2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
عزیزم از همون روز اول یعنی ؟؟؟

اره گلم چون عادت ندارم سختم بود..ولی شما اگه میتونی بشین بهتره..منم براماه های بالاتر بالاخره مجبورم فرنگی استفاده کنم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
اره گلم چون عادت ندارم سختم بود..ولی شما اگه میتونی بشین بهتره..منم براماه های بالاتر بالاخره مجبورم ...

خونمون سازمانیه نداره 

پلاستیکی دارم ولی اصلا نمیتونم تصور کنم بشینم روش چند ساله پیش گرقتم 😅

شوهرمم میگه استفاده کن 😑

حس میکنم یبوست بگیرم روش بشینم 🤣

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خونمون سازمانیه نداره   پلاستیکی دارم ولی اصلا نمیتونم تصور کنم بشینم روش چند ساله پیش گر ...

ماهم ک اصلیشو نداریم..منم همین.پلاستیکیا منظورمه.حالاچندبار بشین شاید عادت کردی 

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
ماهم ک اصلیشو نداریم..منم همین.پلاستیکیا منظورمه.حالاچندبار بشین شاید عادت کردی 

اره تا  چهارشنبه وقت دارم تمرین کنم 🤣

ممنون جواب دادی ❤

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
من اندوم زیاد بود کنسل شد🤗

چرا عزیزم؟ من فکر میکردم هر چی بیشتر باشه بهتره🤔🤔🤔🤔

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سلام عزیزم خوبی؟انشالله سه تا جنین تپلی هفته آینده در انتظارت هستن🤲 من امروز ۴ روزه تزریقام شروع ش ...

فدات گلم منم خوبم تو خوب باشی 🌹 

توکلم به خداست خدا خودش راهی نشونم بده تا امیدم نا امید نشه !

دوست گلم ان شالله این مراحل هم بخیر خوشی بگذره جواب صبر تحملت رو بحق این ماه عزیز بگیری🙏🏻

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
اگر ویتامین دی میخوری دیگه نخور و اگر انار ، لبو ، برگه زرد آلو اونجا گیرت میاد بخور خوب میشی

نه ویتامین دی نمیخورم برعکس امروز زرد الو خشک شده خریدم تازه اش هم بود ،،لبو هم هست ممنونم گلم جوابت به موقع بود😘

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
من  هنوز حکمت این سه سال زجر رو نفهمیدم که تمامش از روحم و جسمم رفته شدم یه ادم شکستع ضعیف  ...

شوهرتون آزمایش دی اف ای داده اگه نداده بگو حتما بده

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
به من گفتن روز 12 تا 14 پریود بیا برای انتقال، یعنی بعدش انتقال میدن؟ 

معمولا روز 2و3میرن ک سونوبشی و دارو شروع شه..چرا گفتن 12تا14  

معمولا روز 2و3میرن ک سونوبشی و دارو شروع شه..چرا گفتن 12تا14    

نمیدونم، گفتن اگه دوباره پانکچر داشتی روز دوم اما برای انتقال روز 12 تا 14،تو برگه ی روز پنکچرمم دقیقا همینو نوشته، البته 12 تا 14 پریود دوم

سها خواهرم غصه نخور،سها رزاقی برای چی عملت کرد که دیگه اندومترت رشد نکرد؟

گفت سپتوم داری .قبلش اصف جاه عملم کرده بود یک سانت تو رحمم سپتوم گذاشت برش نداشت .بعد عمل اصف باردار شدم سقط شد .رفتم پیش رزاقی گفت علت سقطت همون یک سانت سپتوم بود که برام برش داشت و بعدش اندمترم دو بود همش ...باز رفتم پیش اصف جاه گفت چرا برش داشتی و کلی دعوا کرد گفت چسبندگی گرفتی .بازم اصف جاه عملم کرد و خوب شدم سیکلم با هفت و سه انجام شد دوبار ولی منفی شدم .دیگ بیشتر از هفت ونیم نمیشه .قبل عمل رزاقی بدون دارو هشت و نه بودم 

خودم زدم خودم ناقص کردم .علت سقط هام هم ایمنی بالا بود بعدش مشخش شد

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
شرایط هیچ کدومتون مثل من نیست .من خودم .خودم بدبخت کردم .هیچ وقت خودم نمی بخشم.

عزیزم اینجوری نگو شاید یه کم زمان بدی همه چی خود به خود حل بشه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com