2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046377 بازدید | 684510 پست
یه چیز دیگه ام اینکه به صورت ناجوان مردانه ای طرا زی ویزیتو سونو رو افزایش قیمت داده! سونو شده ۱ ...

آره منم یکی دو هفته قبل شوک شدم.... 

حالا من پاپسمیرم داشتم ٢٧٠ پیاده شدم سبکبال برگشتم خونه..... 

خخخخخخخ..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر گرون😲، تبریز دکتر دانایی که جزء بهتریناس ویزیتش با سونو ۱۲۰ تومنه من خودم جهاد دانشگاهی تبریز ...

خوش به حالتون،نمیدونم اینا چرا انقدر بی رحم شدن واقعا بدم اومد از این کارشون!یه چیز دیگه هم اینه که سری های قبل من یه عالمه گونال اف و مریونال اضافه اوردم یعنی دکتر طرازی نکرد درست محاسبه کنه که این داروی به این گرونی و کمیابی رو مریض بیخودی اضافه نگیره!سرگنج که نشستیم!بعدشم شوهرم برد داروخونه پس داد ولی نه با اون قیمت قبلی،یعنی قشنگ نزدیک یه توم سر دارو بهمون ضرر زد!

سلام دوستان من کاندید برای آی وی اف هستم و قرار شده روز بیست پریودیم یه آمپولی بزنم و هر وقت پریود ش ...

عزیزم به خونه خودت خوش اومدی..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها حواستون باشه پست بالامو بخونید،دکتر طرازی با اینکه فوق العاده با حوصله و خوبه که توش شکی نیست ولی مسائل مالیش یه خورده اذیت میکنه اگه پیشش خواستین برین حواستون به این چیزا باشه،یعنی حداقل مواظب باشید داروهارو اضافه نگه بگیرید که مثل ما ضرر کنید بهش بگین که دوباره حساب کنه داروهای قبل پانکچرو،چون فکر نمیکنه مریضای بدبخت به زور پول در میارن 

عزیزم به خونه خودت خوش اومدی..... 

ممنونم عزیز دلم انشالله همه کسانی که نی نی میخوان خدا بهشون حالا یا دو تا نی نی یا یکی نی نی  سالم و صالحش رو بده منم مراحلم رو میزارم هر کاری که انجام داد دکترم تا بقیه استفاده کنن دکتر برام خرداد گفته انتقال انجام میده اما به نظرم انتقالم بیوفته اوایل تیر انشالله تو این جا همیشه خبر های خوب رو بشنویم 

گر نگهدار من آن است که میدانم شیشه را در کنار سنگ نگه میدارد   
الهام.جونم انشاءالله ک.جفت جوجه میشن وایندفعه محکم میچسبن ب دلت و تلافی اون منفی ها وانتظارت درمیاد ...

خدا از دهنت بشنوه مهربون 🙏🏻با فرشته کوچولوت برام دعاکن گلم 🌹❤️ این اخرین انتقالی هست که میخوام انجام بدم دیگه جنینی ندارم !

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
کدومشو؟ویزیت یا سونو؟

جدیدا سونو و ویزیت شده ۳۳۷۰۰ 

من دکتر غدد هم رفتم همین قیمتو دادم ‌نمیدونم زنان تو سال جدید چند شده ولی قبلا قیمتش برابر بود 

قبل عید ۳۱۲۰۰ بود 

بچه ها حواستون باشه پست بالامو بخونید،دکتر طرازی با اینکه فوق العاده با حوصله و خوبه که توش شکی نیست ...

منم پیشش یه گونال اضاف آوردم تو یخچاله هنوز فک نمیکردم داروخونه پس بگیره☹️

بیمارستان بهمن  بله خیلی گرونه     نمیدونم عارفی ارزششو داره یا نه برای این هزینه.. ...

چرا رویان انجام نمیدین؟

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
امید به خدا  دعامون پشت سر خودت و جوجه هاتِ عزیزم

ممنونم ازت عزیزم 🌹❤️ ان شالله خبرای ننه شدنت رو بدی یه جشن مفصل بگیریم 🙏🏻

آره منم یکی دو هفته قبل شوک شدم....  حالا من پاپسمیرم داشتم ٢٧٠ پیاده شدم سبکبال برگشتم خونه.. ...

خدایی خیلی زور داره آخه مگه حقوق کارمندای بدبخت انقدر افزایش داشته که اینا یهو انقدر میبرن بالا؟دلم میسوزه واسه خودمون که اول زندگی افتادیم تو اینهمه خرج

عزیزم مبارک باشه..به سلامتی .نگران نباش اصلا.ان شاء الله مامان دوقلوهایی  👶👼

تشکر گلم با دعای شما پیش میرم عزیزم🌹🌺 

کدومشو؟ویزیت یا سونو؟

ویزیت نداره دیگه

ویزیت رو روز اول که رفتی میدی

بقیه اش فقط سونو انجام میدن و میفرستنت توضیحات. پیشه دکتر نمیری چون دکتر خودش سونو رو انجام میده توضیحات رو مینویسه یه پرستار توضیحات رو برات میگه

هزینه اش هم ۳۳/۷۰۰ 

میخوای قبضشم نشونت بدم

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️