2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046255 بازدید | 684508 پست
بسلامتی عزیزم خدا پشت و پناهت  من هم هر دو لوله داغونِ اما چون ذخیرم هم کمِ دکتر تشخیص ش این ...

الهی که نتیجه مثبت بگیری عزیزم حتما دکترت صلاحتو می دونست منم تو عکسرنگیم اون یکی لولمم نوشته بود انسداد نمی دونم چی ولی .دکار گفت اون کمه نشکلی نداره حتی بهم پیشنهاد داد طبیعی دو سه ماه اقدام کنم گفتم خانوم دکتر مگه نمیگی لولت هیدرو پس چرا الکی زمان از دست بدم گفت آره ولی گفتم شانستو امتحان گنی من همینطوری مونده بودم گفتم تو دلم آخه چه شانسی تو که میگی باید عمل کنی برداری بیای میکرو حالا میگی طبیعی وقتی نمیشه اصلا با این وضع گیج شده بودم گفتم نه تا الان طبیعی نسد حتما نشکلی بود گفتم میکرو.

میگم من روزه می گیرم بنظرت درسته کارم همش میگم نکنه واسه تخمکا خوب نیست چون نه ورزش می تونم بکنم هم اینکه احساس می کنم بعد افطار زیاده روی می کنم وزنم داره بالا میره موندم چیکار کنم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام انا جون من امشب که 17انتقالم بود رفتم از دادم متاسفانه ایندفعه هم خدا منو لایق ندونست که هدیه ...

الهی بگردم 😔😔😔

خیلی تلخ و غمگینه انتقال منفی...ولی غصه نخورید گلم.حتما خدا میخاد سورپرایزتون کنه با معجزه ی شیرینش...الهی که همین ماه طبیعی باردار بشی..آمین 

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
دوستانی که تجربه انتقال منفی داشتن بعد از قطع داروها چقد طول می کشه تا شروع پری؟  من دفعه اول ...

عزیزم من چهارروز بعدش پریود شدم

خانوما اینجا کسی هست تو سیکل قبل میکرو باشه ودرحال مصرف ال ی یا ... باشه که بره واسه تخمک کشی بنظرتون خوبه تو این حال روزه گرفتن نمی دونم چیکار کنم روزه اذیتم نمی کنه فقط شبا بعد از افطار معدم قاطی می کنه. واحساس می کنم وزنم داره بالا میره چیکار کنم😳

منم امروز روز چهارمه ولی هیچ خبری نیست جای امپول هنوز درد می کنه اما دوست دارم زودتر پری شروع شه بر ...

باز میخای پانکچر کنی عزیزم؟

سلام من دیروز رفتم پیش دکترم بهم گفت از حالا دیگه نزدیکی نداشته باشم منم ی جورایی خسته شدم دیگه نگفتم سیکلم و کنسل کنه برم برای هیستروسکوپی از ی طرفم میترسم دوباره اندو برگرده برای همین میخوام شانسمو امتحان کنم و با بیخیالی میخوام انتقال بدم😊😊همه امیدم به خداست خودش کمک کنه

خدا جونم شکرت...
خانوما اینجا کسی هست تو سیکل قبل میکرو باشه ودرحال مصرف ال ی یا ... باشه که بره واسه تخمک کشی بنظرتو ...

به نظرمن خوب نیست روزه گرفتن قبل پانکچر...چون چندین ساعت آب نمیخوری که خوب این کلا اشکال داره..دکترمن فقط تاکید داشت رو مصرف اب زیاد ..

خدا انقدر ها هم سختگیر نیست..میتونی بعدا بگیری روزه هاتو..(امام سارا ع )😁

سلام من دیروز رفتم پیش دکترم بهم گفت از حالا دیگه نزدیکی نداشته باشم منم ی جورایی خسته شدم دیگه نگفت ...

کارخوبی کردی عزیزم...ان شاء الله که بهترین و شیرین ترین  ها برات رقم بخوره 🤰👼👶

به نظرمن خوب نیست روزه گرفتن قبل پانکچر...چون چندین ساعت آب نمیخوری که خوب این کلا اشکال داره..دکترم ...

بنظر خودمم داره بهم فشار میاد ممنون امام جااان 😜😜😜

@زین   جان،توکل بخدا.ازهمکارهای منم بودن آب دور جنین کم شده بود.دکتربراشون استراحت نوشت ونوشید ...

من آب خیلی زیاد میخورم

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
عزیز دلم فکرکنم با ماشین یه ساعت و خوردی بشه...نمیدونم...باز بخوایم با احتیاط بریم یکمم بیشتر طول می ...

عزیزم مگه تو الان لکه بینی چیزی داری؟؟؟

من دقیقا بعد آز دوم لکه بینی اوردم بعد سوموی قلب خونریزی...

اما تا پیش دکترم رفتم.. بلاخره مجبور بودم. 

فک کن من تهرانم دکترمم تهرانه اما همیشه یساعت راه تا مطب دارم.. لکه بینی ام ک داشتم یواش تر میرفتیم شد یساعت نیم  تقریبا..

من رو صندلی دوتا پتو انداختم.. یه بالشتم پشت کمرم گذاشتم..

بغیر اینا همون روز ک خونریزی کردم تا بیمارستان نزدیک خونمون رفتم برا سونو.نیم ساعتی بود. انقد شلوغ بود چقد که سرپا واستم.. با اون صندلی های استیل داغونشون.. بخدا راه میرفتم تو سالن.

توام بسپار به خدا و کاری ک میدونی بهتره انجام بده..

خدا خودش نگهدارته عزیزم☘🍃

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀