2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046485 بازدید | 684515 پست
انا جان تا صبح نخوابیدم عجب آمپول بدی بود الان بهترم ولی هنوز پاهام درد داره. چشم تحمل میکنم☺

عزیزم عوضش من پاداش تحمل دردمو گرفتم....

به فال نیک بگیر بگو آنا حتما با همین جی سی اس اف جواب گرفته منم حتما میگیرم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
😓من خیلی استرس دارم همسرم رفته ببینه چی شد وضعیت جنین ها...دعا کنید....هر چی زنگ میزنم جواب نمیده ن ...

دوستم آروم باش

شاید میخواد با گل بیاد خونه سوپرایز بشی

چرا به خودت سخت میگیری

اون بالایی باید کارت رو ردیف کنه از خود خودش بخواه

خوش خبر باشی🌹

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راست میگی دوستی جان اتفاقا خیلی دلم میخواد زایمان طبیعی داشته باشم البته اگر خدا من رو قابل بدونه ...

عزیزم خدارو دست کن نگیر بخواد سه چهار تاشم میکنه.....

شوخی میکنم میدونم خیلی خیلی بیشتر از اینا قبولش داری....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
😓من خیلی استرس دارم همسرم رفته ببینه چی شد وضعیت جنین ها...دعا کنید....هر چی زنگ میزنم جواب نمیده ن ...

عزیزم به خودت بگو میخواد بیاد سورپرایزم کنه داره نقشه میکشه.....

سلام عزیزم انشالله اینبار مثبت بشی فقط قبلش چک کن ایمنی و انعقادیارو که بدون مشکل بری جولو🌷🌷🌷🌷🌷 ...

حتما  عزیزم  مرسی  از توصیه  ات  توکل به خدا  😥

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊

سلام 

آنا جون استراديول ايراني يا خارجي بخورم واسه انتقال فرقي داره؟ من اونروز همونجا تو داروخانه گاندي گرفتم ايراني داد بهم الان يهو دچار شك شدم. بايد خارجي ميگرفتم؟

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
آنا جون یه سوال قرض ال دی من تموم شد منتظرم پری بشم برم برا سو نو زنگ بزنم به مطب طرازی منشی شمارشو ...

سلام دوست عزیزمن قرص ال دی مصرف کردمو امشب آخرین دونش هس و منتظرم پری شم فقط دعا میکنم نیفته واسه پنجشنبه وجمعه سونوم

...... 
سلام  آنا جون استراديول ايراني يا خارجي بخورم واسه انتقال فرقي داره؟ من اونروز همونجا تو داروخ ...

عزیزم مال من ایرانی بود ولی خوب برا بعضیا خارجی جواب میداد...

از تعداد چیزی نگف فقط گفت داروها اصلا جواب نداده ،امپول ۵ روز زدم ،دیگه قطع کردم امشب

ارمغان جان دكترت كي بود؟ كدوم مركز بودي و داروهاي اصليت چيا بودن؟

بچه ها بادکش رحم به نظرتون چ موقع از سیکل ای وی اف خوبه انجام بدم؟ 

اگه تهرانی برو مرکز حجامت ایران تو باغ فیض اونا درستتر میدونن....

فکر کنم نیمه اول تا تخمکگذاری بود اما مطمئن نیستم اگه اون سیکل بارداری منتفی باشه یعنی مثلا اگه ال دی خوردی فکر منم تا آخرشم بشه....

عزیزم مال من ایرانی بود ولی خوب برا بعضیا خارجی جواب میداد...

برم خارجيشو بگيرم آنا جون؟

از پنج شنبه دارم ايرانيشو ميخورم روزي سه تا. شك افتاد به جونم.

كلا آدم استرسي نيستم. اونقدر بيخيالم تو اين پروسه IVF كه نگو. دو روز بعد پانكچرم رفتم مركز چون گفتن روز پانكچر خونريزي كردي دو روز بعد بيا چكت كنيم مشكلي نباشه بعد يهو ماماها گفتن پرسيدي چند تا جنين شد؟ گفتم حالا ميپرسم بعد خودشون زنگ زدن پرسيدن بهم گفتن يجوريم نگام ميكردن انگار ادم فضايي ديدن.

ارمغان جان دكترت كي بود؟ كدوم مركز بودي و داروهاي اصليت چيا بودن؟

تاراجون دکترم  ل ا د ن   ک ا ش ا ن ی  از متخصصین بیمارستان آرش ،داروهام سبنافک ۵۰ واحد از ۲۴ پریودی و از دوم پریودی ۱۵۰ واحد پیورگان و ۱۵۰ واحد پرگوریس  ۵ روز تزریق کردم و سینافکت صبحها داشتم 

بنظر تحربه آنا جون خیلی درست بنظر میرسه سینافکت باعث هنگ کردن رحم و تخمدان شده الانم ۸ پریودی هستم لکه بینی قهوه ای دارم 

تاراجون دکترم  ل ا د ن   ک ا ش ا ن ی  از متخصصین بیمارستان آرش ،داروهام سبنافک ...

نميدونم والله من دوتا از دوستامو معرفي كردم به دكتر چوبساز هر دوشون قبلا پانكچر شده بودن يكي با صفار بود دفعه قبل دوتا تخمك داده بود يك جنين اينبار با چوبساز و داروهاي متفاوت 5 تا جنين شده

اون يكي ولي دفعه قبل با صارم بوده هيچي جنين تشكيل نشده اينبارم رفت پيش چوبساز با داروهاي متفاوت و متاسفانه 5 تا فولي پوچ.... چوبساز بهش گفته برو وزنتو كم كن و سه ماه ديگه بيا گفته چربيهاي دور شكم تخمكارو خفه كرده البته وزنش خيلي بالاس 

جالبه كه هردوشون ذخيرشون زير نيم هست ولي چقدر نتيجه متفاوت بوده

عزیزم چرا انقدر عجله داری.... کاش اول بررسی میکردی علت منفیو....

چه طوری  بررسی  کنم  البته  قبلش  از دکترم  می خوام  وقت  بگیرم همون  آزمایش  ایمنی  بدن  ازش  بخوام  برام  بنویس و علت  چی میتونه باشه  نمیدونم    من و همسرم  هیچ مشکلی  نداریم  من حتی  با دارو  فولیکولم  شد ۲۰ بازم  نگرفت  که ivfانتخاب  کردم  ۱۰ سال ازدواج  کردم  و همسر  میدونم  اگر  نشه  دیگه  باهام  همکاری  نمیکنه  من  رویان  میرم  دکتر  مطب خصوصی  تو میدون  ولیعصر  تهرانی  نژاد هرکاری  که فکر کنی  کردم  دیگه  نمی دونم مشکل  کجاست  دیشب  خوابم  نمبرد  از فکر و  خیال خواهش میکنم  کمکم  کنید  هر تجربه  ای که  قبل  و بعد  انتقال  دارید بگید   میگن جنین ۵ روز  احتمال  گرفتنش  بالاست  می خوام  به دکترم  بگم ..  و اینک من بعد  انتقال  اولم  روز ۵  بود  تب و لرز  خفیف  گرفتم  و یکی  از نشانه های  پس  زدن  بدن  فکر کنم   نمیدونم  واقعا  فقط می خوام  منو  راهنمایی. کنید   فداتون 😔

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊