2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046387 بازدید | 684511 پست
فقط یه چیزی شاید با شروع فیفول، فولیک یا یدوفولیک قطع بشه زنگ بزن بپرس..... 

عزیزم دکتر برا من گونال و ستروتاید و هاش ام جی داده میخوام برم تهران گونالمو با خودم ببرم لازم میشه اون دو تا که معمولا گفتین دیرتر تزریق میشن درسته؟ راه من 8ساعت تا تهران با اتوبوسم میخوام برم و برگردم 

بذارم تو یخ ببرم هیچی که نمیشه یخشم آب شه دوباره یخ میخرم تو راه 

عزیزم تبریک میگم انشالله ک قلبش همیشه براتون بتپه.چند وقتته؟

ممنون عزبزم. انشاالله شماهم نی نی تون سالم بغل کنی. الان ۹ هفته هستم 

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فدات عزیزم.... انشالله همه چی خوب پیش میره.... خدا میدوته که چقدر دوست دارم مادر شدنت رو ببینم و ت ...

قربونت. برم من ممنونم عزیزدلم الهی آمین 

مرسی از محبتت 

از آزمایشگاه اومدن نمونه گرفتن انشالله جوابش ظهر آماده ست

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
عزیزم راستش احساس میکنم فریز خیلی کم پیش میلد بگیره هرکیم پرسیدم با انتقال فرش باردار شده

عزیزم من جنینم فریز بود❤ الانم مامانم🍀🤗

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
دوستای گلم من دیگه برم بخوابم.... پریودم شدم..... جون ندارم.... قابل توجه مامان مرجان ناقلا.... ...

🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈 حیف شد که... 😁 خخخخخ

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
قربونت. برم من ممنونم عزیزدلم الهی آمین  مرسی از محبتت  از آزمایشگاه اومدن نمونه گرفتن ا ...

منتظر بتای تپلیت هستیم❤😍😚

عزیزم قضیه این تخفیف ۸۵ درصدی چیه؟مربوط به جای خاصی میشه ؟

تمام مراکز دولتی 

اگر زیر ۴۰ سال باشی و بچه نداشته باشی تو هر سال ۲بار ای یو ای و یک بار ای وی اف بهت تخفیف میخوره.

این فقط مربوط به عملِ

دارو با خودتِ

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
الهی امین خدا پشت و پناه تو و جوجه هات عزیزم کی انتقال داری؟

ممنون عزیزم😘

دکترم گفت تقریبا ۲۰ روز بعد از تزریق دیفرلین اونم امروز میزنم 

اینطور که خودم حساب میکنم میشه ۱۴ خرداد که تعطیله ۴روز بعدشم سالگرد پدر شوهرمه منو این همه خوشبختی محاله😁😁

خدا جونم شکرت...
قربونت. برم من ممنونم عزیزدلم الهی آمین  مرسی از محبتت  از آزمایشگاه اومدن نمونه گرفتن ا ...

اخ جوون..زود بیا بگو جوابو ماهی جان

به دلم افتاده دوقلو بارداری 🤰👼👶

من منتظر قر دادنم  💃💃💃💃

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
ممنون عزیزم😘 دکترم گفت تقریبا ۲۰ روز بعد از تزریق دیفرلین اونم امروز میزنم  اینطور که خودم ح ...

عزیزم به سلامتی

چون چند روز تعطیله پشت هم، میان ۱۴ م

سالگرد این وسط چی میگه 🤦‍♀️ خدا بیامرزدش..اون مرحومم راضی نیست با اون وضعیت بری مراسمش 😉 یه چی بهونه کن نرو .چون بری باید کار کنی لابددیگه 🤦‍♀️

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
بعد انتقال و بپرس اما قبلش اون کارا خوبه  منم احتمالا پری بشم فردا و روز دوم برم سونو و بگه ان ...

من جمعه انتقال دارم گلم  

امروز دکترم زنگ زد از سه تا تخمک دوتاش جنین شده حالا گفتن نمیشه گفت زنده میمونن یانه تا جمعه دیده بشه 😞 فقط خدایا کمکم کن التماس دعا دارم گلم

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
سلام دوستان.یه سوال داشتم.من دو هفته قبل دکتر یه سری دارو برام نوشت که گفت دو هفته دیگه بگیر.که ویتا ...

دوز فولیک ت رو نمیبینم تو عکس

اول اینکه با دکترت مشورت کن چون چیزهای خیلی ساده هم ممکن برای جنین مشکل ساز بشه مخصوصا تو دارو...

ولی از نظر تجربه و اطلاعاتی که دارم میدونم که فولیک اضافه دفع میشه 

مثلا ما ید فولیک یک میخوریم شما تو بارداری باید ۵بخوری حالا اگر دوزش با قرصی که میخوری یکی هست خوب یه دونه ش رو بخور.

ممنون عزیزم😘 دکترم گفت تقریبا ۲۰ روز بعد از تزریق دیفرلین اونم امروز میزنم  اینطور که خودم ح ...

خدا پدر شوهرت رو بیامرزه

بهش خیلی فکر نکن هر چی ریلکس تر بهتر

باور کن با این پاکسازی و جنین های خوب همین سری مامان شدی و اونوقت تو رو این همه خوشبختی محالِ

سلام دوستای عزیزم من آزمایش دومم مثبت شد ❤❤❤ این حس خوب رو برای همه ی کسایی که منتظرن آرزو میکنم ❤❤ ...

مبارکه عزیزم بسلامتی بغلش کنی، مگه زمایش اولتونمثبت نبود؟ بار چندمتونه انتقال میدید؟ 

سلام میشه خواهش کنم ازمامانها که برای منم دعا کنید که منم مامان بشم

به به مامان جدید داریم بسلامتی انشالله خوش خبر باشی😍😍😍😍😍