2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046681 بازدید | 684536 پست
عزیزم خدارو دست کن نگیر بخواد سه چهار تاشم میکنه..... شوخی میکنم میدونم خیلی خیلی بیشتر از اینا قبو ...

بله واسه ش کاری نداره

انشالله که بیان قدمشون رو چشمهامون😍

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
برم خارجيشو بگيرم آنا جون؟ از پنج شنبه دارم ايرانيشو ميخورم روزي سه تا. شك افتاد به جونم. كلا آدم ...

عزیزم اگه استرستو کم میکنه خارجی بگیر ولی برا من که فرقی نداشت....

دکتر من که میگفت فرقی ندارن.....

اگه جزء افرادی هستی که ضخامتت خوب بالا نمیره خارجی بخور... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انصافا درد جی سی اس اف از سزارین برا من صد برابر بیشتر بود... 

اصلا چیز عجیبی بود من میگفتم پی ار پی دردناک بود اما اون یه لحظه بود

این یه روز کامل تازه هنوز اوکی نشدم

آنا جان شما hcg هم داشتی؟

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
عزيزم چون يك بار خونريزي زياد داشتي بايد غسل ميكردي كه خوب نميشه چون بدتر ميشي به همين خاطر بايد تيم ...

ممنون عزیرم..همینکارو میکنم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
😓من خیلی استرس دارم همسرم رفته ببینه چی شد وضعیت جنین ها...دعا کنید....هر چی زنگ میزنم جواب نمیده ن ...

مریم.جون نگران.نباس انشاءالله 3تا جنین گوگولی داری

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
مریم.جون نگران.نباس انشاءالله 3تا جنین گوگولی داری

باور میکنی فقط اس داده میام خونه بهت میگم😭😭😭اخه خودشم دکتر داشت برا همین هنوز نیومده😭😭😭

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

سلام خانوما 

اینجا کسایی هستن که بیمارستان مادر یزد میکرو یا آی وی اف کرده باشن؟ من دوساله اونجا تحت درمانم 5بار انتقال منفی داشتم دکترمم دکتر افلاطونیان هست. میخام ببینم کسی از آمار مثبتی های اونجا اطلاع داره؟ چون اینطور که من متوجه شدم خیلی تعداد کمه نسبت به شهرهای دیگه 

سلام خانم ها.. از ثمین کسی خبر داره که چی شد انتقالش؟

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.
الهی آمین ارمغان جان خدا بخواد و اینسری بشه  با جنین شناس و دکتر حیدر صحبت کردم هر دو گفتن مش ...

اي بابا  اخه تخمك كه جنين ميشه ديگه تخمك نيست كه لانه گزيني رو ميندازن تقصير تخمك، سم پا جون اخه تخمك چرا ضعيفه؟ اين برا من خيلي جاي سواله، من كه اخرش نفهميدم تخمك ضعيفه؟!اسپرم ضعيفه؟! اصلا چ خبره كي به كيه؟؟ تقصير از كيه😒 يعني ب شما ميگن چون ذخيره كمه تخمك ضعيفه؟؟؟؟ دلايل ضعف تخمك چياس؟؟ وقتي جنين با كيفيت بالا تشكيل ميشه بازم ميشه از ضعيفي تخمك حرف وسط اورد؟؟؟

...

من همسرم تعداش یک میلیونه و تحرکش صفره دکتر به ما گفت این یعنی هیچی یعنی اسپرم نداره ... 

یزد هم رفتیم و گفت شاید یه احتمال کم 10 یا 20 درصدی با میکرو بتونین بچه دار شین ... 

میخوام برم اصفهان اصلا با این تعداد کسی جواب گرفته?

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 
من همسرم تعداش یک میلیونه و تحرکش صفره دکتر به ما گفت این یعنی هیچی یعنی اسپرم نداره ...  یزد ...

عزیزم خب میکرو واسه همین موقع هاست.ولی اگه تو آزمایشگاه های عادی آز دادین زیاد معتبر نیست و باید برین مرکز ناباروری آز بدین.مورفولوژیش چند بوده؟.از نظر واریکوسل بررسی شده؟آخه شوهر منم همین طور بود و بهش گفتن تقریبا صفره با معاینه و سونو مشخص شد واریکوسل شدید دو طرفه داره عمل کرد و بعدش هم دارو مصرف کرد برا تقریبا هشت ماه.الان بعد از هشت ماه تعداد رسیده به ده میلیون اما تحرک و مورفولوژی صفر.با این حال بخاطر مورفولوژی فعلا دست نگه داشتیم و دارو بخوره تا مورفو حداقل به یک برسه بعد بریم تو سیکل

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
عزیزم خب میکرو واسه همین موقع هاست.ولی اگه تو آزمایشگاه های عادی آز دادین زیاد معتبر نیست و باید بری ...

نه یزد که رفتیم ازمایشگاه خودشون رفتیم اونجام گفتن خیلی ضعیفه و دکتر گفت یه احتمال خیلی کم ... 

واریکوسل داشته و عمل کرده تهران اما اصلا تغییر نکرده نه تعدادش و نه حرکتش . گاهی حرکتش تا 5 هم میرسید مورفولوژیش 40 بوده 

عزیزم خب میکرو واسه همین موقع هاست.ولی اگه تو آزمایشگاه های عادی آز دادین زیاد معتبر نیست و باید بری ...

تو نگران میکرو نیستی ? من خیلی خیلی میترسم ... فکر پانکچر کردنو اینا خیلی اذیتم میکنه ...