2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046272 بازدید | 684508 پست
درضمن آنا جان همیشه انچنان استراحتی نداشتم نمیدونم ایدفعه چیکارکنم 🤕

عزیزم عادی باش من که اعتقاد ندارم استراحت میتونه نتیجه رو + کنه....

خصوصا برا ماهایی که مشکل غلظت خون داریم....

استراحت مال کسایی هست که خونریزی دارن یا ریسک سقط زکدارن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
الهام جان من کلا رو صندلی میشینم میخونم.از اولش. برا سجده هم خم نمیشم مهر رو میارم.بالا میچسبونم ب ...

منم دقیقا همینطور میخوندم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان  من روز اوله انتقالمه الان لک قهوه ای اومده  کسی اینجوری بوده ؟؟؟ امروزم دو ...

عزیزم چند روز اول لک طبیعیه....

بالاخره دستکاری شدی....

سلام دوستان من جواب گرفتم😭😭😭 مثبته بتام ۵۰۳ 😭😭😭😭😭😭😭

مبارکت باشه ماهی جون. الهی که نه ماه عالی رو‌با جوجه هات عشق کنی😍😍😍 و به سلامت بغلشون بگیری❤️❤️❤️

بچه ها من چکار کنم زودتر پری بیاد؟ اگه تا فردا خونریزیم شروع نشه این ماه رو از دست میدم و نمی تونم پانکچر شم چون می خوره به تعطیلا خرداد

و اینماه تقریبا اخرین شانسمه😔 یک ماه و‌نیمه دیگه به خاطر کار همسرم میرم جای دیگه و دیگه نمی تونم ادامه بدم

سلام دوستان  من روز اوله انتقالمه الان لک قهوه ای اومده  کسی اینجوری بوده ؟؟؟ امروزم دو ...

عزیزم من نداشتم ولی هم بعد پانکچر هم بعد انتقال دکتر گفت اگه لک دیدین طبیعیه

چون بالاخره دستکاری شده رحم.ان شاالله خبر مثبت شدنتو بخونم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
بچه ها من چکار کنم زودتر پری بیاد؟ اگه تا فردا خونریزیم شروع نشه این ماه رو از دست میدم و نمی تونم پ ...

عزیزم مگه تعطیلات پانکچر نمیکنن؟

عزیزم من نداشتم ولی هم بعد پانکچر هم بعد انتقال دکتر گفت اگه لک دیدین طبیعیه چون بالاخره دستکاری شد ...

ممنون عزیزم ❤

انشاالله نینی شما هم سالم باشه 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 

بچه ها از چه هفته هایی باید حرکت نی نیو حس کنیم؟با توجه به اینکه من جفتمم قدامی هست😿

کُشتن منو بس گفتن یعنی حرکتاشو حس نکردی هنوز؟!

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
بچه ها از چه هفته هایی باید حرکت نی نیو حس کنیم؟با توجه به اینکه من جفتمم قدامی هست😿 کُشتن منو بس ...

عزیزم.اگه جفتت قدامیه فک.کنم دیرتر حس کنی...تاالان هیچی حس نکردی؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم.اگه جفتت قدامیه فک.کنم دیرتر حس کنی...تاالان هیچی حس نکردی؟

نه....یه بار حس کردم انگار یه‌چیزی مقل حباب ترکید...ولی چون تکرار نشد گفتم حتما توهم زدم انقد بهش فکرکردم!

الان ۱۵ هفته و ۴ روزم...اره دیرتر از بقیه حس میکنم طبیعتا...اما نمیدونم کی دقیقا

نه....یه بار حس کردم انگار یه‌چیزی مقل حباب ترکید...ولی چون تکرار نشد گفتم حتما توهم زدم انقد بهش فک ...

ای جوونم حتما خودش بوده.چون میگن همین حالت رو داره...برا من زده جفت خلفی منم کلی ذوق کردم منتظرم زودتر حسش کنم😃

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
ای جوونم حتما خودش بوده.چون میگن همین حالت رو داره...برا من زده جفت خلفی منم کلی ذوق کردم منتظرم زود ...

ای جونم.پس ان شاالله به زودی حسش میکنی.اخه خیلیا که همزمان با من باردار شدن بهم گفتن از ماه سوم قشنگ حرکاتشو حس میکردیم....بعد منم همش دلم ضعف میره برا حرکتای نی نی😪

همیشه برام سواله ممکنه جفت تغییر کنه و مثلا بشه خلفی؟!:))