طول میکشه قرصا جذب شن.. منم دیشب 40دقه بعد خوردن آسپرین بالا اوردم.. ...

معمولا نیم ساعت الی یه ساعت....