2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046252 بازدید | 684508 پست

میگم آنا جون من سینه هام ترشح داره.. طبیعیه؟؟؟؟

مث آب...

یکی دوروزه میدیدم لباسم لک میفته... تا سر سینه هامو فشار دادم دیدم آب میده..🙈

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
به سلامتی عزیزدلمممم😘❤ ان شاالله صحیح‌و سالم بغلش بگیری خانمی

قربونت عزیزم انشالله شمام همینطور و همه تو راهی دارها

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم بعضیا کلی فولی ریز دارن.... برا همین وقتی میخوان فولیا بالغ بشن چون تعداد بالاست عملا اکثرشون ...

آنا من الان متوجه شدم که وقتی بعدعمل دکتر به همسرم گفته بودحدود۱۵ تا کیست ریز سوزوندم برای همسرت یعنی چیکار کرده برام😕نگو منم کوتر تخمدان شدم بدون اینکه تا الان خودم خبرداشته باشم 😁میگم که من هیچی نمی دونستم تا وقتی بااین تاپیک عضوشدم یعنی در این حد نمی دونستم😥

ممنون از توضیحت عزیززززم  والله دیگه خسته شدم گفتم من که باید این مسیرو برم دیگه اینقدر زمانو ...

دوست منم شرایط شماارو داشت سه تا انتقال ننفی با یونسی و بعدش رفت دکتر نصر متوجه شد لوله اش هبدرو است.

اول پانکچرش کرد جنیناشو فریز کردن بعد لاپاروسکوپی کرد البته لاپارا رو گفت خودم انجام نمیدم فرستادش دکتر ابراهیمی براش انجام داد که چسبندگی هم داشت اونم برطرف کردن نصر گفته شش ماه دیگه بیا انتقال

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
سلام عزیزم مبارک باشه لطفاً منو هم دعا کن سه بار ای وی افزود ناموفق داشتم دیگه جرات نمیکنم برم برا ا ...

عزیزم انشالله ک خیلی زود ب خواسته دلت میرسی.بخدا من شرایط خودم و همسرم اینقد بد بود ک فکرشم نمیکردم یه روزی باردار بشم چ برسه به طبیعی باردار شدن.پس خدا هر وقت بخواد میده انشالله ک برا توام از این معجزه های قشنگش کنار گذاشته عزیزم هیچوقت ناامید نشو و همیشه منتظر رحمت خدا باش و از خودش بخواه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سلام عزیزم مبارک باشه لطفاً منو هم دعا کن سه بار ای وی اف ناموفق داشتم دیگه جرات نمیکنم برم برا انتق ...

انشالله داداشتم ب لطف خدا سلامتیشو خیلی زود بدست میاره

با لاپاراسکوپی می کنن این عملو دکتر چطوری چنین تشخیصی میده

عزیزم بله با لاپرا فکر کنم اینکارو میکنن....

فکر کنم برا ذخیره های خیلی بالا اینکارو میکنن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسی اناجون، خواهر مهربون، مامان لایق فرشته هاش، منم تصمیم گرفتم اگر قرار بر پانکچر مجدد باشه قبلش ح ...

به اونم فکر نکن خودش برمیگرده....

به لجش ننداز....

دیدی به بچه ها هی بگی فلان کارو بکن بدتر لج میکنن؟؟

دقیقا از همون موقع لج کردنو بلدن!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
منم pco بودم ولی دکترم چنین چیزی نگفت اگه می گفت همزمان با لاپاراسکوپی لولم می گفتم اونم انحام بده ع ...

عزیزم هنوز لاپرا ردی که....

بهش بگو لازم باشه انجام میده....

ذخیره تخمدان رو کم میکنه عزیزم.حتما برا شما نیاز نبوده همه کساییکه پی سی او هستن الزاما کوتر نمیشن ب ...

ممنون عزیزززززم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏