2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046388 بازدید | 684511 پست
یه چیز دیگه ام اینکه به صورت ناجوان مردانه ای طرا زی ویزیتو سونو رو افزایش قیمت داده! سونو شده ۱ ...

رویان ۳۳ میگیرن🙄

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️

سلام دوستان من کاندید برای آی وی اف هستم و قرار شده روز بیست پریودیم یه آمپولی بزنم و هر وقت پریود شدم برم پیش پزشکم اما قبل از اون برای من یه آز نوشته من اصلا سر در نمیارم میشه لطف کنید بگید اگه این آز رو انجام دادین به نظرتون این آز نرمال هست یا نه ممنون میشم الان عکسش رو میفرستم 

گر نگهدار من آن است که میدانم شیشه را در کنار سنگ نگه میدارد   

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان من کاندید برای آی وی اف هستم و قرار شده روز بیست پریودیم یه آمپولی بزنم و هر وقت پریود ش ...

عزیزم این ازمایش ذخیره تخمدان.هست..میحان بدونن ذخیرت چقدره باتوجه بهش دارو بدن

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
فدات عزیزم.... انشالله همه چی خوب پیش میره.... خدا میدوته که چقدر دوست دارم مادر شدنت رو ببینم و ت ...

سلام بچه ها و انای عزیزم💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜

انشالله همتون موفق باشید تو هر مرحله ای که هستین

آنا جان من تیروییدم ۶ بود و گفتن باید بیاد زیر ۲ و روزی ۱ عدد قرص لووتیروکسین ۰/۱ میخوردم به جز ۵شنبه و جمعه ناشتا که زود بیاد پایین

الان جواب ازمایش جدیدم ۰/۷ شده و دکترم هفته دیگه ۵شنبه هستش

الان دوزش و نیارم پایین میترسم تا هفته دیگه بیاد زیر این عدد و دوباره از رنج خارج بشه

چیکار کنم این هفته رو تا برم دکتر؟ 

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
یه چیز دیگه ام اینکه به صورت ناجوان مردانه ای طرا زی ویزیتو سونو رو افزایش قیمت داده! سونو شده ۱ ...

چقدر گرون😲، تبریز دکتر دانایی که جزء بهتریناس ویزیتش با سونو ۱۲۰ تومنه

من خودم جهاد دانشگاهی تبریز میرم همراه سونو ۶۰ میدم

عزیزم حساس نیست مهم دز مصرفی روزانه هست که چقدر برات تجویز شده اما منظم تر بخوری بهتره.... فقط با ش ...

مرسی عزیزم یعنی از فردا که باید سه تا استرادی بخورم باهم نخورم سه تا رو یا اشکالی نداره؟

خدایا منو هم لایق مادر شدن بدان آمین🙇
چقد زیاااااااااد کدوم بیمارستان؟؟

بیمارستان بهمن 

بله خیلی گرونه  

نمیدونم عارفی ارزششو داره یا نه برای این هزینه....

کاش بچه هایی که پیشش میکرو کردن جواب میدادن 

خوب الان آزم نرماله؟

اره با توجه ب رنج ازمایشگاه ذخیرت خوبه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹