2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
دوستان کسی بوده داروهای انتقال براش عوراض بصورت اسهال شدید داشته؟ لز این داروخاس یا نه؟ از ظهر اینجو ...

سلام عزیزم

از من شدید نبوده اما هر سری تقریبا برام پیش اومده. مال داروهاست. من برعکس همه که نگرانن یبوست نشن برعکس میشد برام

لطفا هرکی تجربه داره کمک کنه  خیلی وقت ندارم باید وقت عملمو به دکتر بگم،  درمورد برداشتن پولیپ دکترم کفت بهمن عمل میکنم که حدود 8 تومن میشه زنگ زدم مرکز ناباروی قم گفت 1.5 میشه ،حالا سوالم اینه که برداشتن پولیپ کار خیلی خاصی و حساسی هست اگه نخوام دکتر خودم انجام بده و برم مرکز ناباروری؟؟؟؟؟؟

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دقیقا روز لقاحمو فهمیدم حالم بد شد تهوع شدید و سرگیجه ناگهانی گرفتم.از همون دوسه روز بعد از انتقا ...

عزیزم مگه طبیعی باردار شدی؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

دوستان این ازمایش شوهرمه امروز گرفتم تا فردا باید صبرکنم تا دکترش ببینه شماها اگر از این ازمایشا دادین بگید خیلی شوهرم مشکل داره؟اخه یبار ازمایش اسپرم داده گفتن آزواسپرمی ولی فرداهم دوباره ازمایش اسپرم داره

عزیزم به من دکتر گفت ۲روز قبل از انتقال پی ار پی میکنن و داخل رحم خون تزریق میشه.اما گفت چون میخام پ ...

عزیزم من تجربه پی آر پی ندارم اما از تجربه دوستان دیدم اکثرا قطع کردن اما خوب دکترتون بهتر به شرایطتون اشراف داره....

شاید کسی که مشکل انعقادی داره با آسپرین خونش بهتر میشه نمیدونم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان ببخشین چند روزی خیلی نتونستم سر بزنم.... الانم کلی صفحه نخونده دارم و کلی عقبم.... سعی میکن ...

سلام شما می‌تونید کمکم کنید؟من امروز متوجه شدم مشکل انعقاد دارم می‌خواستم بدونم چند رو قبل انتقال باید آمپول هپارین بزنم ؟دکترم گفته همون روز انتقال .به نظرت دیر نیست ؟قرص آ اس آن هم باید بخورم؟

پدوستان امپول انوکسپارین رو چ جوری تزریق نیکنین من شکم جای سوزنا ی کوچولو زخم شده

عزیزن قلق تزریق صفحه ۶ هست....

ان شاالله زودتر خوب بشی و با بغل گرفتن نینیهات همه ی این سختی‌ها فراموش کنی

ایشالله جز این خواسته دیگه ایی ندارم

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
پدوستان امپول انوکسپارین رو چ جوری تزریق نیکنین من شکم جای سوزنا ی کوچولو زخم شده

بارداری با میکرواینجکشن-ICSI:
آمپول Clexane یا enoxaparin:

سلکسان (انوکساپارین) چیست؟
این دارو برای جلوگیری از لخته شدن خون تجویز میشود. انوکساپارین ماده فعال سلکسان میباشد، یک هپارین با وزن مولکولی پایین که پروسه انعقاد خون را کند میکند.

طریقه تزریق:
- برای تزریق این آمپول حتما سعی کنین یه ساعت مشخصی رو در نظر بگیرید و همیشه سر همون موقع تزریق رو انجام بدید چون اینکار باعث میشه که یه مقدار مشخصی از دارو همیشه توی بدن باقی بمونه.
- این آمپول رو میشه تو سه منطقه از بدن تزریق کرد، ناحیه شکم، از آرنج تا بازو، رانها، ولی بیشتر شکم تزریق میشه چون به اندازه کافی چربی داره. برای پیدا کردن محل تزریق از اطراف ناف تقریبا ۵ سانت فاصله بدید بعد یه بار راست تزریق کردید فرداش سمت چپ میزنید.
- قبل از تزریق سر سرنگو پایین بگیرید اگه قطره دارو داره چکه میکنه خود سرنگو آروم تکون بدید تا چکه بیفته به هیچ وجه با پنبه یا الکل اون چکه رو پاک نکنین.
- این آمپول باید با زاویه ۹۰ درجه تزریق بشه، نگران ارتفاع سرنگ نباشید چون  ارتفاع آن کاملا مناسب در نظر گرفته شده.
- داخل سرنگ هوا وجود داره و نیازی به خارج کردن هوا نیست. اگر هوا مشاهده نشد یه کوچولو سرنگو تکون بدید تا اون حباب هوا ایجاد بشه، تکونای سرنگ باید خیلی آروم باشد.
- قبل از هر کار دستهارو با آب و صابون میشوریم بعد بیمار دراز میکشه ریلکس و اگر خودتون تزریق میکنید که به حالته نشسته طوریکه روی بدنتون تسلط داشته باشین، یه تیکه پنبه برمیداریم، اون ناحیه تزریق رو با الکل ضد عفونی میکنیم بعد با یک دست پوست رو میگیریم با انگشت شست و اشاره  و با دستی که مینویسیم آمپولو وارد میکنیم و کامل با ملایمت کل دارو رو تزریق میکنیم، وقتی تق صدا داد یعنی ماده تموم شده، سرنگ رو در میاریم بعد پوست رو ول میکنیم، پنبه رو آروم میذاریم روی نقطه تزریق و بر میداریم.
- به هیچ وجه محل تزریق را ماساژ نمیدیم چون کبود میشه، در ضمن مقداری هوا در سرنگ وجود دارد که نیازی به تخلیه هوا نیست.

@microinjection

بچه ها این دکتر عصابه این  امپولا رو داده گفت تزریق کن با سرم منم میترسم چون دگزا رو میدونم ت ...

عزیزم دگزا که میدونم بعضیا حتی تو سیکلم داشتن....

عزیرم من در مورد این داروهات نظری ندارم اما اگه به دکتری که تجویز کرده اعتماد داری استفاده کن چون سلامتیت در اولویته....

دور از جونت نمیخوایی که جونت به خطر بیفته؟

من نمیدونم دقیقا شرایط چطوره اما اگه ریسک لخته شدن داری حتما حدی بگیر....

ثمین جان من یه دوست صمیمی داشتم مثل ما مشکل داشت خیلی هم تلاش کرد تهران یزد اصفهان نشد که نشد خود دک ...

دقیقا.....

منم با پسرم به این باور رسیدم......

استرس و انرژی منفی ناشی از ترس جواب منفی گرفتن و موفق نشدن مهمترین عامله!!!!!!

حتی اگه زبانن بگیم امید داریم اما ناخوداگاهت از منفی هراس داره.....

ولی وقتی واقعا بهش فکر نمیکنیم ناخوداگاهمونم بهش فکر نمیکنه.....

یاسی امسال لاپاراسکوپی تو صارم شده نه و نیم 😕 کاش منم پارسال میرفتم 

وای نگوووو😳 سارا از ما ام 10 تومن جیرینگ اولش گرفتنا، بعد 3700بود حدودا، بهمون بعد عمل برگردوندن

بسته به میزان کاری که انجام میدن پول میگیرن، هزینه ثابت نداره که