2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046271 بازدید | 684508 پست

سلام دوستان.یه سوال داشتم.من دو هفته قبل دکتر یه سری دارو برام نوشت که گفت دو هفته دیگه بگیر.که ویتامینه...الان عکسشم میذارم.میخواستم بدونم کسی این ویتامینا رو داشته؟و توی ویتامین نوشته اسید فولیک،من الان تقریبا بالای دو هفته س بجای فولیک دارم یدوفولیک میخورم...یعنی وقتی این ویتامین رو شروع کردم دیگه یدوفولیک نخورم؟!فیفول هم داشتین؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم کمک بزرگی بهم کردی چون خونه م هم آسانسور نداره اینجوری خیلی بهتره 🙏🙏❤️

فدات عزیزم....

انشالله همه چی خوب پیش میره....

خدا میدوته که چقدر دوست دارم مادر شدنت رو ببینم و تلخیای اون روزا فراموشت بشه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنونم از مهربونیت عزیز، چنتا سوال دارم من الان باید چیکار کنم مراقبت خاصی یا تغذیه نمیدونم چیکار کن ...

عزیزم تغذیه عادیتو داشته باش.....

مناسب طبعت بخور....

نثلا من چون طبعم سرد بود فقط گرمی میخوردم....

فقط قاعده آور و ادویه جات تند نخور....

آبم زیاد بخور....

یکسره نخواب و هر از گاهی تو خونه دور بزن....

اگه میتونی بیشتر به پهلوی چپ بخواب....

فقط و فقطم به چیزای + فکر کن....

برا درداتم نگران نباش استراحت کن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم قضیه این تخفیف ۸۵ درصدی چیه؟مربوط به جای خاصی میشه ؟

مراکز دولتی....

زیر ۴۰ سال....

بچه نداشته باشی....

دکتر گفت داروهات رو قطع کن  منم قطع کردم  دکتر ایمنی هم گفت اگر همون دفعه دوم بعد ازمایش ...

منظورم اینه باید بتات صفر بشه اگه قرار بر منفیه و بهتره چک کنی....

سلام دوستان.یه سوال داشتم.من دو هفته قبل دکتر یه سری دارو برام نوشت که گفت دو هفته دیگه بگیر.که ویتا ...

عزیزم پِرِگویت هست ظاهرا، احتمالا معادل همون پریناتال و پرگناکر هست فکر کنم ویتامین بارداریه....

بله اگه معادل اونه منم داشتم و فولیک اسید یا فمیبیونم داشتم اما بازم از دکترت بپرس....

فیفول هم آهنه عزیزم.... 

بستگی به شرایط داره در حالت نرمال تجویز میشه ولی من سر دخترم ماه ٧ به بعد داشتم سر پسرم کلا نداشتم به خاطر همون ژن غلظت خونم.... 

اما اگه مشکل غلظت خون نداشتم تجویز میکردن.... 

سلام دوستان. کسی از آزی جون خبر داره؟!! نتیجه انتقالش چی شد؟

عزیزم متاسفانه انتقالش منفی شده بود دیگه خودشو به دستهای خدا سپرده عزیزم.... 

انشالله به زودی میاد و خبر معجزه میده..... 

سلام دوستان.یه سوال داشتم.من دو هفته قبل دکتر یه سری دارو برام نوشت که گفت دو هفته دیگه بگیر.که ویتا ...

فقط یه چیزی شاید با شروع فیفول، فولیک یا یدوفولیک قطع بشه زنگ بزن بپرس..... 

بله عزیزم تحرک کلا 0 بود مورفولوژی نرمال هم 2 درصد فقط تعدادش فک کنم خوب بود یادم نیس چند بود.دوسه د ...

گلم چه داروهایی گرفت؟ترکیبی بودن؟خودت چه چیزهایی مصرف کردی؟چون شوهر منم چندین دوره زالو درمانی رفت ولی اقدام کردیم مدتها نشد

منظورم اینه باید بتات صفر بشه اگه قرار بر منفیه و بهتره چک کنی....

واقعا؟

چرا بعم نگفتن

اتقدر سرشون شلوغ شده 

ما بمیریمم براشون فرقی نداده

فقط مریض بیشتر راه بندازن 

هر چی شد که شد