2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046488 بازدید | 684516 پست
یعنی ای وی اف فقط واس کسیه که شوهرش مشکل داره؟؟حالا من اگه شوهرم دوباره از داد توی مرکز و سالم بود & ...

ببین عزیزم مثل این میمونه تو خونت پله هم داشته باشه انقدر سلامت هستین که میتونی طبقه چهارمم باشین راحت با پله برین و بیایین اما خوب چون مشکل با پله ندارین نمیتونی بگی آسانسور به دردم نمیخوره....

پس اول باید ببینی چرا تو این ندت باردار نشدی اگه علت پیدا شد حلش کنین نه دیدی ظاهرا علتش مشخص نیست و دوست دارین زودتر به نتیجه برسین اینم یه راهکاره دیگه....

اما لااقل اگه آز دادی و همسرت مشکل داشت کلی دارو مصرف نکنی بعد بگی کاش همسرمو تقویت کرده بودم....

چون میدونی که همسرت مشکل داشته باشه بهتره لااقل سه ماه مکمل بخوره و مراقلتهای لازمو داشته باسه تا بتونین جنینهای با کیفیت داشته باشین....

چون باید بدونی اسپرمی که امروز ازش میگیرن نتیچه شرایط سه ماه قبله....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خدا کنه منم پس فردا بیام بگم خانما منم آزم مثبت شده

آمیننننننن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با ای یو ای جواب نگرفتم.3سال هم دارو خوردم تخمک گزاری هر ماه دارم ولی باردار نمیشم...

من حدسم اینه به احتمال زیاد همسرت مشکل داره....

یا خودت از نظر ایمنی یا انعقادی مشکل داری....

ببین عزیزم مثل این میمونه تو خونت پله هم داشته باشه انقدر سلامت هستین که میتونی طبقه چهارمم باشین را ...

اهات درسته.ممنونم گلم از راهنماییت.

من چطور بدون تو این همه تحمل کردم...خیلی عاشقتم  
با ای یو ای جواب نگرفتم.3سال هم دارو خوردم تخمک گزاری هر ماه دارم ولی باردار نمیشم...

گفتی عکس رنگی انداختی؟

یعنی محیط رحم اوکی هست؟

گفتی عکس رنگی انداختی؟ یعنی محیط رحم اوکی هست؟

اره ولا اوکی بود عکس.لامراسکوپی هم شدم لوله هام باز بود چسبنوگی نداشتم کیست ندارم.فقط یکم تنبلی دارم...من فکر میکنم مشکلم من همون ایمنی یا انعقادب است که گفتی ولی دکترتوی این 3سال حرفی ازابن ازمایش نزده برام.حالا برم کلینیک ای وی اف اونجا شاید ازم این ازمایش ایمنی و انعقادی روگرفتن شایداونا فهمیدن مشکلم چیه

دوستان کیا فریزشون گرفته میشه بگن

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
من حدسم اینه به احتمال زیاد همسرت مشکل داره.... یا خودت از نظر ایمنی یا انعقادی مشکل داری....

آنا جون ببخشید این وزن جنین که تو سونوگرافی میگن هفته های اخر چقدر احتمال داره درست باشه من تو مطب دکتر وزن جنینم تو ۳۶ هفته ۲۵۰۰ بود در صورتیکه دکتر جراح تو بیمارستان که سونو کرد۲۸۰۰ بود طبق اون حساب میکنم هفته دیگه که سزارین میشم وزنش حدودا سه میشه ...بنظرت کدوم درسته

اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد من و ساقی بهم تازیم و بنیادش براندازیم
اره ولا اوکی بود عکس.لامراسکوپی هم شدم لوله هام باز بود چسبنوگی نداشتم کیست ندارم.فقط یکم تنبلی دارم ...

مطمئن باش احتمال اینکه اونا بنویسن برات خیلی کمه چون معمولا بعد دو سه تا منفی یا سقط مینویسن....

یه جورایی بخوایی انجام بدی باید دورشون بزنی و در مقابل عمل انجام شده قرار بدی اما اول آز اسپرم همسرت بعد خودت....

دوستان کیا فریزشون گرفته میشه بگن

خیلیا.....

چطور عزیزم؟

آنا جون ببخشید این وزن جنین که تو سونوگرافی میگن هفته های اخر چقدر احتمال داره درست باشه من تو مطب د ...

بستگی به دقت دستگاه سونوی دکترت داره....

مطمئن باش احتمال اینکه اونا بنویسن برات خیلی کمه چون معمولا بعد دو سه تا منفی یا سقط مینویسن.... یه ...

چرا برام نمبنویسن مگه این ازمایش ایمنی وانعقادی یه ازمایش خون است کخ سر یک هفته جوابش امادس چرت همون اول این ازمایش رو نمینویسن علتش چیه؟؟من به دکتر بگم نمینویسه یعنی

چرا برام نمبنویسن مگه این ازمایش ایمنی وانعقادی یه ازمایش خون است کخ سر یک هفته جوابش امادس چرت همون ...

عزیزم من خودم برام بعد دو تا منفی نوشتن....

الان سالهاست داریم در موردش صحبت میکنیم.....

دنبال راههای میانبریم زودتر انجامش بدیم....

به نظر من اصلا باید جزء آزهای اولیه باشن اما خوب زیر بار نمیرن....

دیگه هنر کنن بعد یه منفی بنویسن....

خنده دارش اینه میگن گرونه.....

خخخخخخخخ....

من چند سال پیش ۱۵ میلیون حروم کردم به خاطر ۱۲۰۰....

حالا عوارض روحی و جسمیش به کنار....

چرا برام نمبنویسن مگه این ازمایش ایمنی وانعقادی یه ازمایش خون است کخ سر یک هفته جوابش امادس چرت همون ...

الان خیلیا که دوست دارن زودتر انجام بدن میرن میدن یه دکتر زنان معمولی براشون مینویسه انجام میدن اگه دیدن مشکل دارن میرن میذارن جلو دکتر و میگن مشکل داریم....

مشکلم نداشته باشن لااقل خیالشون راحته بررسی کردن....