2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست
ببخشید عزیزم بازم سوال دارم من اسپرمو پروسس کردم تو ابن سینا جنین شناسم دید شمام این کارو کرده بودی ...

پروسس اسپرم نمیدونم چیه؟

من وشوهرم کاریوتایپ داده بودیم.این کاریوتایپ که بر جنین استفاده کرده بودن انگار اسم وسیله ست.

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
مرسی عزیزم یعنی از فردا که باید سه تا استرادی بخورم باهم نخورم سه تا رو یا اشکالی نداره؟

عزیزم.من.سه تا ک.میخوردم..دکتر گفت صبح وظهر وشب میخوردم..باهم نخور برامعدت خوب نیس ی جا بخوری

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم میشه لطفا بگی کوتر تخمدان چیه؟

کسایی که پلی کیستیک هستن دور تمدانهاشون ر کیست های یک تاسه میل زیادی گرفته که نمیذاره درست تخمک گذاری انجام بشه،ودشون هم رشدمیکنن.کوتر تخمدان یعنی سوزوندن این کیستهای ریز زیادی که دور تخمدانها رگرفته

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
پروسس اسپرم نمیدونم چیه؟ من وشوهرم کاریوتایپ داده بودیم.این کاریوتایپ که بر جنین استفاده کرده بودن ...

پروسس همون شستشوی اسپرم تو ابن سینا.

آخه وضع اسپرم شوهرم افتضاحه میخواستن ببینن به میکرو جواب میده

پس اینجوری هزینه اش سر به فلک میکشه   

عزیزم.من.سه تا ک.میخوردم..دکتر گفت صبح وظهر وشب میخوردم..باهم نخور برامعدت خوب نیس ی جا بخوری

مرسی گلم بهم نگفتن که صبح و ظهر و شب فقط گفت که از روز دوم پری مثلا روزی ۲ تا بعد از روز ۵ پری روزی ۳ تا اینجوری تا بعد که به روزی ۴ تا میرسه 

خدایا منو هم لایق مادر شدن بدان آمین🙇
مرسی گلم بهم نگفتن که صبح و ظهر و شب فقط گفت که از روز دوم پری مثلا روزی ۲ تا بعد از روز ۵ پری روزی ...

اره باهم نخور..وعده های مختلف بخور..بعدغذاهم بخوری بهتره..وقتی هم.شد4تا..دوتاصبح دوتاشب ب من گفتن بخور

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم میتونم بپرسمبرای چی پیشنهاد پانکچر دادن مشکل شما چی بود من تازه دیروز بهار آزمایش دادم فقط هزی ...

من قبلا یه بار توکرج پانکچرشدم وسه انتقال منفی داشتم وسقط هم داشتم.الآن با دکترعارفی از جدیدپانکچرکردم.تنبلی تخمدان دارم وانعقادی هستم.

شوهرم کن تحرکی و مورفولوژی و...داره

سلام سارا جان، خوبی؟ جواب آزمایشات اومد؟ کی میری برای عمل ان شاالله؟  

سلام عزیزم

خودت خوبی؟قند عسلت خوبه؟👶💓

ببخشید گوشیم زنگ خورد نتونستم جوابتو بدم

یاسی رفتم ویزیت شدم با لاهوتی.لاهوتی میگه تا سه تا منفی نشه نه ازمایش ایمنی و انعقادی مینویسیم نه لاپارا میکنیم.

برداشت فرتی هم تو پرونده نوشت انتقال با پی ار پی.

خیلی پشیمونم که اصلا رفتم پیشش.کاش همون میرفتم عمل میکردم با پورمطرود بعد میرفتم پیشش.میترسم الان برم عمل لج کنه که چرا رفتی پولتو دادی به اون.به من ندادی 😐 واقعا همینو میگه دیگه!چون لامصبا خیلی پولکی ن.اصلا لحن حرف زدنشون معلومه که فقط پولو میخان...دوس دارم خرداد هم برم لاپارا و هم برم ازمایشات ایمنی و انعقادی...به نظرت برم عمل تو بیمارستان باهام لج میکنن؟!!

ببین انگار جونمو روحمو پولمو از سرراه اوردم که باید حتما سه تا منفی شه.خوب لعنتیا هرکار لازمه همون اول انجام بدید دیگه😔

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
انشالله که حتما مثبت میشی عزیز🌹🌹🌹  فقط استرس نداشته باش من این سری بار دومم بود یکم بیخیال ...

سلام  عزیزپ‌ تبریک  میگم   منم  تیرماه می خوام  برم  برای انتقال  دوم  اینک  سوال  داشتم  انتقال  اول  و دوم  چقدر  فاصله  بود  و هر توصیه  داری  بهم  بگی  ممنون  میشم  من ۵ تا  دیگه  فریز  دارم  ولی نگرانم 😥

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊