2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046386 بازدید | 684511 پست
سلام عزیزم،منم کرمانشاهی هستم به نظرم برو دکتر تا اول سونو انجام بده ببینه واسه چی پریود نشدی اگه تو ...

ببخشید اشتباهی واسه تورک درخواست دادم فکر کردم تورک.انا گفته کرمانشاهیم واسه شمام فرستادم خواهشا قبول کن کلی سوال دارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آها... ولی ترانه جون ان شاءالله همه این هزینه هات به مثبت ختم میشه و اون موقع اصلا به چشمت نمیاد..☘ ...

الهی آمین،خداکنه ما هم نتیجه بگیریم من واقعا دلم میسوزه واسه شوهرم 

حالا ما مسیرمونم طولانیه از کرج میریم تا شرق تهران،فدای سر بچه نداشتمون 😆ما مشکل زمانی هم داشتیم چون اسپرم شوهرم صفر شد واسه همین رفتیم مطب که وقتو از دست ندیم،خدا به حق این روزهای عزیز به هممون رحم کنه

نمیدونم شایدم من نسبت به شماها توقعم ازش بالاتره چون واقعا دکتر باحوصله و با دقتیه فقط مشکلش همینه&n ...

آره خوب هزینه کم نیست....

یه ایراد دیگشم اینه که فکر کنم اکثر دکترا این ایراد رو دارن برا عملاشون معرفی نامه به بیمه نمیدن.....

بیمه ما خیلی خوب ساپورت میکنه و من میتونستم برا عملام هزینه ای تقریبا ندم.....

مثلا سال ۹۳ سقف ناباروری ۴ بچد بعد شد ۱۰ و الان ۲۰ هست....

بیمارستانها اکثرشون قرارداد داشتن....

با بیمارستان آبان هم قرارداد داشت....

ولی خوب من مجبور شدم آزاد حساب کنم بعد از بیمه بگیرم....

خلاصه این مسائل هست اما بازم به عقب برمیگردم خدارو شکر میکنم که ختم به خیر شد.....

شاید پیشش نرفته بودم حالا حالا دور سرم میچرخیدم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوست کرمانشاهی هم داریم فکر کنم چ و ب س ا ز اونجا بود درسته؟ 

اره ولی من پیشش نمیرم قبلا رفتم خودش سونو واژینال برام گرفت گفتش اصلا حامله نیستی برو عکس رنگی بگیر منم نرفتم وخارج رحم حامله بودم اون اصلا نفهمید

وااااا من هر چی گفتم بهم نداد در حالی که بیمه مون ۹۰ درصد هزینه هامونو میده..... کاش منم اصرار میکر ...

من خودم حرف نزدم تو اتاق سونو بودم شوهرم باهاش حرف زده بود نمیدونم چی گفته بود دیگه ولی با اکراهو بی میلی داده بود😉😅 حالا ببینم واقعا بیممنون نمیده یا میده میام میگم،

اونجا مریضا میگفتن به خاطر مالیات دکترا اینکارو میکنن حالا اگه بیممون نده معلوم میشه مشکل از کجاست

عزیزم آز دادی؟  اول آز بده انشالله بارداری.....  بعد اگه + نبود برو دکتر شاید کیستی چیزی ...

خسته شدم از بس آمپول زدم هربار که دارو شیمیایی مصرف میکنم واسه بارداری بعد چن وقت جواب نمیده قطع میکنم دیگه بازم پریود نمیشم

مرجان جون الان استراحت مطلقین؟ سرکلاژ هم شدین؟

نه عزیزم استراحت مطلق نیستم.

زیر سه ماه استراحت مطلق بودم چون لک بینی و خونریزی داشتم.

اما خب دکترم کارهای سنگین و نشستو برخاست زیاد رو ممنوع کرده.درواقع بیشتر گفته لم بده😄

سرکلاژم نشدم.طول سرویکسم گفت خوبه.

ان شاءالله که تا آخرش خوب باشه به لطف خدا🤗

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
من خودم حرف نزدم تو اتاق سونو بودم شوهرم باهاش حرف زده بود نمیدونم چی گفته بود دیگه ولی با اکراهو بی ...

بیمه ما سونوی مطب رو تا سقف ۲۵۰ میده....

مرکز سونو باشه محدودیت نداره....

مثلا من اخیرا یه سونوی تخصصی داشتم ۵۵۰ شد ۹۰ درصدشو برگردوند بیمه مون.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
گلم چه داروهایی گرفت؟ترکیبی بودن؟خودت چه چیزهایی مصرف کردی؟چون شوهر منم چندین دوره زالو درمانی رفت و ...

تین فیل ،کور،کاسنی،رژیم غذایی،صفرابر و سودابر، صاف کننده خون و بازکننده عروق،داروی واریکوسل ک تو قوطی آماده بود،زالو درمانی هم گفتن حتما ب روش مثلثی باشه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
خسته شدم از بس آمپول زدم هربار که دارو شیمیایی مصرف میکنم واسه بارداری بعد چن وقت جواب نمیده قطع میک ...

فدات بشم.....

میدونم سخته....

انشالله زودی مامان میشی خستگی از تنت میره....

آره خوب هزینه کم نیست.... یه ایراد دیگشم اینه که فکر کنم اکثر دکترا این ایراد رو دارن برا عملاشون م ...

آره خدایی وقتی مریض میتونه از بیمش استفاده کنه و نمیشه خیلی زور داره،ماام بیممون خیلی ساپورت میکنه ولی خیلی اذیت شدیم سر این آی وی اف و .....

حالا ان شاءالله واسه ما هم ختم به خیر بشه و فراموش کنیم همه اینچیزارو

سلام عزیزم،منم کرمانشاهی هستم به نظرم برو دکتر تا اول سونو انجام بده ببینه واسه چی پریود نشدی اگه تو ...

عزیزم تخمدانم پلی کیستیکه و شکمم با پریود نشدن بزرگوبزرگتر میشه البته خودمم چاقم پرولاکتین اینام نرماله،سونو هم مثل همیشه میگه پلی کیستیک

پیغام گذاشت شکر خدا خوبن....

خدا رو شکر.انشالله همیشه سلامت باشن

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین